Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 169

Θέμα: Project FMX - Η αντιπαράθεση

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    εγω,βασικα,θελω να μαθω ποιος ειναι απο δω μεσα...παει καπου το μυαλο μου,.........

................

Κι εμένα μάστορα κάπου πάει το δικό μου μυαλό, οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται εύκολα βλέπεις...................

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Έχουμε, έχουμε...
    Ναι έχετε αλλά δεν προσφέρετε !!!
    Μοναχοφαγού !!!

Rein ..... welcome back !!!
    Ο άντρας κάμει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα !!! (Κρητική παροιμία) ....... και τη γυναίκα αντίστοιχα !!!

α εσυ εισαι παλιος πελατης...με τι νικ ησουν?

με τιμα παντως το οτι ανοιξες καινουριο λογαριασμο μονο για να την πεις σε εμενα...

μια και προφανεστατα τραβας μεγαλο ζορι,γιατι δεν μοιραζεσαι με μας,τα αλλα παιδακια τι γιαπωνεζικο παπι σε εκανε να χρειαζεσαι αγκαλιες?

και για να μεινουμε επι του θεματος...

το γιατι κανω οτι κανω ,ειναι καθαρα προσωπικο μου θεμα...το οτι γουσταρω να παταω τα 640 μονο και μονο για να βλεπω στο επομενο φαναρι την εκφραση της τσιτας που βγαζεις εσυ εδω μεσα, επισης προσωπικη μου ευχαριστηση,οπως και το να βγαλω 70 οσα στο xr και να τους ριχνω ενα σαββατοκυριακο στην κοντρα...

δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει που γουσταρω να παταω τους κατιμαδες...γουστα ειναι αυτα...

απο κει και περα ,εαν θεωρεις οτι εχω κανει κατι στραβα στην βελτιωση πες το και το συζηταμε...

εαν οχι,υπαρχουν και ψυχολογοι...

επισης εαν τραβας ζορι με τον reinmeister ανοιξε ενα θεματακι στις αντιπαραθεσεις και σου ξηγω κι εκει το ονειρο...χαλαρος ειμαι...οτι θες...
    Ρε φίλε γτ το παίρνεις σαν επίθεση?Ούτε σε ξέρω ούτε ΚΤΜ έχω...και αν είχα 690 και με πέρναγε FMX θα το παράταγα και θα έκανα ποδήλατο...απλά αυτό δε παίζει ποτέ...εγώ αυτό σου είπα μην ονειρεύεσαι.....
    Δεν έκανα κριτική για τις βελτιώσεις σου ούτε με νοιάζουν...είπαμε καλό το FMX μπράβο σου...

ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ το project σου λες ασυναρτησίες περί KTM κλπ κλπ...και μόλις σου λέει κάποιος ότι λες μαλακίες ΓΥΡΝΑΣ τη καραμέλα στην αξιοπιστία και στα συνεργεία και στις μπιέλες...

Εγώ σου είπα αν είναι μπουρδέλα τα KTM μην ασχολείσαι ρε αδερφέ βάλτο με κανα Husaberg ή SXV...

Και σταμάτα όποτε σου την λέει κάποιος να το γυρίζεις στα τεχνικά και τις αντιπαραθέσεις...όλο εξηγείς το όνειρο εσύ στα 15 forum που είσαι και όλο σε πετάνε έξω ή φεύγεις μόνος σου μετά από καμιά εβδομάδα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Ρε μπας και την έχει κάνει μόνος σου την αντιπαράθεση για να κάνεις ντόρο με το come back σου?

οπα φιλε,διοτι το χοντραινεις...καποια πραγματα ειναι ιερα...η οικογενεια,η τιμη,η αξιοπρεπεια,η πιστη στην ιαπωνια...

@βασκα...

edit...τωρα ειμαι σιγουρος...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

εσυ παλι ρε αδερφε.. ΚΑΙ κομμουνιστης ... ΚΑΙ ινδιανος.....
    :a47:
    OOOOOOOXIIIIII !!!!!
    Ο άντρας κάμει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα !!! (Κρητική παροιμία) ....... και τη γυναίκα αντίστοιχα !!!

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    edit...τωρα ειμαι σιγουρος...

ΛΕΣ?????????????????????????????????

Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από cherokke
    Ρε φίλε γτ το παίρνεις σαν επίθεση?Ούτε σε ξέρω ούτε ΚΤΜ έχω...και αν είχα 690 και με πέρναγε FMX θα το παράταγα και θα έκανα ποδήλατο...απλά αυτό δε παίζει ποτέ...εγώ αυτό σου είπα μην ονειρεύεσαι.....
    Δεν έκανα κριτική για τις βελτιώσεις σου ούτε με νοιάζουν...είπαμε καλό το FMX μπράβο σου...

ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ το project σου λες ασυναρτησίες περί KTM κλπ κλπ...και μόλις σου λέει κάποιος ότι λες μαλακίες ΓΥΡΝΑΣ τη καραμέλα στην αξιοπιστία και στα συνεργεία και στις μπιέλες...

Εγώ σου είπα αν είναι μπουρδέλα τα KTM μην ασχολείσαι ρε αδερφέ βάλτο με κανα Husaberg ή SXV...

Και σταμάτα όποτε σου την λέει κάποιος να το γυρίζεις στα τεχνικά και τις αντιπαραθέσεις...όλο εξηγείς το όνειρο εσύ στα 15 forum που είσαι και όλο σε πετάνε έξω ή φεύγεις μόνος σου μετά από καμιά εβδομάδα....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε συ γραψε με το νικ σου...το πολυ πολυ να φας ενα ακομη ban...τι ειναι μια σταγονα στον ωκεανο για σενα?

edit...καλη κινηση να μπεις παραλληλα μεσα και με τον αλλο λογαριασμο σου...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ζω μεγαλες στιγμες λεμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ποιος ειναι ρε γμω τον αντισοϊχιρο μου μεσα

elementary watson...

το βασικοτατο λαθος του ηταν οτι μπηκε και με το αλλο του νικ καπακι μετα το ποστ μου...

εγω παντως,εαν δεν αποκαλυφθει,δεν του απαντω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αν λες για τον πανοπτικο, δεν νομιζω οτι ειναι αυτος...

εγω δεν ανεφερα κανενα ονομα και κακως το κανεις εσυ...οποιος ειναι μπορει να πει ο ιδιος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Επειδή έχετε μια αδυναμία ο ένας στο άλλον τον υπέθεσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Επειδή έχετε μια αδυναμία ο ένας στο άλλον τον υπέθεσα
    assumption is the mother of all fuck ups...

με την αναβαθμηση του φορα θα παρακαλουσα να υπαρχει ειδοποιηση με sms για τετοια θρεντονια!
    ενταξει το οτι δουλευουμε δεν ειναι δικαιλογια να χανουμε τα καλυτερα!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    με την αναβαθμηση του φορα θα παρακαλουσα να υπαρχει ειδοποιηση με sms για τετοια θρεντονια!
    ενταξει το οτι δουλευουμε δεν ειναι δικαιλογια να χανουμε τα καλυτερα!

Είναι απλό φίλε μου, ακολουθείς τα ποσταρίσματα του REIN και έχεις καλύψει χαλαρά το 90% των περιπτώσεων.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edit

κοίτα καμ μπακ που έκανε η κουφάλα, μια μέρα τώρα ασχολούμαστε με την αφεντομουτσουνάρα του.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Project FMX...
    από reinmeister στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2012, 10:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •