Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: μετατροπη πισω ψαλιδιου σε F4i

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fkol k4
    ....

Φυσικά και όλα τα USD πηρούνια που παράγονται μετά το 2000 είναι βελτίωση σε σχέση με το συμβατικό δικό σου (το τελευταίο μοντέλο CBR 600 F4 κυκλοφόρησε αν δεν κάνω λάθος το 2002 άσχετα με το μέχρι πότε παραγόταν, ενώ δεν θυμάμαι καθόλου αν το πηρούνι του ήταν διαφορετικό από αυτό του προηγούμενου) και κάποια από αυτά είναι σαφής βελτίωση και σε σχέση με USD πηρούνια της HONDA, όσο παράξενο κι αν φαίνεται.

Τελευταία χρονιά εξέλιξης ήταν το 2001 (άσχετα αν το ίδιο μοντέλο πουλιόταν και το 2002 με άλλα χρώματα). Δεν γνωρίζω (και δεν μας νοιάζει αυτή τη στιγμή) τι είχαν τα πρηγούμενα αφού ο φίλος μας έχει το F4i. Βέβαια δεν λέει αν ειναι το F ή το FiS (πού μόνο στον κινητήρα είχε διαφορές και στο μονόσελο) αλλά κι αυτό δεν μας νοιάζει αφού μπροστά ακι πίσω είναι ίδια με το F. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι έχει μπροστά και πίσω πλήρεις ρυθμίσεις (προφόρτιση - απόσβεσεις) και μπορείς να παίξεις με το μηχανάκι αρκετά μέχρι να βρεις τι σου κάνει στην οδήγησή σου..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Τελευταία χρονιά εξέλιξης ήταν το 2001 (άσχετα αν το ίδιο μοντέλο πουλιόταν και το 2002 με άλλα χρώματα). Δεν γνωρίζω (και δεν μας νοιάζει αυτή τη στιγμή) τι είχαν τα πρηγούμενα αφού ο φίλος μας έχει το F4i. Βέβαια δεν λέει αν ειναι το F ή το FiS (πού μόνο στον κινητήρα είχε διαφορές και στο μονόσελο) αλλά κι αυτό δεν μας νοιάζει αφού μπροστά ακι πίσω είναι ίδια με το F. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι έχει μπροστά και πίσω πλήρεις ρυθμίσεις (προφόρτιση - απόσβεσεις) και μπορείς να παίξεις με το μηχανάκι αρκετά μέχρι να βρεις τι σου κάνει στην οδήγησή σου..
    Έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα καθώς το CBR του αδερφού μου (το απλό F) είναι του 2002 και δεν το έψαξα.
    Συμφωνώ μαζί σου, ούτε εγώ θα άλλαζα τίποτα.
    Μόνη μου διαφωνία είναι το να λέμε πως κάτι είναι καλύτερο μόνο και μόνο επειδή το χρησιμοποιεί μία εταιρία.

Η μόνη εξαίρεση ήταν τα πλαίσια που έφτιαχνε η μαμά SUZUKI των οποίων τη μεγαλοφυή σχεδίαση δεν κατάλαβε κανένας και πέσατε πάνω στους σουζουκάκηδες να μας δουλεύετε με το παραμικρό.
    Οι άνθρωποι μας έδωσαν την ευκαιρία να διπλώνουμε τα μηχανάκια και να τα ανεβάζουμε στο σαλόνι να μη μας τα κλέβουν κι εσείς τα περνάγατε για χαλασμένα.....
    Τσ τσ τσ.....:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ποδήλατο.png 
Προβολές:	60 
Μέγεθος:	305,6 KB 
ID:	247901
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Χωρίς ίχνος παρεξήγησης φίλε motomaniac, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι, επειδή βλέπω πως το αναφέρεις δύο φορές σε δύο διαφορετικά post σου.
    Η πρώτη:

Και η δεύτερη:

Καταλαβαίνω απολύτως τη λογική «το μηχανάκι είναι HONDA και δεν θέλω να βάλω εξαρτήματα από άλλη μάρκα», ούτε εγώ θα έβαζα πηρούνι από μη HONDA μηχανάκι στη θέση σου.

