Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Σέρβις R1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΩΡΓΟς R Προβολή μηνύματος
    καλησπερα σε ολους!
    εχω λυσει την R1 ρυθμισα βαλβιδες αλλαξα μπουζι αλλαξα δισκους συμπλεκτι αλλαξα παραφλου τακακια κ υγρα φρενων!!!
    ειμαι ετοιμος για λαδια κ φιλτρο!!ξερω οτι αυτο το θεμα εχει πολυ συζητιθει αλλα θα ρωτησω ακομη μια φορα τι λαδια να βαλω?βρεικα σε ενα σαητ τα μοτουλ 5100 το 4λ 32ε αλλα να βαλω 15-50 η 10-40 η θα ηταν καλυτερα τα καστρολ 10-40?θα ηθελα να μου πει καποιος που να εχει μεινει ευχαριστημενος απο συγκεκριμενα λαδια!μαρκα συνθετικοτιτα κ λ π......
    επεισης ποσα περνει μεσα μαζι με φιλτρο λαδιου?γιατι αλου εχω δει 2.9λ αλου 3.1 τελικα ξερει κανεις ακριβος?
    ευχαριστω προκαταβολικα!
    Θα σου πρότεινα να μείνεις μακρυά από τα 5100 της Motul και να χρησιμοποιήσεις ιξώδες 10-40 χειμώνα καλοκαίρι. Εάν δεν έχεις κάτι καλύτερο στο μυαλό σου προτίμησε τα Yamalube.

εδιτ: προσωπικά έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα συνθετικά pro-4 της Silkolene, αλλά είναι αρκετά ακριβά (15/λτ) και στην επόμενη αλλαγή θα προτιμήσω τα ημισυνθετικά και φθηνότερα comp-4.
    Επίσης, είναι πολλοί αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα των αμερικάνικων Torco Τ4 αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.
    Τελευταία τροποποίηση από VASOS; 12/04/2012 στις 08:55.

ευχαριστω φιλε μου μαλλον στα μαμα γιαμαλουμπε θα παω παλι δεν υπαρχουν καλυτερα για να λεει ο κατασκευαστης κατι ξερει
    Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 200

καλησπερα κ παλι!!!η μαμα δινει γιαμαλουμπε 4 10-30 η 20-50 ε[εισης εναν μαστορα που ρωτησα σημερα μου ειπε για 10-50 καστρολ ρεησινγκ τελικα τι ειναι καλυτερο?τα εχω χασει με το θεμα λυπαντικου!!!!
    επεισης 2,9λ παιρνει μαζη με το φιλτρο λαδιου η οχι?

Μαλλον ο κατασκευαστης εχει χασει το θεμα διοτι απο τοτε που βγηκε το μηχανακη σου εχει αλλαξη 4-5 κατασκευαστες λιπαντικων.
    Βαλε Motul V300 100% συνθετικο 10/40 νομιζω γραφει ο κατασκευαστης απο τον Λαμπριανηδη (σορρυ εχουμε κριση και εχει καλες τιμες) διαλεξε τετραλιτρη οικονομηκη συσκευασια και εισαι σουπερ με διαφορα.Το καστρολ θα εχεις απωλειες σε καθε αλλαγη, για το γιαμαλουμπε δεν ξερω.Τα Recing αστα στην ησηχια τους για να σε εχουν και αυτα.Νομιζω οτι 2,9 λιτρα λες πολυ λιγα εφοσον εχεις R1 1000.

Δημητρη για τον κωδικο των μπουζια που γραφεις ειναι τα μαμα ωστοσο αν θελει μπορει να βαλει και τα CR9EIX με κωδικο 3521 που ειναι ηριδιου και δουλευουν καλυτερα.
    Τελευταία τροποποίηση από libali10; 19/04/2012 στις 20:50.
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

Αιώνιο Κουλάδι
    Καλησπέρα παλικάρι,
    τι λάδια χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα; μην ξεχνάμε πως οι κινητήρες δημιουργούν τις ανοχές τους με βάση το λάδι που συνήθιζαν να δουλεύουν... στα 37.000 χιλ. εάν έχουν γίνει 10 αλλαγές με 20-50 και βάλεις τώρα 10-40 ίσως δεν συμπεριφερθεί σωστά το "μοτεράκι".... εγώ πάντως του βάζω Silkolene 10-40 κι είμαι πολύ ευχαριστημένος...
    Δεν τρέχω.... χαμηλή πτήση κάνω..!!!

Ειναι η 1η αλλαγει που κάνω σαν ιδιοκτήτης μιας κ το έχω λίγους μήνες μόνο το μηχανάκι!ο προηγούμενος έβαζε τα motility 5100 καυτά μου πρότεινε.δεν μου αρέσουν όμως γιατι έχει πολλούς κραδασμούς το μοτέρ μου!οποτεεκλεισε πάω για motul v300 10-40 full synthetic

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΩΡΓΟς R Προβολή μηνύματος
    Ειναι η 1η αλλαγει που κάνω σαν ιδιοκτήτης μιας κ το έχω λίγους μήνες μόνο το μηχανάκι!ο προηγούμενος έβαζε τα motility 5100 καυτά μου πρότεινε.δεν μου αρέσουν όμως γιατι έχει πολλούς κραδασμούς το μοτέρ μου!οποτεεκλεισε πάω για motul v300 10-40 full synthetic
    καλα οχι οτι ειναι και καλα και τα motul v300 βαλε τορκο μαν να βρεις την υγεια σου.
    μια ερωτηση οι βαλβιδες σου δεν ειναι με καπελοτα?γιατι διαβασα τα ποιο πανω που ελεγες εσυ και καποιο αλλοι για ανοχες στα διακενα?
    δεν χρειαζετε να αλλαξεις καπελοτα?
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16
  2. Μηχανικός/Συνεργείο για R1 '03
    από RapidShade στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2004, 09:05
  3. Πρόβλημα στα R1 2004... Κιόλας???
    από Wizard13 στο forum Νέα