Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Help Me Please!

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Επειδή λες ότι είναι βελτιωμένο και το ψιλο-σκίζεις,μήπως,λέω μήπως, του έχεις βάλει τίποτα βελτιωτικά λαδιού;
    Έχουν αναφερθεί πατιναρίσματα σε παρόμοιες περιπτώσεις.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    χεσε μας ρε παλικαρι......

αμα ειναι να σου λεμε δυο συμβουλες και να μη τις δεχεσαι τοτε τι σκατα το ανοιξες το θρεντ??
    esi diladi pia akribos simboyli toy edoses tin opoia den akoyse?

lipon paidakia ekane mia erotisi....kai arxisate os sini8os tis boyrdes....

kai malista xoris na gnorizete kiolas....ekane mia apli erotisi i opoia den itan se pio mastora na to paei....

lipon file kane oti soy ipe o blest....bres ena manual g to mixanaki soy i apo kana papi honda poy kikloforane gia na dis pos ri8mizete o siblektis...se ola to idio ine....meta allakse ladia mipos ftene ta ladia poy ebales....

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Τη βίδα στο καπάκι πείραξε.Την κεντρική που ειναι για τον συμπλέκτη.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Αυτή που είανι στο κέντρο στο πλαινό καπάκι πως φαινεται στη φωτο.

http://4.bp.blogspot.com/-56fQBHwqP1...o2b2005hw4.jpg
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannisblest Προβολή μηνύματος
    μαγκες ελεος!!οτι εχω μαθει και οτι εχω φτιαξει που εχει χαλασει στην μηχανη μου το εμαθα απο απαντησεις εδω μεσα και απο προσωπικες αναζητησεις στο ιντερνετ...
    η λυση μαστορας υπαρχει.αλλα αμα το παλικαρι θελει να ασχοληθει μονος για τον οποιοδοιποτε λογο και ζηταει βοηθεια δεν λεμε π@π@ριες παρε αλλα μηχανακι και τετοια.αυτο αντεχε η τσεπη του αυτο πηρε.
    φιλε πρωτα απο ολα εχεις ρυθμισει σωστα τον συμπλεκτη απο την βιδιτσα στο καπακι διπλα στο δεξι σου ποδι?αν ειναι οκ η ρυθμιση τοτε αφου αλλαξες οσα ειπες τσεκαρε αν το μηκος απο τα ελατηρια της καμπανας ειναι πριν η μετα το servis limit.και αν ειναι οκ τοτε αλλαξε το φιγοκεντρικο.αν τα κανεις ολα αυτα και το προβλημα παραμενει ισως παιζει κατι με τα λαδια που εβαλες ισως ειχε θεμα και η πρωτη καμπανα αλλα και η δευτερη κτλ κτλ.
    οταν αλλαξες δισκακια αλλαξες και τα μεταλλικα δισκακια?
    ευχαριστω για την απαντηση, θα τσεκαρω αυτα που μου ειπες, ναι την πρωτη φορα που εβαλα τα δισκακια (μαστορας τα εβαλε) τα αλλαξα ολα, μαλλον φιγοκεντρικο το κοβω, απο λαδια βαζω τα ''μοτουλ Τ4 3000 20-50 πεζει να πατιναρι απο αυτο το λαδι?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ρε σεις ειλικρινα, πιστευτε οτι μεσω ιντερνετ θα μαθει ο αλλος να φτιαχνει μηχανακι?
    ουτε απο το τηλ πολλες φορες δεν κανουμε δουλειες...ποσο μαλλον απο ενα μεσο (φορουμ) που μπορει να παρερμηνευθει μεχρι και ενα κομμα ή μια λαθος εκφραση...

θελετε να το παιξετε "αγγλικα ανευ διδασκαλου" ενα πραγμα και δεν σας βγαινει κιολας...

και εξηγουμαι:
    αλλο ειναι καποιος να ΞΕΡΕΙ πως θα κανει καποια πραγματα και να παιρνει συμβουλες απο καποιους που το εχουν ξανακανει και του λενε ΑΚΡΙΒΩΣ τι να κανει και ποτε...
    και αλλο ειναι να μπαινει καποιος, να λεει οτι εχει ενα προβλημα στο αμφιβολου ποιοτητας μηχανακι του (το οποιο ειναι και ψιλοπειραγμενο) και να προσπαθουμε να μυριζουμε τα νυχια μας για το τι μπορει να εχει παθει το κακομοιρο το μηχανακι...