Το CBR 600 F4 είναι μία υπέροχη μοτοσυκλέτα με πολύ καλή συμπεριφορά. Μιας και ο αδερφός μου τυγχάνει κάτοχος μίας τέτοιας, έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα στη σέλλα της και μπορώ να σου επιβεβαιώσω πως η ποιότητα που αποπνέει είναι πολύ μπροστά από τις περισσότερες μοτοσυκλέτες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
    Επίσης, εμένα το ψαλίδι τις μου φαίνεται μια χαρά και πιστεύω πως το μόνο που θα χρειαζόταν για πιο σβέλτη οδήγηση (και αυτό όχι απαραίτητα) είναι ένα revalving στο αμορτισέρ και ένα καινούριο ελατήριο για τα κιλά σου, ή άντε το πολύ ένα άλλο αμορτισέρ με πλήρεις ρυθμίσεις ώστε να το φέρεις εντελώς στα μέτρα σου.

Αν κι εγώ δεν θα πείραζα τίποτα πάνω της. Άντε ένα καλό σέρβις στις αναρτήσεις και τέλος.
    Αυτό που θέλεις να κάνεις το θεωρώ καθαρά οπτικό θέμα.

Από πότε όμως η HONDA έγινε διάσημη για τα μπροστινά της και δεν το πληροφορηθήκαμε όλοι οι υπόλοιποι;
    Η HONDA ήταν ανέκαθεν γνωστή για την ομοιογένεια που έχουν αυτά που φτιάχνει, για την ποιότητα βαφής, για την ποιότητα συναρμολόγησης και τα πιο ανθεκτικά πλαστικά της αν θέλεις, αλλά όχι για τα μπροστινά της..

Η λογική «το συμβατικό HONDA είναι καλύτερο από τα USD των άλλων εταιρειών», καταλαβαίνεις κι εσύ πως μπάζει από παντού. Τα πηρούνια στις Ιαπωνικές μοτοσυκλέτες είναι είτε showa είτε kayaba και όλες οι εταιρείες προμηθεύονται και από τις δύο εταιρείες.
    Το ότι η showa ανήκει στη HONDA, δεν σημαίνει ότι δίνει το b-stock στους άλλους και «κρατάει το καλό το πράμα για πάρτη της», αυτά τα κάνουμε μόνο εμείς οι υπανάπτυκτοι της αφρικής όχι οι σοβαρές εταιρείες όπως η showa και η HONDA.

Φυσικά και όλα τα USD πηρούνια που παράγονται μετά το 2000 είναι βελτίωση σε σχέση με το συμβατικό δικό σου (το τελευταίο μοντέλο CBR 600 F4 κυκλοφόρησε αν δεν κάνω λάθος το 2002 άσχετα με το μέχρι πότε παραγόταν, ενώ δεν θυμάμαι καθόλου αν το πηρούνι του ήταν διαφορετικό από αυτό του προηγούμενου) και κάποια από αυτά είναι σαφής βελτίωση και σε σχέση με USD πηρούνια της HONDA, όσο παράξενο κι αν φαίνεται.
    συμφωνα με τον ειδικο τυπο. μιας κι εχω ολα τα ΜΟΤΟ απο το 2001 και μετα αν θες μπορω να βρω το τευχος. ειδικοτερα για τα χοντα δεν συνεβη μονο στα SS αλλα και σε αλλες κατηγοριες οπως μοτοκρος. που ναι ειχε το καλυτερο μηχανακι για χρονια αλλα και το καλυτερο μπροστινο συστημα συγκεκριμενα. και ξαναπαμε στα supersport. http://www.worldsbk.com/en/season/ch...SP&p_Anno=2012

με συμβατικο μπροστινο περναγε τα καβαζουκια 2002,03 και 04. μετα εβαλε usd.

υγ δεν θελω να βελτιωσω το μπροστινο μου. δεν ανεφερα πουθενα οτι δεν μου φτανει.
    υγ2 η βελτιωση του πισω μερους θα ηταν μονο αισθητικη. γιατι ετσι μου αρεσει. αλλα αφου θα χαλασει το στησιμο της μηχανης μου δεν θα το κανω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.png 
Προβολές:	47 
Μέγεθος:	91,2 KB 
ID:	247996

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Φουλ ρυθμιζόμενες αναρτήσεις δεν έχει το f4; Θες να μου πεις ότι εξάντλησες τις ρυθμίσεις του πηρουνιού σου, δοκίμασες διαφορετικά ιξώδη στα λάδια και ακόμα δεν σε ικανοποιεί; Και σου φταίει η ακαμψία του πηρουνιού και για αυτό πας σε usd;

Μη τα μακελεύετε τα μηχανάκια σας ρε παιδιά. Το F4 είναι ένα μηχανάκι που τα κάνει όλα καλά και συμφέρει. Άμα θέλετε το απόλυτο πάρτε rr...

Φιλικά

Υ.Γ.: 1.35 έχει γυρίσει φίλος στις Σέρρες με το μηχανάκι αυτό και του είπαν ότι κατεβαίνει και άλλο

οχι φιλε δεν το εξαντλησα και μαλον θα αργησω να βαρυνω ξανα τον δεξι μου καρπο. το προηγουμε νο F μου ναι το ειχα εξαντλησει. ειχα σοβαρο ομως θεμα με το πισω αμορτισερ που πιθανων ηταν κλασμενο γιατι σε περιπτωσεις υψηλης πιεσης χορευε κλακετες. η συζητηση ξεκινησε απο μια αμφιλεγομενη αισθητικη βελτιωση τους πισω μερους και την αναγαγαμε σε συζητηση για ιξωδη κλπ. ναι θα κανω rebuild στο πιρουνι μου οπως σοφα λες. ειναι υπεραρκετο για το πλαισιο μου ασχετως των ικανοτητων μου. ο rein καπου καποτε ελεγε για ενα F4 που ειχε κι οτι κι αν εκανε το πλαισιο μετα απο ενα σημειο δεν ηταν αναλογο των επιθυμιων του (με μαμα αναρτησεις ανακατσσκευασμενες) αρα το αφηνω ως εχει.

Έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα καθώς το CBR του αδερφού μου (το απλό F) είναι του 2002 και δεν το έψαξα.
    Συμφωνώ μαζί σου, ούτε εγώ θα άλλαζα τίποτα.
    Μόνη μου διαφωνία είναι το να λέμε πως κάτι είναι καλύτερο μόνο και μόνο επειδή το χρησιμοποιεί μία εταιρία.

Η μόνη εξαίρεση ήταν τα πλαίσια που έφτιαχνε η μαμά SUZUKI των οποίων τη μεγαλοφυή σχεδίαση δεν κατάλαβε κανένας και πέσατε πάνω στους σουζουκάκηδες να μας δουλεύετε με το παραμικρό.
    Οι άνθρωποι μας έδωσαν την ευκαιρία να διπλώνουμε τα μηχανάκια και να τα ανεβάζουμε στο σαλόνι να μη μας τα κλέβουν κι εσείς τα περνάγατε για χαλασμένα.....
    Τσ τσ τσ.....:rotflmao:
    χαχαχχαχαχαχαχχαχαα μην παραπονιεσαι φιλε μου. και τα καφασακια του 2004 ιδιο θεμα εχουν αλλα ειναι παγαποντικα.. σκιζει απο την κατω μερια. βεβαια απο καγκουροδηγηση εως τρακα. αλλα ειναι ψοφια γενικως για παρεξηγηση. μεχρι στιγμης εχω δει με τα ματια μου 3 τετοια. το τελευταιο του εκανα και fist τοσο που ανοιξε.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. μετατροπή fazer 600 σε 750
    από Huskys στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 19:57
  2. Πισω αμορτισερ σε ΧΧ
    από dimnas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 11:27
  3. πίσω ανάρτηση σε rr600
    από wild_cat/anima στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 13:24
  4. Βάψιμο πίσω ψαλιδιού σε Honda Supra (παπί)
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2006, 19:35
  5. μετατροπή από supermotard σε enduro
    από GhostDog στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας