μετα απο συζητηση με τον μηχανουργο,δεν φρεζαρα εδρες...ο λογος απλος...δεν ειχε την δυνατοτητα να κανει το παχος του πατηματος οσο ηθελα ,ουτε να το φερει στο υψος που ηθελα...οποτε...τριβε βλακα...
λοιπον...ενα τιπ...μην προσπαθησετε ποτε να τριψετε βαλβιδες σε γραντζουνισμενες αφρεζαριστες εδρες...ετριβα...ξανατριβα...μα ξαναματαετριβα...μου φυγε ο τακος...πατησαν τελικα,αλλα ειδα τον χριστο να πουλαει λουκανικα στην γωνια...ας οψεται που θελω να δεσω σκ αλλιως ακομα ετσι θα ταν...
frankly my dear, i dont give a damn...
λοιπον...μαμα 30... συν εξατμιση καρμπυρατερ 37.5...συν κεφαλη εκκεντροφορο,πιστονι 46.5...
εχω ξενερωσει...σκατα στα μουτρα της arrow η αλλιως,πως μια εξατμιση μπορει να θαψει ενα μηχανακι...κι εξηγουμαι...
ηξερα οτι οι λαιμοι δεν κανουν...οκ...το ξερα απο πριν...αλλα δεν περιμενα να φουσκωσει τοσο πολυ με αυτα που εκανα ετσι ωστε να φαινεται τοσο το ψοφισμα ψηλα, που να μην του ξανασηκωθει του πουστη που την σχεδιασε...
στο μαγαζι μου λενε οτι πηρε 10 αλογα κι οτι ειναι εντυπωσιακο...επισης μου λενε οτι αν αλλαξω λαιμους να μην πεταξω αυτους που φοραω,διοτι εχουν δυο παπια 100αρια μαμα και τους θελουν...με κοροιδευαν τα πουστρακια μες τα μουτρα μου να χεσω τους φιλους μου...
εν τω μεταξυ τα κερατα του διαβολου μου λεγανε...τι μαλακας εισαι...βαλε εξατμιση να παρεις αλλα 5...κριμα το μηχανακι...γιατι εβαλες πρωτο σταδιο εκκεντροφορο βλακα? με καλο θα πηγαινε 60 και θα γαμουσες τα 690..."μα ρε παιδια ειναι καθημερινο..." "ωραια...κατσε τοτε να σε γαμανε καθημερινα...και πολλα αλλα τετοια ομορφα φιλικα...
εν τω μεταξυ εγινε και η αλλη μαλακια...τρωει το μπουρδελο μια να καθαρισει...τρωει και μια δευτερη να καθαρισει πιο καλα...σταγονα λαδι...τρωει και μια τριτη μολις ειχε ζεσταθει καλα και πρηστει το μοτερ και γινεται της πουτανας στον θαλαμο απο λαδια...
μαλακας ο αντωνης...τι εγινε ρε παιδια?αυτο δεν γινεται...οταν ζεσταινεται μικραινουν οι ανοχες ,δεν μεγαλωνουν...και καθομαι σαν τον ηλιθιο να καταλαβω τι συμβαινει...και τοτε μου κοψε...το back pressure της εξατμισης ειναι τοσο εντονο που κανει επιστροφες καυσαεριων στον θαλαμο,οποτε αυξανεται υπερβολικα η συμπιεση τα καυσαερια δεν εκτονωνονται με αποτελσμα να κλανουν τα ελατηρια και να ανεβαζει λαδια...
δηλαδη,οχι μονο μουλαρωνει ψηλα,αλλα θα καταστρεψει και το μοτερ μου...
οι λυσεις ειναι δυο...η μια κοστιζει 120 ευρω για μενα και περιλαμβανει αλλαγη στους μπροστα σωληνες με καμποσο μεγαλυτερους που θα βελτιωσουν πολυ την κατασταση αλλα δεν θα την σωσουν...η δευτερη ειναι ολοκληρη 2-1 που την εχω ηδη σχεδιασει και θα μου κοστισει 250 ευρω συν κοστος τελικου η οποια ειναι και η βελτιστη...
το θεμα ειναι οτι εχω σκασει 700 για την arrow μια και οταν αγοραστηκε δεν ηξερα το χαλι των λαιμων και δεν με πολυ πειραξε μια και δεν ειχα σκοπο να το φτιαξω...οποτε το να σκασω,τετοια εποχη αλλα τοσα δεν ειναι και το καλυτερο μου...
ειμαι μαλακας...ηθελα να κανω την κεφαλη τουμπανο για να παρω τα μεγιστα απο το πρωτο σταδιο και τελικα μου βγηκε πολυ πιο γεματο απ οσο περιμενα και πηρα τα @@ μου...
σκατα...
![]()
τα καλα πρεπει να αναγνωριζονται...οντως ο εξατμισας ειναι πολυ καλος στην δουλεια του...
ειδικα για τα ελληνικα δεδομενα θεωρω οτι ειναι κορυφη...αντιλαμβανεται τι του λες κι αν θελεις να φτιαξεις δικο σου σχεδιο,οπως στην παρουσα περιπτωση ,το κανει πραγματικοτητα χωρις ερωτησεις και σχολια...αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα μια και χρειαζομουν ανθρωπο που να μπορει να υλοποιησει αυτα που θελω στο συγκεκριμενο τομεα...
του ειπα διαστασεις και κατσαμε μια ωρα μαζι για να σχεδιασουμε την διαδρομη με βαση τα δεδομενα που ηθελα...παροτι δεν με ενδιεφερε καθολου το κομματι εμφανισης,ομολογω οτι το αποτελεσμα ειναι ομορφο,τουλαχιστον στα δικα μου ματια...
εαν προβλεπεται να γραφτει το ονομα μου λετε...
λοιπον...σημερα πηγα για μια προχειρη δυναμομετρηση ετσι ωστε να παρω εναν μπουσουλα με την νεα εξατμιση...απο καυσιμο ειναι παρα πολυ πλουσιο ,οποτε σιγουρα θα παρω 2-3 ακομη και με καλυτερο δουλεμα...βασικα ομως ηθελα να κανω αμεση συγκριση με σκετη εξατμιση...
τα αποτελεσματα ειναι τα εξης...εχασα 3 αλογα στα μεσαια,τα οποια σαφως και θα μαζεψω με ρυθμιση αλλα θεωρω πολυ δυσκολο να βγω απο πανω...μεγιστη πηρα 4 τα οποια θα γινουν 6-7 και τελος...τερμα γκαζι πηρα 13... Grin...μαλλον εκανα καλη δουλεια στην σχεδιαση...:ZZZ:
στον δρομο η διαφορα ειναι απλα χαωδης...ουδεμια επαφη με πριν... η πρωτη φωτο ειναι συγκριτικα με την arrow και η δευτερη ολες μαζι...εχω παρει στον κοφτη τα διπλασια απο μαμα...απο 22-44...ομορφιες...
κριμα που το χω πρωτο σταδιο...πολυ κριμα...μπορει ομως να μου την βαρεσει και να το τουμπανιασω...ανεκαθεν ολοι με ελεγαν ψυχοπαθη...
![]()
σε λιγο καιρο θα παρω αγραφη ελεκτρονικη,μια και απο αναφλεξη υποφερει το πραμα και πιθανον να παρω κι ενα fcr μια και το tm επωληθη...
αυτα...![]()