οι αιτιες που μπορει κατι να πατιναρει μπορει να ειναι δεκαδες. απο λαδια μεχρι λαθος ανταλλακτικο ή λαθος συναρμολογηση ανταλλακτικου ή ρυθμιση εκεινου του παπαρακιου που ειναι διπλα στην καμπανα και δεξια του κουασιμοδου...

και τι εγινε που το φορουμ ανανεωθηκε? σταματησε η δυσανεξια στα μ@λακοποστ?
    τα πρωτα ποστ μου σαφως και ειχαν χιουμοριστικο χαρακτηρα.εξ'ου και τα emoticons...
    μετα ομως μιλαγα απολυτως σοβαρα και με καθε ευθυνη που μπορει να εχω οταν λεω κατι δημοσια...

για φανταστειτε να πειτε κατι που μπορει να ειναι λαθος και ο αλλος να το κανει και να παει να χυμαρει πουθενα...

μαγκες, ροδες καβαλαμε. και οι ροδες χαλανε, οπως επισης εχουν και ειδικους να τις φτιαχνουν.
    αν θελει να μαθει ας παει σε καποιον που ξερει (μπορει και να μην ειναι μαστορας) μπορει να ειναι καποιος κολλητος ή καποιος απο εδω μεσα που ξερει και προσφερθηκε, και ας κατσει αποπανω για να μαθει πως γινεται σωστα...

φιλικοτατα και χωρις ιχνος αντιπαραθεσης...
    φιλε μου, ναι μαθενεις να φιαχνεις (πολλα) πραγματα απο ενα forum, με σωστες απαντησεις που θα σου δωσουν απο ατομα που ειχαν παρομια θεματα με το παπι τους.
    δεν μηλαμε για ρευματα απο R1 φιλε μου, για δισκαια απο παπι μηλαμε δεν ειναι και τπτ ιδιαιτερο.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Επειδή λες ότι είναι βελτιωμένο και το ψιλο-σκίζεις,μήπως,λέω μήπως, του έχεις βάλει τίποτα βελτιωτικά λαδιού;
    Έχουν αναφερθεί πατιναρίσματα σε παρόμοιες περιπτώσεις.
    οχι δεν εχω βαλει τπτ, μονο το λαδι.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    μην το συνεχιζεις ρε σταυρο.εισαι λαθος κι εσυ και ο μικες.
    +φωνώ με τον Γιώργη.

Σταύρο (devil's) από εδω μέσα και από άλλα φόρουμ (με κριτική σκέψη πάντα) έχω μάθει να κάνω από απλή εξαέρωση φρένων μέχρι φούλ σέρβις και ρύθμισμα βαλβίδων στήν μηχανή.Επειδή εσύ δεν μπορείς να το κάνεις δεν σημαίνει ότι όλοι δεν προσπαθούν να γλυτώσουν κάτιτις από μηχανικούς που ενίοτε χρεώνουν τον πατέρα τους και την μάνα τους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannisblest Προβολή μηνύματος
    μαγκες ελεος!!οτι εχω μαθει και οτι εχω φτιαξει που εχει χαλασει στην μηχανη μου το εμαθα απο απαντησεις εδω μεσα και απο προσωπικες αναζητησεις στο ιντερνετ...
    η λυση μαστορας υπαρχει.αλλα αμα το παλικαρι θελει να ασχοληθει μονος για τον οποιοδοιποτε λογο και ζηταει βοηθεια δεν λεμε π@π@ριες παρε αλλα μηχανακι και τετοια.αυτο αντεχε η τσεπη του αυτο πηρε.
    φιλε πρωτα απο ολα εχεις ρυθμισει σωστα τον συμπλεκτη απο την βιδιτσα στο καπακι διπλα στο δεξι σου ποδι?αν ειναι οκ η ρυθμιση τοτε αφου αλλαξες οσα ειπες τσεκαρε αν το μηκος απο τα ελατηρια της καμπανας ειναι πριν η μετα το servis limit.και αν ειναι οκ τοτε αλλαξε το φιγοκεντρικο.αν τα κανεις ολα αυτα και το προβλημα παραμενει ισως παιζει κατι με τα λαδια που εβαλες ισως ειχε θεμα και η πρωτη καμπανα αλλα και η δευτερη κτλ κτλ.
    οταν αλλαξες δισκακια αλλαξες και τα μεταλλικα δισκακια?
    +999
    Keep spamming!!!:a13:

