δεν προλαβα ρε γμτ μου σημερα με την καμια να παω να δοκιμασω οποτε το αφηνω απο δευτερα![]()
δεν προλαβα ρε γμτ μου σημερα με την καμια να παω να δοκιμασω οποτε το αφηνω απο δευτερα![]()
KLE 400-XT 250.
λοιπον σημερα πηγα και φορεσα ενα zf-10 σε large αλλα μου ηταν λιγο μεγαλο και σε mediym δεν υπηρχε οποτε δοκιμασα σε fg-15 το οποιο ηταν μου ηταν οκ .δεν με εσφιγγε καπου απλα ενιωθα το στο πανω μερος του κεφαλιου μου το κρανος .τωρα τι να κανω να παραγγειλω το κρανος( zf-10 ) σε mediym βασει του fg-15 που δοκιμασα η θα εχουν διαφορα????τι να κανω?![]()
KLE 400-XT 250.
Φόρα το για κανά μισάωρο, γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως.
με προβληματιζει οτι το medium ενιωθα το κρανιο στο πανω μερος να ακουμπαει αρκετα στο κρανος.μαλον large με βλεπω
KLE 400-XT 250.
Να ξερεις παντως οτι ο φορμα τους ειναι λιγο μεγαλη!Εγω κοιταζω για αυτο http://lidsdirect.co.uk/epages/eshop...Ben_Spies-0005
και ειναι το μονο που μου κανει το m ,Σε οσα κρανη εχω δοκιμασει μου κανει το L!!
ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤ......ΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!
το ειδα το πρωι το συγκεκριμενο .πολυ ωραιο κρανος και ακριβο το ειχε 400+ αν θυμαμαι καλα .δεν ξερω ρε γαμοτο το medium με προβληματισε οχι στα μαγουλα αλλα ψηλα στην κορφη του κεφαλιου.ενιωθα σαν να μου το εχουν πατησει και ακουμπαγε στο κεφαλι μου .δεν εχω και μεγαλη εμπειρια απο κρανη,και δεν ξερω αν ετσι πρεπει.στο κουτελο παντως δεν με ενοχλουσε
KLE 400-XT 250.
Το κρανος πρεπει να ειναι σφιχτο αλλα να μην σε ενοχλει!!Ειναι και θεμα κεφαλιου οποτε ο καθενας δοκιμαζει και κρινει!!
Αν σε ενοχλουσε στο 5λεπτο αν το φορεσεις 2-3 ωρες θα πας για παυσιπονο!!
Εμενα παντως μου εκανε ευχαριστη εντυπωση γιατι εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και στο κεφαλι μου εκατσε τελεια!!
Και να ξερεις οτι το κρανος που συγκρινα ειναι το x-spirit που εχω τωρα!!
ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤ......ΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!
Θα δοκιμασεις και τα 2 και μετα θα κρινεις !!Για αγορες απο το ιντερνετ πρεπει να εισαι 100% σιγουρος!!
Αν το l σου ειναι μεγαλο πας για αλλη μαρκα , η φορμα του δεν κανει για το κεφαλι σου!!
δλδ του ακουμπαγε το κεφαλι του πανω ψηλα οποτε τον κουρασε και στο πουλησε εε??
KLE 400-XT 250.
xaxxaxxxaaa θα το παρω large να τελειωνω
KLE 400-XT 250.