Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ Suzuki Sv1000

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Κοιταξε να δείς.Δεν είμαι κολλημένος με καμία εταιρεία ούτε εκπροσωπώ κάποιον αντιπρόσωπο.Απλά κατάλαβα ότι ψάχνεις ένα γυμνό V-2 και σου λέω την άποψη μου.Εγώ την κ@@λα του V-2 την βρήκα στο Tuono.Κάποιος άλλος μπορεί να την βρεί κάπου αλλού.Απλά λοιπόν τα τσέκαρα σχολαστικά τα μηχανάκια που σου ανέφερα και κατέληξα στην Aprilia.Tώρα αν σε φτιάχνει το SV πάρτο χωρίς δεύτερη κουβέντα!Να σου πώ την αλήθεια και εγώ ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά κάτι στο παραπέντε με έκανε να αλλάξω γνώμη!Βλέπεις τα λεφτά επειδή τα βγάζουμε δύσκολα και τα 11.000 που έσκασα για να πάρω το Tuono δεν μου τα χαρίσανε κοίταξα τι παραπάνω μου δίνει η κάθε εταιρεία.Και τα μηχανάκια που σου ανέφερα παιζουν στα ίδια λεφτά προτίμησα να πάρω την TUONARA με Acrapovic δώρο από Aprilia...!Σε κατάφερα να το πάρεις ή ακόμη;..αν όχι στείλε ΠΜ να σου πω κι άλλα!

Ειμαι κάτοχος του 1000S (Κ5) εδώ και 6 μήνες. Για το μηχανάκι έχω να σου πώ τα εξής:
    Ο κινητήρας έχει πολύ ροπή χωρίς όμως να χάνει σε δύναμη ψηλά. Μετά τις 8000 δεν τινάζει αλλά καταλαβαίνεις ότι τα άλογα είναι τριψήφια (όπως είπε και κάποιος όσο ανεβαίνουν οι στροφές '4κυλινδίζει'.
    Θέση συνεπιβάτη είναι σχετικά ψηλά, μικρή αλλά αρκετά μαλακή. Γενικά δεν είναι ότι καλύτερο αλλά αν το σκεφτόσουνα έτσι θα έπερνες goldwing!
    Θέση οδήγησης για μένα είναι πολύ βολική (1.78 ύψος) και σε μεγάλο ταξίδι δεν με έχει κουράσει καθόλου. Κουραστικό γίνετε για τους καρπούς σε συνθήκες τρελής κίνησης. Η σέλα είναι αρκετά μεγάλη για να κάθεσε όρθιος με τα @@ κολημένα στο τεπόζιτο αλλά και για να σκύβεις όλος πίσω από το fairing.Το fairing σε προστατεύει ακόμα και όρθιο μέχρι και τα 180km/h.
    Η κίνηση δεν είναι η καλύτερη του γιατί το τιμόνι δεν κόβει πολύ και στις πολύ χαμηλές στροφές-ταχύτητες (<20-30km/h) η λειτουργία του κινητήρα δεν είναι ομαλή.
    Η οδηγική του συμπεριφορά την βρίσκω λίγο "περίεργη" και ίσως προερχόμενος από cbr σου φανεί "δύσκολο" αρχικά (και εμένα στην αρχή με είχε προβληματίσει).
    Η κατανάλωση είναι μια πικραμένη ιστορία, αν και δεν έχω ανάλογο μέτρο σύγκρισης. Με 12 λίτρα ακόμα και στο στρώσιμο ποτέ δεν έβγαλε πάνω από 180km. Σε συνθήκες ταξιδίου
    με όχι ψηλές ταχύτητες (150-160) υπολόγισε 150-160km. Αν τώρα σου αρέσει να οδηγάς σαν να χρονομετράς ρεπρίζ τότε υπολόγισε 130-140km το πολύ!
    Όσο για άλλες προτάσεις ίσως θα έπρεπε να δείς και το tuono αλλά η συντήριση του σίγουρα θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω.
    Όπως και να έχει, κάνε ένα test drive πρώτα. Εγώ από την πρώτη στιγμή έννοιωσα άνετα πάνω του και δεν το 'φοβήθηκα', οπότε και το αποφάσισα.

Προς υπόλοιπους κατόχους: Καμια πρόταση για λάστιχα?

Νέο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από pksv
    [Η οδηγική του συμπεριφορά την βρίσκω λίγο "περίεργη" και ίσως προερχόμενος από cbr σου φανεί "δύσκολο" αρχικά (και εμένα στην αρχή με είχε προβληματίσει).

.

Προς υπόλοιπους κατόχους: Καμια πρόταση για λάστιχα? [/B][/QUOTE
    Συμφωνώ σε πολλά από οσα λες παραπάνω, έχοντας ομως το sv 2,5 χρόνια τωρα, θα σου πω ότι όσο για την οδική συμπεριφορα, είναι λίγο απαιτητικο στην αρχή (θέλει να πας με τα νερά του) αλλά όταν εξοικιωθείς (και σίγουρα αλλάξεις τα κωλο pilot sport, τα οποία είναι υπευθυνα για τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό) το μηχάνακι είναι πού καλό, ακόμα και στη πίστα. Συμβουλή: τσέκαρε αν οι αναρτησεις είναι σωστά ρυθμισμένες όπως λέει το manual (έμενα πίσω, ήταν τέρμα μαλακό και μου πήρε 7 μήνες να καταλάβω γιατί χόρευα ζεμπεκιές σε κάθε στροφή).
    Για λάστιχα: pilot power άψογα!
    Τέλος σίγουρα σωλήνακια ύψηλής, και εξατμισείς!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Κουραστικό γίνετε για τους καρπούς σε συνθήκες τρελής κίνησης. Η σέλα είναι αρκετά μεγάλη για να κάθεσε όρθιος με τα @@ κολημένα στο τεπόζιτο αλλά και για να σκύβεις όλος πίσω από το fairing.Το fairing σε προστατεύει ακόμα και όρθιο μέχρι και τα 180km/h.
    Πολύ σωστές παρατηρήσεις που ισχύουν ακριβώς όπως τις περιγράφεις, λάστιχα τα Diablo καλά μου φανήκαν (καμια σχεση με οτιδήποτε dunlop) απλά δεν πρόλαβα να έχω εμπεριστατωμένη αποψη ....

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ευχαριστω σας ολους!

η αληθεια ειναι πως με τον κινητηρα αυτο πορωθηκα οταν ειχα για ενα σ/κ ενα cagiva - navigator1000 το οποιο ειναι διαμαντι μηχανακι , αλλα οι ιταλοι απιστευτα τρομπες οποτε μακρια....
    για λέγε για λέγε
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Ναι, δεν λέω ότι η οδική συμπεριφορά δεν είναι καλή! Απλά θέλει τον τρόπο της και περισσότερο τον χρόνο της. Εγώ δεν θεωρώ ότι μπορώ ακόμα και μετά από 6 μήνες να το στρίψω 'όσο πάει' με άνεση. Οι πρώτες μέρες ήταν για μένα λίγο εφιαλτικές μιας και νόμιζα ότι το μηχανάκι είχε μαγνήτες που το τραβούσαν στις μπαριέρες! Δεν νομίζω κανένας κάτοχος cbr να είχε ποτέ τέτοια πρώτη εντύπωση. Δεν σου έχει τύχει να κάνεις τράμπα με κάποιον φίλο σε σβέλτους ρυθμούς και να σου πεί ο άλλος ότι το μηχανάκι σου είναι "δύσκολο"; Εμένα πάντως οι λιγοι που το έχουν οδηγήσει αυτό μου έχουν πεί.
    Όσο για Pilot sport το ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερο και μου είχαν συστήσει τα Diablo. Τα Pilot Power δεν τα ήξερα. Από διάρκεια τι λένε; Βγάζουν καμια 10αρα χιλιάδες ή ...
    Για τις αναρτήσεις δεν το έχω κοιτάξει αλλά δεν έχω σημάδια άσχημης συμπεριφοράς από μέρους τους. Βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τις 'εργοστασιακές' ρυθμίσεις. Ειδικά μιας και πρόσφατα 'έχασα' την πίσω βίδα που κρατάει το φτερό πάνω από την αλυσίδα! Αντικαθιστωντας την διαπίστωσα ότι και η μπροστινή ήταν χαλαρή!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pksv
    Ναι, δεν λέω ότι η οδική συμπεριφορά δεν είναι καλή! Απλά θέλει τον τρόπο της και περισσότερο τον χρόνο της. Εγώ δεν θεωρώ ότι μπορώ ακόμα και μετά από 6 μήνες να το στρίψω 'όσο πάει' με άνεση. Οι πρώτες μέρες ήταν για μένα λίγο εφιαλτικές μιας και νόμιζα ότι το μηχανάκι είχε μαγνήτες που το τραβούσαν στις μπαριέρες! Δεν νομίζω κανένας κάτοχος cbr να είχε ποτέ τέτοια πρώτη εντύπωση. Δεν σου έχει τύχει να κάνεις τράμπα με κάποιον φίλο σε σβέλτους ρυθμούς και να σου πεί ο άλλος ότι το μηχανάκι σου είναι "δύσκολο"; Εμένα πάντως οι λιγοι που το έχουν οδηγήσει αυτό μου έχουν πεί.
    Όσο για Pilot sport το ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερο και μου είχαν συστήσει τα Diablo. Τα Pilot Power δεν τα ήξερα. Από διάρκεια τι λένε; Βγάζουν καμια 10αρα χιλιάδες ή ...

ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ...για 10αρα χιλιάδες;

Για τις αναρτήσεις δεν το έχω κοιτάξει αλλά δεν έχω σημάδια άσχημης συμπεριφοράς από μέρους τους. Βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τις 'εργοστασιακές' ρυθμίσεις. Ειδικά μιας και πρόσφατα 'έχασα' την πίσω βίδα που κρατάει το φτερό πάνω από την αλυσίδα! Αντικαθιστωντας την διαπίστωσα ότι και η μπροστινή ήταν χαλαρή!
    Αμα σου συμπεριφέρεται σωστα το μηχανάκι αστο οπως είναι.μην πειράξεις αναρτήσεις.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pksv
    Τα power τα έχω για 8.000 χλμ τώρα με αρκετά βίαιη χρήση και track day, και κρατάνε κάλα ακόμα, υποθέτω τα 10000χλμ είναι εύκολο.
    Οντως μου τοέχουν πεί ότι δεν είναι το πιο έυκολο μηχανάκι του κόσμου, αλλά πλεόν εγω το νιώθω τέλειο, είναι θέμα χρόνου.
    καλές βόλτες.

MAY THE V-FORCE BE WITH YOU!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Eυχαριστω (ξανα-μανα) οσους μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν με τους προβληματισμους μου.....

το tuono κα(υ)λο αλλα πιστευω οτι ειναι ποιο extreme (στησιμο -αναρτησεις κουτσουρο) , το sv μου φαινεται ποιο χρηστικο....

kanenas : για το navigator τι να πω? απιστευτη αισθηση ,μια μιξη street-motard-on/off .στην εθνικη τραινο και στα στροφιλικια lets party!! αλλα τριγμοι απο παντου , αρυθμο δουλεμα κινητηρα (νομιζω οτι η cagiva βαζει δικο της ψεκασμο) , απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης και τωρα αντε να τραβιεσαι με κανα ανταλλακτικο που και οι ιδιοι οι ιταλοι δεν ξερουν αν λειτουργει το εργοστασιο, αν πανε εκει για να πιουν τα εσπρεσο τους η να φανε καμια καρμποναρα....οποτε καλο μηχανακι ναι μεν ....αλλα αστο δε!!! ασε που βαση της πορειας τους σαν εταιρεια το δινουν πολυ ακριβα......

η aprilia ειναι σε καλυτερη (μακραν) μοιρα ......για να μην νομιζετε οτι εχω προβλημα με τα ιταλικα/ευρωπαικα

αυτα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Λάστιχα για Suzuki Bandit 400v '98
    από looperx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 23:33
  2. Βελόνες slide για Suzuki GS500E αμερικάνικο;
    από Barchman στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2005, 11:38

Κανόνες δημοσιεύσεων