Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 188

Θέμα: Ειναι τελικα η μηχανη μουνοπαγιδα?Πειτε την γνωμη σας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Αγαπητη φιλη Βανεσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
    καλό θα ήταν να αρχίσετε να ασχολήστε με γυναίκες και όχι με κοριτσάκια χόντος -κομμωτήριο-μπουρνάζι!
    γίνετε λίγο πιο αρσενικά δεν βλάπτει !
    από την γκόμενα περιμένετε να σας την πέσει?
    η μήπως και να σας βιάσει?
    δεν γίνεται και καφέ με γκόμενα να θέλετε και το μάτι να πέφτει συνέχεια στα γύρω ξέκολα και τις βενζίνες μισες μισες νασ πληρώνουμε !(αν είναι έτσι πάμε για καφέ με την κολλητή μας )
    αν μας θέλετε θηλυκά κι όχι ανδρογύναικα μάθετε να είστε ΑΝΔΡΕΣ κι όχι τρεντυ αγοράκια !!!!!
    πηδάτε γιατί χανόμαστε !

αυτά !
    Αγαπητη φιλη Βανεσα.

Α. Ποιος σου ειπε οτι ασχολουμαστε μονο με κοριτσακια?

Β. Τι εννοεις γινετε λιγο ποιο αρσενικα?

Γ. Ποιος σου ειπε οτι περιμενουμε απο την γκομενα να μας την πεσει?

Δ. Εχουν προσπαθησει στο παρελθον πριν απο δεκα χρονια να με βιασουν δυο χοντρες 100 κιλα η καθε μια.

Εβαλα τα κλαματα με λυπηθηκαν και με αφησαν.

Ε. Το οτι κοιτας και αλλες γυναικες χωρις να καρφωνεσαι και να μην κοιτας επιμονα δεν σημαινει τιποτα.

Το ιδιο το κανουν και οι γκομενες και ας μην θελεις να το παραδεχτεις.

ΣΤ. Αν εισαι Ανεργος τι κανεις?

Μιας και που το πας, που το φερνεις στο οικονομικο και εσυ το καταληγεις.

Υ.Γ. Σκεψου πριν απαντησεις, αλλιως μην απαντας καθολου.

Τελικα η συζητηση οπως περιμενα βεβαιως,κατεληξε στο προβλημα που βασανιζει γενεες γενεων και δεν ειναι αλλο απο το

''Πως θα κατσουν οι γυναικες''

Μιας και πηρα θεση στην συζητηση, ας προσθεσω και εγω τις αποψεις μου!

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει προβλημα και απο τις 2 πλευρες!

Απο την μια οι γυναικες ψαχνουν την ευκολη οδο για να ανεβουν κοινωνικα/οικονομικα/μουρικα(οχι πως οι ανδρες δεν το θελουν,αλλα το προβλημα ειναι οτι οι αντρες εχουν μια τρυπα λιγοτερη) με αποτελεσμα να βλεπουμε κοπελες που το παιζουν δηθεν/καποιες/απομακρες και που δεν ξερουν ουτε και οι ιδιες τι θελουν!
    Φτανει μετα το καμπανακι ''last roynd/final lap'' των 30 ετων και απεγνωσμενα ψαχνουν καποιον ''μπουζι να'ναι κι οτι να'ναι'' να τον παντρευτουν, ο οποιος καταληγει πολυ λαλακας, αλλα ελα που ειναι πλεον αργα με αποτελεσμα το κερατο να παει συννεφο ή να τον χωριζουν!

Τωρα ετοιμαστειτε αρσενικα να την ακουσετε και σεις:

Εχουμε λοιπον τον tendy boy,που ο μονος τροπος που βρισκει να ''ριξει'' κοπελα ειναι ή το διτροχο ή το cabrio ή τα 52 κερασματα στο πρωτο τραπεζι πιστα της Βανδη!
    Μεχρι εκει ομως παμε καλα....
    Εχω και ο ιδιος φιλους που το βρισκουν πολυ υποτιμητικο να την ''πεσουν'' σε κοπελα,γιατι ''αν μου ριξει χιλοπιτα τι θα κανουμε?,''ΕΓΩ να την πεσω σε αυτην...ΕΓΩ?''
    Ναι ρε να την φατε την χιλοπιτα,ρολος του αντρα ειναι και αυτος!
    Καμαρι σας που ειχατε τα @@ και την πεσατε,και αυτο ανδρισμο θελει.
    Σε καθε καφετερια/εστιατοριο βλεπω ολοενα και περισσοτερες γυναικοπαρεες να ψαχνουν δεσμο,αλλα οι αντρες δεν....
    Καλα κανουν και λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες πλεον!
    Βλεπω κατι τυπακια με μαλλι σαν εκεινου στην διαφημιση της TIM(Που το παιδι μια χαρα συμπαθεστατος ειναι) και ντυσιμο πατσαβουρε και περιμενουν να βρουν κοπελα ετσι!
    Δηλαδη πιστευετε οτι εισαστε αρεστοι ετσι?
    Ρε οσες χιλιετιες και να περασουν οι γυναικες θελουν αντρα..ΑΝΤΡΑ με ολα τα γραμματα κεφαλεα.
    Και να κανει την γυναικα να νιωθει ΓΥΝΑΙΚΑ,οχι ΓΥΝΑΙΟ!
    Κοιταω μετα την τηλεοραση και βλεπω΄ή χαζογκομενα στυλ Μενεγακη, ή φουστη!
    Ωραια προτυπα δινουν και αυτοι!

Δεν θα σταματησω να λεω ''ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ''
    Αυτες δινουν τα παγκοσμια προτυπα,αυτες κοντρολαρουν τα πιστευω!

Αποκτηστε προσωπικοτητα,και τα 2 φυλλα!
    Ειδικα οι αντρες,που εχουν καταντησει αρσενικες φουτανες!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    παντως για να μην κατηγορηθουμε για μισογυνισμο ποσοι και ποσοι μαλακες αντρες (?)δεν υπαρχουν εκει εξω που υποστηριζουν αυτη την τακτικη του πουλ-μουρ ....αλλα αυτοι μια ζωη αντιστοιχου επιπεδου γυναικες θα βρισκουν.....

(μερικες φορες αναπολω την εποχη που ημουν 17 με την παπια και την Ι.....α , απλα ημασταν ευτυχισμενοι με αυτα που ειχαμε.....)

Πιστεύω όμως, ότι οι άντρες είμαστε χαιβάνια σε πολλές περιπτώσεις

Ποιος δεν έχει τύχει σε φάση που μια τυχαία και υπό το μηδέν γκόμενα επειδή ξέρει να το παίζει καλά το σενάριο το φιλικό καλέ…χαχαχα!!! Ναι είμαστε φιλαράκια..… …,,
    ψαρώνει τίποτα κακόμοιρα τσογλανάκια που τα κουρδίζουν για να το παίζουν μάγκες…Είναι πολύ απλό για μια οποία μαλακογκόμενα να ψαρώσει όποιο μαλακάκο που γάμ@σε για πρώτη φόρά πριν δύο μήνες κι ας είναι τριάντα χρονών μαλάκας….και να τον κάνει ότι θέλει να τον βάζει να κάνει τα πιο απίθανα πράγματα από το να της κάνει τον ..τξιτζή μέχρι να το παίζει το καλό φιλαράκι γιατί για να απλώσει χέρι ούτε λόγος να γίνεται θα πρέπει να πλήρη πιο σημαντικά λεπτά αισθήματα…
    Και είναι τελείως γελοίο το υπανάπτυκτο ανθρωπάκι που τολμά να πιστέψει ότι έχει προσωπικότητα και είναι κάτι όταν μετά το κατάλληλο κούρδισμα εμφανίζεται σαν τον ιππότη της βασούλας ….
    και αγωνίζεται για την τιμή και την υπόληψη της δεσποσύνης…

χα !!! δεν θα κατηγορηθούμε για μισογυνησμό…..για μαλ@κία όμως …σύννεφο..
    και η ζωή συνεχίζεται...

Egw paidia apla gnwmes eithela na akouso den koitaw na bgalw gomena apo thn mhxanh outos h allos thn proigoumeni gomena pou eixa me to papi thn eixa bgalei den thn eixa thn mhxanh.
    Pavlara kala ta les.
    r6van eisai off teleios me ayta pou egrapses.
    Prepei na riksete ligo ton egoismo kai to stil "exw mouni ara kyberno ton planiti".
    Kai kati allo h "isotita" pou toso thelete paei peripato analoga me to ti sas symferei.Diladi giati na mhn yparxei isotita kai sta oikonomika h ama emena me briseis sto dromo epeidh parabiases STOP kai peiges na me skotoseis na mhn katebw katw kai na se kanw topi sto ksylo.
    Opou mas symferei diladi.
    Paradeigma ena brady se ena mparaki pou eixa paei kathara gia potaki me enan filo pou eithele parhgoria kai oxi gia na kaylantisw apo edw kai apo ekei paratirisa mia kopela pou me karfone oli thn wra eee den anteksa kai egw kai phga na ths miliso (afou zitisa sygnwmh apo to filaraki) H xylopita htan oli dikia mou skoupiza thn mapa mia wra gia na fygei.Diladi ayth giati to ekane ayto, apla giati eithele na epibebaiothei oti pernaei den skeftike oute mia stigmh ton allo, paramono ton eayto ths.
    Oso gia tis mhxanes ta exw dei kai ayta me kati koritsakia mia fora mia kopelitsa sthn goitonia(leme ena geia) mou thn paratirisa oti epsaxne gia taxi mia wra paw me thn papia kai thn xeretisa thn rotisa pou paei,htan sto dromo mou kai ths protina na thn petaksw kai mou leei "oxi den peirazei" meta apo mia ebdomada se idia fasi,eimai me to ducati thn xeretaw kai mou leei xwris na pw tipota "pou pas?" pros ta ekei ths lew "mporeis na me pareis giati den briskw taksi?"
    H apantisi bebaia htan OXI me diakaiologia oti eixa balei to monoselo kai den mporouse na katsei.
    Re den pate sto diaolo skeftika apo mesa mou.
    AYTA.

1)οκ ασχολήστε ΚΑΙ με κοριτσάκια
    2)αυτό που λέω και πιο κάτω ..γεμίσαμε απο τρέντυ αγοράκια
    3)σας πιάνει το ψώνιο και περιμένετε από την γκόμενα να σας πει να βγείτε για καφέ κσαι μάλιστα τη στιγμή που γουσταρετε απιστευτα πολύ
    4)εύχομαι την επομενη να ναι απο 2 ξανθά πιπίνια με τέλειες αναλογιές
    5)έλα που καρφώνεσαι όμως και μάλιστα επίμονα !!!
    6)καλύτερα το χρόνο που σπαταλάς για να βρεθεί το υποψήφιο πιπίνι ψάχνεις για δουλειά .!!(αυτό ισχυει για όλους ανδρες και γυναίκες φυσικά )
    όσο για το οικονομικο δεν μιλάω να κερνάτε συνέχεια και να πληρώνετε τα hondos αλλά σίγουρα όχι και να κάνετε συμβόλαιο ο καφές κάνει 3,20 μου χρωστάς 0,20!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

620 αν είναι off topic αυτά που λέω εγώ ,αυτά που γράφεις εσύ τι ακριβώς είναι?
    και φυσικά η ατάκα "το shoe δεν το βλέπει"?
    1)που θες αγοράκι μου να ξέρει το πιπινι από shoe και από arai?
    2)γιατί θέτεις το περιστατικό με την γκόμενα τη στιγμή που από πάνω αναρωτιέσαι αν καταλαβαίνει οτι έχεις μηχανή???αυτό είναι το μόνο σου προσόν ?
    και ναι ισότητα θέλουμε .αλλά ο καθένας να παίζει το ρόλο του .όπως εγώ θα κάτσω να μαγειρέψω να να φας και θα σου φτιάξω καφέ που θα ξυπνήσεις το πρωι ,έτσι και συ το βραδύ θα ξεχάσεις πόσο κουρασμένος είσαι από τη δουλέια σου και θα με κάνεις γυναίκα !(if u know what i mean)
    κι όπως εγώ θα μαι ΚΥΡΙΑ δίπλα σου και δε θα κοιτάξω το αγοράκι απένταντι που έχει καρθωθεί στο στήθος ρεδώ και ώρα ,έτσι κι εσύ θα ΄κολλησεις στην κολλητη μου !
    και όλα αυτα δεν είναι σεβασμος στην γκόμενα ή στον γκόμενο ,είναι σεβασμός στον άνθρωπο που γουστάρει να βγει μαζι σου ,στη γυναίκα που έκατσε και βάφτηκε να γίνει όμορφη για την πάρτη σου και γιάτι κυκλοφορεί μαζι σου και για τον άνδρα που ήρθε α΄πο την άλλη άκρη της αθήνας να σε πάρει γιατί εσύ γουστάρεις να φορέσεις τακούνι και δεν μπορει΄ς να περπατήσεις!
    αυτά κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε !

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Τελικα η συζητηση οπως περιμενα βεβαιως,κατεληξε στο προβλημα που βασανιζει γενεες γενεων και δεν ειναι αλλο απο το

''Πως θα κατσουν οι γυναικες''

Μιας και πηρα θεση στην συζητηση, ας προσθεσω και εγω τις αποψεις μου!

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει προβλημα και απο τις 2 πλευρες!

Απο την μια οι γυναικες ψαχνουν την ευκολη οδο για να ανεβουν κοινωνικα/οικονομικα/μουρικα(οχι πως οι ανδρες δεν το θελουν,αλλα το προβλημα ειναι οτι οι αντρες εχουν μια τρυπα λιγοτερη) με αποτελεσμα να βλεπουμε κοπελες που το παιζουν δηθεν/καποιες/απομακρες και που δεν ξερουν ουτε και οι ιδιες τι θελουν!
    Φτανει μετα το καμπανακι ''last roynd/final lap'' των 30 ετων και απεγνωσμενα ψαχνουν καποιον ''μπουζι να'ναι κι οτι να'ναι'' να τον παντρευτουν, ο οποιος καταληγει πολυ λαλακας, αλλα ελα που ειναι πλεον αργα με αποτελεσμα το κερατο να παει συννεφο ή να τον χωριζουν!

Τωρα ετοιμαστειτε αρσενικα να την ακουσετε και σεις:

Εχουμε λοιπον τον tendy boy,που ο μονος τροπος που βρισκει να ''ριξει'' κοπελα ειναι ή το διτροχο ή το cabrio ή τα 52 κερασματα στο πρωτο τραπεζι πιστα της Βανδη!
    Μεχρι εκει ομως παμε καλα....
    Εχω και ο ιδιος φιλους που το βρισκουν πολυ υποτιμητικο να την ''πεσουν'' σε κοπελα,γιατι ''αν μου ριξει χιλοπιτα τι θα κανουμε?,''ΕΓΩ να την πεσω σε αυτην...ΕΓΩ?''
    Ναι ρε να την φατε την χιλοπιτα,ρολος του αντρα ειναι και αυτος!
    Καμαρι σας που ειχατε τα @@ και την πεσατε,και αυτο ανδρισμο θελει.
    Σε καθε καφετερια/εστιατοριο βλεπω ολοενα και περισσοτερες γυναικοπαρεες να ψαχνουν δεσμο,αλλα οι αντρες δεν....
    Καλα κανουν και λενε οτι δεν υπαρχουν αντρες πλεον!
    Βλεπω κατι τυπακια με μαλλι σαν εκεινου στην διαφημιση της TIM(Που το παιδι μια χαρα συμπαθεστατος ειναι) και ντυσιμο πατσαβουρε και περιμενουν να βρουν κοπελα ετσι!
    Δηλαδη πιστευετε οτι εισαστε αρεστοι ετσι?
    Ρε οσες χιλιετιες και να περασουν οι γυναικες θελουν αντρα..ΑΝΤΡΑ με ολα τα γραμματα κεφαλεα.
    Και να κανει την γυναικα να νιωθει ΓΥΝΑΙΚΑ,οχι ΓΥΝΑΙΟ!
    Κοιταω μετα την τηλεοραση και βλεπω΄ή χαζογκομενα στυλ Μενεγακη, ή φουστη!
    Ωραια προτυπα δινουν και αυτοι!

Δεν θα σταματησω να λεω ''ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ''
    Αυτες δινουν τα παγκοσμια προτυπα,αυτες κοντρολαρουν τα πιστευω!

Αποκτηστε προσωπικοτητα,και τα 2 φυλλα!
    Ειδικα οι αντρες,που εχουν καταντησει αρσενικες φουτανες!

+1000000

r6evan egrapsa oti eisai OFF enoontas oti den isxyoun 100% ayta pou egrapses oxi oti eisai offtopic.An eithela na grapsw offtopic tha egrafa offtopic kai oxi sketo off.
    1on den eimai agoraki sou.
    Efoson kserei apo slk kai z4 den nomizo na htan kako na eiksere kai apo shoei kai arai.
    2on oxi den einai to mono mou proson allios prin thn mhxanh den tha eixa gomena egrapsa kiolas oti eixa gomena me to papi kai oxi me thn mhxanh.(Malon o pavlara exei dikio parapanw pou sou leei "Σκεψου πριν απαντησεις, αλλιως μην απαντας καθολου".
    An pisteyeis oti o rolos sou einai na magireyeis kai na ftiaxneis kafedaki to prwi tote einai tyxeros aytos pou tha se parei h se exei idi giati den to kanoun polles pleon ayto
    I know what you mean
    Katalabame katalabame .
    Filika panta 620.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Στο θεμα τωρα πιστευω οτι η μηχανη ειναι γκομενοπαγιδα οπως και το αμαξι, αν και στην ιδια κατηγορια τιμης η μηχανη ειναι καλυτερη γκοεμνοπαγιδα πιστευω. Με μηχανακι λιγοτερο των 4000Ε εχεις μια αξιοπρεπη γκομενοπαγιδα και με κανενα 749 την εχεις σερβιρισμενη την γκομενα (μεχρι την πρωτη βολτα φυσικα οπου θα της βγουνε τα ματια οξω )

Στο δευτερο θεμα δεν θα προσθεσω τιποτε αλλο γιατι τα εχουμε πει χιλιες και μια φορες και τα βλεπουμε καθε μερα δεν εχει νοημα να τα επαναλαμβανουμε (εκτος φυσικα αμα το χρησημοποιουμε για να ξεθυμανουμε και ως αγχολυτικο, γιατι πραγματικα πιανει

ΥΓ)γαμωτο με αυτα που ακουω απο την κοπελια εδω (r6van) σκεφτομαι οτι εχω αδελφη στην ιδια ηλικια ΕΛΕΟΣ :hypnotize :hypnotize

I know aσχετο αλλα μουρθε τωρα flashback...
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

χαίρομαι που καταλάβατε

θηλυκά πάντα
    650!

Αγαπητε φιλε "620" σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

1)οκ ασχολήστε ΚΑΙ με κοριτσάκια
    2)αυτό που λέω και πιο κάτω ..γεμίσαμε απο τρέντυ αγοράκια
    3)σας πιάνει το ψώνιο και περιμένετε από την γκόμενα να σας πει να βγείτε για καφέ κσαι μάλιστα τη στιγμή που γουσταρετε απιστευτα πολύ
    4)εύχομαι την επομενη να ναι απο 2 ξανθά πιπίνια με τέλειες αναλογιές
    5)έλα που καρφώνεσαι όμως και μάλιστα επίμονα !!!
    6)καλύτερα το χρόνο που σπαταλάς για να βρεθεί το υποψήφιο πιπίνι ψάχνεις για δουλειά .!!(αυτό ισχυει για όλους ανδρες και γυναίκες φυσικά )
    όσο για το οικονομικο δεν μιλάω να κερνάτε συνέχεια και να πληρώνετε τα hondos αλλά σίγουρα όχι και να κάνετε συμβόλαιο ο καφές κάνει 3,20 μου χρωστάς 0,20!
    Αγαπητε φιλε "620" σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Αγαπητη φιλη Βανεσα με αυτο το μηνυμα που εγραψες καπως τα λες καλυτερα και για να σε δωσω την εικονα αντιστοιχα για να δεις αυτα που βλεπω και εγω αντιστοιχα ειναι.

1. Υπαρχουν καποιοι που ασχολουνται μονο με κοριτσακια,υπαρχουν καποιοι που ασχολουνται με γυναικες,υπαρχουν καποιοι που ασχολουνται και με κοριτσακια και με γυναικες,υπαρχουν καποιοι που δεν ασχολουνται καθολου.

Αρα εσυ εχεις 50% πιθανοτητες να βρεις αυτο που ψαχνεις.

2. Υπαρχουν trendy αγορακια, υπαρχουν και αντρες σαν εμενα.

Αρα εσυ εχεις παλι 50% πιθανοτητες να βρεις αυτο που ψαχνεις.

3. Αν πραγματικα θελει να βγει καποιος μαζι σου θα στο πει.

Αν οχι για καποιον λογο τοτε για αυτο υπαρχει η ισοτητα και για αυτο λενε ψαχνουμε να βρουμε το ετερον μας ημισυ.

Οτι δεν κανει ο ενας θα το κανει ο αλλος και για αυτο θα υπαρξει η ολοκληρωση των δυο σε ενα.

4. Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι.

5. Συγκεκριμενα εγω για να καρφωθω πρεπει η αλλη να ειναι Θεομουνο και σαφως πολυ καλυτερη απο αυτην που συνοδευω.

