Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: κρανος HJC

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    δεν προλαβα ρε γμτ μου σημερα με την καμια να παω να δοκιμασω οποτε το αφηνω απο δευτερα
    KLE 400-XT 250.

λοιπον σημερα πηγα και φορεσα ενα zf-10 σε large αλλα μου ηταν λιγο μεγαλο και σε mediym δεν υπηρχε οποτε δοκιμασα σε fg-15 το οποιο ηταν μου ηταν οκ .δεν με εσφιγγε καπου απλα ενιωθα το στο πανω μερος του κεφαλιου μου το κρανος .τωρα τι να κανω να παραγγειλω το κρανος( zf-10 ) σε mediym βασει του fg-15 που δοκιμασα η θα εχουν διαφορα????τι να κανω?
    KLE 400-XT 250.

Φόρα το για κανά μισάωρο, γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Φόρα το για κανά μισάωρο, γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως.
    μου ήρθε στο μυαλό εικόνα «κομμωτηρίου», όπου οι υποψήφιοι αγοραστές κάθονται υπομονετικά στο σαλόνι με τα κράνη φορεμένα στα κεφάλια τους, διαβάζοντας ένα περιοδικό.

με προβληματιζει οτι το medium ενιωθα το κρανιο στο πανω μερος να ακουμπαει αρκετα στο κρανος.μαλον large με βλεπω
    KLE 400-XT 250.

Να ξερεις παντως οτι ο φορμα τους ειναι λιγο μεγαλη!Εγω κοιταζω για αυτο http://lidsdirect.co.uk/epages/eshop...Ben_Spies-0005

και ειναι το μονο που μου κανει το m ,Σε οσα κρανη εχω δοκιμασει μου κανει το L!!
    ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤ......ΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!

το ειδα το πρωι το συγκεκριμενο .πολυ ωραιο κρανος και ακριβο το ειχε 400+ αν θυμαμαι καλα .δεν ξερω ρε γαμοτο το medium με προβληματισε οχι στα μαγουλα αλλα ψηλα στην κορφη του κεφαλιου.ενιωθα σαν να μου το εχουν πατησει και ακουμπαγε στο κεφαλι μου .δεν εχω και μεγαλη εμπειρια απο κρανη,και δεν ξερω αν ετσι πρεπει.στο κουτελο παντως δεν με ενοχλουσε
    KLE 400-XT 250.

Το κρανος πρεπει να ειναι σφιχτο αλλα να μην σε ενοχλει!!Ειναι και θεμα κεφαλιου οποτε ο καθενας δοκιμαζει και κρινει!!
    Αν σε ενοχλουσε στο 5λεπτο αν το φορεσεις 2-3 ωρες θα πας για παυσιπονο!!
    Εμενα παντως μου εκανε ευχαριστη εντυπωση γιατι εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και στο κεφαλι μου εκατσε τελεια!!
    Και να ξερεις οτι το κρανος που συγκρινα ειναι το x-spirit που εχω τωρα!!
    ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤ......ΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!

οποτε μαλον large θελω
    KLE 400-XT 250.

Θα δοκιμασεις και τα 2 και μετα θα κρινεις !!Για αγορες απο το ιντερνετ πρεπει να εισαι 100% σιγουρος!!
    Αν το l σου ειναι μεγαλο πας για αλλη μαρκα , η φορμα του δεν κανει για το κεφαλι σου!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gregogti Προβολή μηνύματος
    το ειδα το πρωι το συγκεκριμενο .πολυ ωραιο κρανος και ακριβο το ειχε 400+ αν θυμαμαι καλα .δεν ξερω ρε γαμοτο το medium με προβληματισε οχι στα μαγουλα αλλα ψηλα στην κορφη του κεφαλιου.ενιωθα σαν να μου το εχουν πατησει και ακουμπαγε στο κεφαλι μου .δεν εχω και μεγαλη εμπειρια απο κρανη,και δεν ξερω αν ετσι πρεπει.στο κουτελο παντως δεν με ενοχλουσε
    Εξάκτλυ μάι πόιντ. Έτσι το κονόμησα εγω, το πήρε ένας φίλος και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

δλδ του ακουμπαγε το κεφαλι του πανω ψηλα οποτε τον κουρασε και στο πουλησε εε??
    KLE 400-XT 250.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ANDREAS3127 Προβολή μηνύματος
    Να ξερεις παντως οτι ο φορμα τους ειναι λιγο μεγαλη!Εγω κοιταζω για αυτο http://lidsdirect.co.uk/epages/eshop...Ben_Spies-0005

και ειναι το μονο που μου κανει το m ,Σε οσα κρανη εχω δοκιμασει μου κανει το L!!
    Η hjc εχει γενικα μεγαλυτερα κελυφη σε σχεση με αλλες εταιριες.Εγω που εχω το Ben Spies Trophy(προηγουμενο μοντελο)το πηρα τελικα xs!!!
    Ενω σε προηγουμενα κρανη ημουν μεταξυ s κ m.Παντως ειναι τρομερη επιλογη!!(ασχετο)
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gregogti Προβολή μηνύματος
    δλδ του ακουμπαγε το κεφαλι του πανω ψηλα οποτε τον κουρασε και στο πουλησε εε??
    Ντα, όλο μπύρες τον κερνάω για τη τύχη μου

xaxxaxxxaaa θα το παρω large να τελειωνω
    KLE 400-XT 250.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