Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Reinmeister vs all vol 2 (rossi vs stoner)

ενταξει πιστευω δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ δυο οδηγων ειναι ανουσια.
    ο ροσσι ειναι πιλοτος και με αυτα που εκανε οδηγησε το μοτο gp και εγινε τοσο γνωστο.
    μονο τα πρωταθληματα που εχει παρει αυτο τα λεει ολα.
    οσο αφορα τον στονερ παρολου που δεν το συμπαθουσα μπορω να πω περυσι τον ευχαριστηθηκα απιστευτα ενταξει το παλικαρι ειναι πολυ γρηγορος οδηγος την χοντα την πηγαινε στο οριο ευχαριστιομουν που εκανε τα ντριφταρισματα ενταξει ρεσπεκτ.
    πολυ καλος και η χοντα για αλλη μια φορα μαμαει
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Το έλεγε ο Rein. :smilea:
    Σωστό, γι αυτό λέω "σχεδόν".
    Give me fuel, Give me fire

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLACKGAS Προβολή μηνύματος

Άρα 14/24 και όχι 17. Πολλά και πάλι, απλά υπολόγισε ότι το βάρος πέφτει περισσότερο από τους japan στα gp.
    Δηλαδή όλο το τζαπάν vs ντουκάτι;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Στο πρωταθλημα αντοχης που ειναι οι ευρωπαιοι οεο ;
    Εκτος απ την BMW που το κυνηγησε φετος μπας και βρει καπου τιτλο ,αλλα επεσε στην αυτοκρατηρα(SUZUKI GSXR ) και το εχασε για 4 ποντακια.
    Για να δουμε τιτλους: SUZUKI 15 , ΗΟΝDA 9 , KAWASAKI 7 , YAMAHA 2 .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	SERT-Doha-2011.jpg 
Προβολές:	361 
Μέγεθος:	18,0 KB 
ID:	248627

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    τα honda ειναι ματρακαδες και o κάγκουρας είναι πέφτουλας. Την έχει μικρή και η γκομενα του ειναι αλλήθωρη
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον, ακόμα περισσότερο αν υποστηρίζεις πως και το trellis είναι ένα κακό πλαίσιο, ή τουλάχιστον έχει κάποια κομμάτια που το κάνουν να υστερεί ως σχεδίαση.
    σαφως και ειναι κακο,οταν αναφερομαστε σε επιπεδο motogp...η στονερ ειχε δηλωσει οτι η διαφορα ακαμψιας μεταξυ δυο ολοιδιων πλαισιων της μοτοσυκλεττας του εφτανε μεχρι και 16%...επισης οτι ειχε πολλα προβληματα οδηγισιμοτητας,τα οποια γινονταν τεραστια οταν επιταχυνε υπο εστω και μικρη κλιση σε οχι ιδανικο αδοστρωμα...

το οτι η εταιρεια που ουσιαστικα "στηθηκε" πανω σε αυτο το πλαισιο και εχει την μεγαλυτερη πειρα απο ολες στο συγκεκριμενο,δεν μπορει να το αντιγραψει ουτε καν σε δυο κομματια σιγουρα κατι λεει...αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που προχωρησαν στην σχεδιαση frameless...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corvo Προβολή μηνύματος
    Στο θεμα μας, ειπες θα το πιασεις απο την αρχη το rossi vs stoner μην πιασεις τα τελευταια 4 χρονια

κανε μια σωστη συγκριση και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ

παντοτε ειμαι αντικειμενικος και θα το δεις και στην παρουσα...λιγη ακομη υπομονη...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reinmeister Προβολή μηνύματος
    παντοτε ειμαι αντικειμενικος και θα το δεις και στην παρουσα...λιγη ακομη υπομονη...
    Διορθώνεις τα ορθογραφικά; Άντε, σκάσαμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    σαφως και ειναι κακο,οταν αναφερομαστε σε επιπεδο motogp...η στονερ ειχε δηλωσει οτι η διαφορα ακαμψιας μεταξυ δυο ολοιδιων πλαισιων της μοτοσυκλεττας του εφτανε μεχρι και 16%...επισης οτι ειχε πολλα προβληματα οδηγισιμοτητας,τα οποια γινονταν τεραστια οταν επιταχυνε υπο εστω και μικρη κλιση σε οχι ιδανικο αδοστρωμα...

το οτι η εταιρεια που ουσιαστικα "στηθηκε" πανω σε αυτο το πλαισιο και εχει την μεγαλυτερη πειρα απο ολες στο συγκεκριμενο,δεν μπορει να το αντιγραψει ουτε καν σε δυο κομματια σιγουρα κατι λεει...αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που προχωρησαν στην σχεδιαση frameless...
    Αυτό όμως δεν δείχνει απαραίτητα ελάττωμα κατά τη σχεδίαση, αλλά αυτό που λέμε στα Ελληνικά "construction inconsistency", δηλαδή δεν είναι (απαραίτητα) το πλαίσιο για το λούτσο, αλλά η Ducati που δεν μπορεί να φτιάξει δύο ίδια.

Δεν διαφωνώ απαραίτητα, κουβέντα κάνουμε, αλλά πως εξηγείς τότε το γεγονός ότι στα WSBK δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα;
    Οι απαιτήσεις από τα δύο πλαίσια είναι πάνω κάτω ίδιες. Λίγα κιλά παραπάνω, λίγα άλογα παρακάτω, λίγο μικρότερη ταχύτητα στο apex, πλαίσιο σχεδιασμένο για να αντέχει για καιρό (αφού βρίσκεται σε μηχανάκια παραγωγής), δεν νομίζω να είναι τεράστιες οι διαφορές σε απαιτήσεις.

Αν πεις για τους κανονισμούς των WSBK έχεις ένα δίκιο, αλλά to 2005 για παράδειγμα τα Ducati υστερούσαν κατά πολύ σε γκάζι, παρόλα αυτά ήταν ανταγωνιστικότατα.
    (Βέβαια αν μου πεις ότι ο Corser ήταν κουλός ενώ ο Bayliss τιμονάρα, φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να διαφωνήσω)
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος
    Πολύ γουστάρω...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLACKGAS Προβολή μηνύματος
    Καταρχήν στο ΜΟΤΟ το αν πήρε η DELTONA το WRC πριν 25 χρόνια είναι δευτερεύον. Όχι ασήμαντο αλλά δευτερεύον, ειδικά όταν μιλάμε για μηχανές.
    Κατόπιν τα SBK πάνε ως εξής:
    2011 Carlos Checa Ducati
    2010 Max Biaggi Aprilia
    2009 Ben Spies Yamaha
    2008 Troy Bayliss Ducati
    2007 James Toseland Honda
    2006 Troy Bayliss Ducati
    2005 Troy Corser Suzuki
    2004 James Toseland Ducati
    2003 Neil Hodgson Ducati
    2002 Colin Edwards Honda
    2001 Troy Bayliss Ducati
    2000 Colin Edwards Honda
    1999 Carl Fogarty Ducati
    1998 Carl Fogarty Ducati
    1997 John Kocinski Honda
    1996 Troy Corser Ducati
    1995 Carl Fogarty Ducati
    1994 Carl Fogarty Ducati
    1993 Scott Russell Kawasaki
    1992 Doug Polen Ducati
    1991 Doug Polen Ducati
    1990 Raymond Roche Ducati
    1989 Fred Merkel Honda
    1988 Fred Merkel Honda

Άρα 14/24 και όχι 17. Πολλά και πάλι, απλά υπολόγισε ότι το βάρος πέφτει περισσότερο από τους japan στα gp.
    κατασκευαστών μετράμε βρε όταν μιλάμε γιά μοτό,αυτά είναι οδηγών που έβαλες εσύ
    http://www.worldsbk.com/en/season/champions.html

αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis1098 Προβολή μηνύματος
    κατασκευαστών μετράμε βρε όταν μιλάμε γιά μοτό,αυτά είναι οδηγών που έβαλες εσύ
    http://www.worldsbk.com/en/season/champions.html

To κατασκευαστών δεν νομίζω να το κοιτάει και κανείς, μιας και παίζει ρόλο πόσα μηχανάκια μοιράζει σε εργοστασιακές, ημιεργοστασιακές, δορυφορικές, πλανητικές κ.ο.κ κάτι στο οποίο η Honda ήταν πάντα γενναιόδωρη.

Στο απόλυτο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του 2004 με τον Rossi πρωταθλητή στην πρώτη του χρονιά στη Yamaha, το κατασκευαστών το πήρε η Honda.

Η συζήτηση μία απ΄τα ίδια. Να με συγχωρεί ο Rein αλλά αυτά τα "τα ΄λεγα εγώ" κλπ μου φαίνονται ολίγον γραφικά. Το αν θα βρούν την άκρη με τα προβλήματα του πλαισίου (που αφορά το frameless για να μην ξεχνιόμαστε) προφανώς έχει να κάνει με το πόσο και όχι με το πότε. Αν είναι να τους στοιχίσει κάποιο τρελό ποσό φαντάζομαι οτι θα αποχωρήσουν.
    Όπως έκανε (και δεν το λέει κανείς) η τριμέγιστη Honda με τα Showa vs Ohlins, Brembo, M.Marelli και με τους τεχνικούς ηλεκτρονικών που "έκλεψε" απ΄την ομάδα του Lorenzo. Αφού το μυαλό περισσεύει στο HRC γιατί δεν συνέχισαν να εφοδιάζουν με δικά τους πράγματα (Showa πχ) τα μηχανάκια? Εκτός και αν πιστεύουμε οτι απ΄την ομάδα της Ducati & του Burgess αυτό που λείπει είναι η εξυπνάδα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    To κατασκευαστών δεν νομίζω να το κοιτάει και κανείς, μιας και παίζει ρόλο πόσα μηχανάκια μοιράζει σε εργοστασιακές, ημιεργοστασιακές, δορυφορικές, πλανητικές κ.ο.κ κάτι στο οποίο η Honda ήταν πάντα γενναιόδωρη.

Στο απόλυτο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του 2004 με τον Rossi πρωταθλητή στην πρώτη του χρονιά στη Yamaha, το κατασκευαστών το πήρε η Honda.

Η συζήτηση μία απ΄τα ίδια. Να με συγχωρεί ο Rein αλλά αυτά τα "τα ΄λεγα εγώ" κλπ μου φαίνονται ολίγον γραφικά. Το αν θα βρούν την άκρη με τα προβλήματα του πλαισίου (που αφορά το frameless για να μην ξεχνιόμαστε) προφανώς έχει να κάνει με το πόσο και όχι με το πότε. Αν είναι να τους στοιχίσει κάποιο τρελό ποσό φαντάζομαι οτι θα αποχωρήσουν.
    Όπως έκανε (και δεν το λέει κανείς) η τριμέγιστη Honda με τα Showa vs Ohlins, Brembo, M.Marelli και με τους τεχνικούς ηλεκτρονικών που "έκλεψε" απ΄την ομάδα του Lorenzo. Αφού το μυαλό περισσεύει στο HRC γιατί δεν συνέχισαν να εφοδιάζουν με δικά τους πράγματα (Showa πχ) τα μηχανάκια? Εκτός και αν πιστεύουμε οτι απ΄την ομάδα της Ducati & του Burgess αυτό που λείπει είναι η εξυπνάδα.
    ξαναειπα και πριν,εαν θελετε το θεμα να παει ducati vs honda ανοιγουμε νεο θρεντ και το κουβεντιαζουμε τεχνικα...κι εκει ειναι που θα πεσει το τιτανιο γελιο...εδω θα συζητηθει το θεμα ροσσι-στονερ...

πιθανοτατα πιο αργα το μεσημερι...
    frankly my dear, i dont give a damn...

ξαναειπα και πριν,εαν θελετε το θεμα να παει ducati vs honda ανοιγουμε νεο θρεντ και το κουβεντιαζουμε τεχνικα...κι εκει ειναι που θα πεσει το τιτανιο γελιο...εδω θα συζητηθει το θεμα ροσσι-στονερ...

πιθανοτατα πιο αργα το μεσημερι...
    αααα sorry,αν είμαι of topic (αλλά αυτό δεν αλλάζη το γεγονός ότι οι ευρωπαίοι rules)

για το θέμα Στονερ vs Ροσι δεν μπορώ να συμετάσχω ακόμη

ίσως άμα κι εάν φτάσει ποτέ ο Στόνερ τους Ρόσι/Ρέινι/Ντούαν/Αγκοστίνι (και πόσους άλλους ακόμη ξεχνώ)

σε τίτλους,τότε μπορεί

Δεν είμαι Ροσικός,δεν είμαι με κανέναν οδηγό και δεν είμουνα ποτέ

είμαι με την "ομάδα/εταιρία/θρύλο" DUCATI και μόνο
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    ...

Αφού είσαι προκατειλημμένος ρε πως θα είσαι αντικειμενικός?
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis1098 Προβολή μηνύματος

είμαι με την "ομάδα/εταιρία/θρύλο" DUCATI και μόνο
    κανεις δεν ειναι τελειος, man...
    μην απογοητευεσαι...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. reinmeister vs all (regarding rc51)
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 385
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2012, 16:32