Δεν λεω οτι ειναι σωστο ή οτι δεν μπορει να γινει αλλα μην παραπονιεσαι για κατι τετοιο που γινεται και απο την δικια σας μερια.

6. Για δουλεια ψαχνω να βρω και ολες που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι εκμεταλευση οσο δεν παιρνει.
    Προγραμμα Stage ή ΟΑΕΔ 120 ωρες τον μηνα δουλεια και 450ευρο μισθος μηνιατικο χωρις ενσημα για εναν χρονο και χωρις να πληρωνονται η υπερωριες και να μην πληρωνεσαι καθε μηνα αλλα καθε διμηνο ή ακομη και τρημηνο.

Ενταξει δεν σου μιλησα να κανετε συμβολαιο τα 0.20λεπτα αλλα καλο ειναι να κερνατε και εσεις καμια φορα οταν ο αλλος ειναι ανεργος ή εχει της αφραγκιες του.

Αν σου πληρωσω εγω τα HONDOS τοτε εγω θελω να μου πληρωσεις το KIT MALOSSI που θελω να βαλω στο μηχανακι μου.

Υ.Γ. Συνεπως μετα απο ολα αυτα που ειπαμε ο αντρας τον ονειρων σου βρισκεται αναμεσα στο 25% των ανδρων της Ελλαδος.

Αρα μην καθεσαι ξεκινα να ψαχνεις προτου να ειναι αργα και να το εχεις μετανοιωσει.

Κατι που ξεχασα να συμπληρωσω και να αναφερω και να ενημερωσω στο "2-3" ειναι οτι το κουραγιο και ο εγωισμος δεν ειναι αστυρευτος.

Μετα απο καμποσες χυλοπιτες κακη ωρα οπως εφαγα αυτο το καλοκαιρι στην Καλιθεα σου εξαφανιζετε ο εγωισμος και το κουραγιο και η τολμη για να πας να ξανα κολησεις κοπελα.

Μετα σε πιανει ο φοβος και αν ενω φοβασαι συνεχησεις να επιβαλεις
    τον εαυτο σου μπορει χωρις να το θελεις να πεσεις και σε καταθληψει.

Μετα δυστηχος κανεις πολυ περισσοτερο χρονο για να επουλοθουν τα ψυχολογικα τραυματα.

Δεν ερχεσαι θεσσαλονικη να κανουμε καμια σχεση οι δυο μας να για να δουμε πως θα εξελυχθουν τα πραγματα?

:rolleyes

κι αν είμαι κοντή(που είμαι)
    χοντρή (ε!τα χω τα πιασιματάκια μου)
    με σπυράκια(μη με βλέπεις έτσι ,έχω καλό make )

τι θα κάνεις ??????

Υποψιν οτι οσα σου ειπα δεν στα ειπα χωρις να σκεφτω.

:rolleyes

κι αν είμαι κοντή(που είμαι)
    χοντρή (ε!τα χω τα πιασιματάκια μου)
    με σπυράκια(μη με βλέπεις έτσι ,έχω καλό make )

τι θα κάνεις ??????

Υποψιν οτι οσα σου ειπα δεν στα ειπα χωρις να σκεφτω.

Σε εχω δει και μου αρεσες και αν δεν πιστευεις μπορω και να στο αποδειξω δες την φωτογραφια που ανεβασα αν κανω λαθος διορθωσε με.

Εισαι πολυ καλυτερη απο αυτες που συναναστρεφομαι αυτον τον καιρο.

Μου αρεσεις οπως εισαι και γιαυτο σε θελω !!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vanesa_suzuki_gsxr1000_small.jpg 
Προβολές:	413 
Μέγεθος:	55,1 KB 
ID:	23564

:wacko: :wacko:

ε ρε βραδυνιάτικο τι γίνεται...
    OMG!

ναι ok ...
    αλλά μήπως θα καλύτερα να μου τα πεις σε πμ?????????

uγ¨:το κ4 δεν είναι δικό μου !

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πειτε μου την γνωμη σας :
    από yannis24 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2012, 08:57
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 12:33
  3. Για πειτε τη γνωμη σας για την στολη της motocubo
    από HarisS2 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2010, 06:30
  4. Για πειτε την γνωμη σας!!!!!!!
    από abrestas στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2009, 15:44
  5. Για δειτε και πειτε την γνωμη σας
    από ktm640lc4 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 12:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •