Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Μπαγκαζιέρα οροφής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ο θορυβος προερχεται απο τον αερα που στροβιλιζεται αναμεσα στον ουρανο του αυτοκινητου και τον πατο της μπαγκαζιερας ειδικα αν οι μπαρες σου σφιγγουν με τη βοήθεια ντιζας(=μεγαλη εγκαρσια βιδα απο ακρη σε ακρη σε καθε μπαρα)
    αν ντυσεις αυτη την ντιζα με μονωτικο σωληνων (αρμαφλεξ) μεγαλης διαμετρου μειωνεις την ποσοτητα του αερα που περναει απο κατω αρα και τον θορυβο

Νέο μέλος
    ο θορυβος στην δικη μου περίπτωση είναι έντονος μόνο όταν δεν έχω πάνω στην οροφή την μπαγκαζιέρα αλλά μόνο τις μπάρες, αυτό το υλικό που περιγράφετε, το αρμαφλεξ από που μπορώ να το προμηθευτώ και ειναι κατάλληλο μόνο για τις βίδες? Ευχαριστώ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το παιρνεις απο μαγαζι με υδραυλικα
    φαντασου ενα μονωτικο υλικο σε σχημα σωληνα
    το παιρνας στις βιδες με σκοπο να κλεισεις τη ροη του αερα

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    το παιρνεις απο μαγαζι με υδραυλικα
    φαντασου ενα μονωτικο υλικο σε σχημα σωληνα
    το παιρνας στις βιδες με σκοπο να κλεισεις τη ροη του αερα

καλώς θα το δοκιμάσω και θα σας πω πως τα πήγα....
    Ως προς τις μπαρες, αυτές δεν παράγουν θόρυβο? είναι οι κλασικές μαύρες ορθογώνιες από την trim τις αγόρασα πριν μια εβδομάδα, στην trim μου πρότειναν να αγοράσω καποια αφρολέξ που δένουν επάνω στις μπάρες, αλλα δεν θεωρούσαν πως θα έχει κάποιο αποτέλεσμα και δεν τις πήρα

Νέο μέλος
    [ATTACH]265336[/AΚάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20120731_115003.jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	46,0 KB 
ID:	265336

για αυτην τη μπαγκαζιέρα και μπάρες αναφέρομαι....

Νέο μέλος
    [QUOTE=nmt;2218403][ATTACH]265336[/AΚάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20120731_115003.jpg 
Προβολές:	227 
Μέγεθος:	46,0 KB 
ID:	265336

για αυτην τη μπαγκαζιέρα και μπάρες αναφέρομαι....[/QUOT

υπάρχει κάποια πρόταση για να μειώσω το θόρυβο από τις μπάρες οροφής?????

Νέο μέλος
    καλημέρα, νομίζω ότι με εγκαταλέιψατε............

Το θόρυβο με τη μπαγκαζιέρα δε θα τον γλυτώσεις ότι και αν κάνεις. Όπως και να ντύσεις τις μπάρες, αέρας θα περνάει πάντα κάτω από τη μπαγκαζιέρα σου.
    Τουτέστιν... θόρυβος σε ταχύτητες >50χλμ/ώρα.
    Απλά δυναμώνεις τη μουσική (με κίνδυνο να μην ακούς κόρνες, σινιάλα κτλ )
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Νέο μέλος
    το πρόβλημα στην δικη μου περίπτωση είναι έντονο μόνο όταν δεν έχω πάνω στην οροφή την μπαγκαζιέρα αλλά μόνο τις μπάρες και αυτό θέλω να αντιμετωπίσω αφού δεν είναι λογικό να κυκλοφορείς 12 μήνες το χρόνο με την μπαγκαζιέρα όταν τελικά τη χρειάζεσαι 5-10 φορές το χρόνο ,ενω δεν είναι καθόλου εύκολο να βγάζεις και να βάζεις τις μπάρες , τουλάχιστον όχι αυτές που κουβαλάω πλέον εγώ γι αυτό και αναζητώ μια μέση λύση και να κάνω κάτι με το θόρυβο που δημιουργούν οι μπάρες και μόνο. Κάθε πρόταση σας είναι εκτιμητέα.........

Νέο μέλος
    Καλημέρα και από μένα. Χρησιμοποιώ μπαγκαζιέρα στο C4 τα τελευταία 4 χρόνια το καλοκαίρι. Το σημαντικό κομμάτι κατά τη γνώμη μου δεν είναι η μπαγκαζιέρα αλλά οι μπάρες. Εκεί είναι όλη η ιστορία. Πήρα ελληνική μπαγκαζιέρα αλλά μπάρες πήρα από Citroen για το συγκεκριμένο μοντέλο. Έσκασα το 2008 καμιά 300αριά € αλλά αξίζει τον κόπο. Νοιώθω ασφαλής να ταξιδεύω όλη μέρα με 140 - 150 και με το θόρυβο να γίνεται αισθητός μετά τα 120. Παίζει ρόλο η ποιότητα και το σχήμα της μπάρας, να κουμπώνει καρφί στο αυτοκίνητο χωρίς μικρορυθμίσεις για να ταιριάξει στον ουρανό και αισθητικά είναι τέλειες. Ό,τι είναι μαμά είναι σχεδιασμένο να δουλεύει καλά. Βάλε στην εξίσωση βέβαια και την ηχομόνωση του αυτοκινήτου γενικά.

Νέο μέλος
    τώρα την κάναμε τη λακαμία και δεν πήραμε τη μαμίσια οπότε το ζητούμενο είναι τι κάνουμε τώρα φίλοι μου...........και η απάντηση δεν είναι παίρνω ωτοασπίδες που πιθανο να προτείνει κανένας έξυπνος

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μπαγκαζιέρα οροφής
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2009, 09:54
  2. Μπαγκαζιέρα σε FAZER?
    από baran στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα