Φίλε μου έχεις δοκιμάσει το Destinator 6? Στο λέω γιατί για Ελληνικό χάρτη το Destinator δεν έχει αντίπαλο. Για Ευρώπη μείνε με το TomTom, είναι πολύ καλύτερο. Αλλά για Ελλάδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ το Destinator είναι μονόδρομος.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Που το θυμηθήκατε αυτό το thread τώρα...
Σήμερα, ένα χρόνο μετά έχω κατασταλάξει στην πρακτική λύση ενός Smartphone Qtek 8310 με TomTom 5.2, χάρτη Eastern Europe περασμένο με όλη την Ελλάδα μέσα και δυνατότητα για ΟΛΗ την Ευρώπη (σε κάρτα Sandisk 2G) και εξωτερικό Bluetooth GPS Fortuna Slim.
Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος (αν και θα ήθελα περισσότερες δυνατότητες από το TomTom) και προς το παρόν έτσι κι αλλιώς το TomTom είναι ότι καλύτερο υπάρχει για το Smartphone μου.
Να διευκρινίσουμε ότι το καλό με ένα Smartphone ή με ένα Pocket PC είναι ότι είναι υπολογιστές στους οποίους όποιος ψάχνεται μπορεί να περάσει ότι πρόγραμμα θέλει, να το δοκιμάσει και να δει τι τον βολεύει περισσότερο.
Πάντως πρόσφατα με πήγε σε μια διαδρομή 126 στάσεων σε όλη την Αθήνα μέσα σε μία μέρα με 100% επιτυχία......![]()