φιλε οτι το παπι ειναι βελτιωμενο επρεπε να το πεις πρωτα απολα.βαλε πιο σκληρα ελατηρια στην καμπανα και θα εισαι οκ.αυτο επρεπε να κανεις απο αρχη.ολα τα αλλα μαλον τσαμπα τα εκανες

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cristof40 Προβολή μηνύματος
    φιλε οτι το παπι ειναι βελτιωμενο επρεπε να το πεις πρωτα απολα.βαλε πιο σκληρα ελατηρια στην καμπανα και θα εισαι οκ.αυτο επρεπε να κανεις απο αρχη.ολα τα αλλα μαλον τσαμπα τα εκανες
    λοιπον το παπακι απο την αρχη που το πηρα (μετα το στρωσιμο του) εβαλα μια Protech, ενα 28mikuni, και εναν εκκεντροφορο Fuego f200, με αυτα το παπακι εχει κανει 14.000χλμ περιπου χωρις κανενα προβλημα, προσφατα εβαλα και ενα πιστονι 54mm (το μαμα πιστονι ειναι 52,5) δεν νομιζω πως το παπακι με 1.5mm (8cc) πηρε τοσο πολυ δυναμη και αρχησε να πατιναρι, κατι αλλο ειναι, αλλα τι?

επισης να πω το παπακι ειναι (σε μαμα μορφη) στα 119cc τωρα ειναι 127cc

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teovts Προβολή μηνύματος
    λοιπον το παπακι απο την αρχη που το πηρα (μετα το στρωσιμο του) εβαλα μια Protech, ενα 28mikuni, και εναν εκκεντροφορο Fuego f200, με αυτα το παπακι εχει κανει 14.000χλμ περιπου χωρις κανενα προβλημα, προσφατα εβαλα και ενα πιστονι 54mm (το μαμα πιστονι ειναι 52,5) δεν νομιζω πως το παπακι με 1.5mm (8cc) πηρε τοσο πολυ δυναμη και αρχησε να πατιναρι, κατι αλλο ειναι, αλλα τι?

επισης να πω το παπακι ειναι (σε μαμα μορφη) στα 119cc τωρα ειναι 127cc
    το οτι δεν νομιζεις με το ποιο ειναι σωστο εχει μεγαλη διαφορα.99,9% θελεις ποιο σκληρα ελατηρια.

Παλαιό μέλος
    Προς τους παλιούς αλλά και τον teo.
    Όταν εμένα πατίναρε το crypton (στα 50.000 νομίζω) άλλαξα κάτι ελατηριάκια και όλα ήταν τζιτζί. Μαμά μεν αλλά το παπί είχε λιώσει στα χέρια όλης της οικογένειας. Βέβαια πάνε πολλά χρόνια από τότε. Μπορεί να έχω μπερδέψει πράγματα!
    Επιπλέον, να δηλώσω κι εγώ ουγκ (=έμαθα να φτιάχνω την πάπια από φόρα και ίντερνετ, όταν ακόμη οι μηχανόβιοι ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα).
    Κάποτε έμπαινα εδώ και γούσταρα ερωταποκρίσεις σχετικών και ασχέτων. Μάθαινα και από τις δύο.
    Και ο χαβαλές είχε πλάκα, γιατί είχε τις σωστές αναλογίες.
    Τώρα, αν έχω κάνα θέμα με το παπί, το σκέφτομαι 3πλά να ρωτήσω, γιατί οι πρώτες 10 απαντήσεις θα με εξοργίσουν και αν είναι να λάβω κάποια απάντηση θα πρέπει να σκύψω το κεφάλι και να περιμένω!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μάγκες, το παλικάρι μπήκε όμορφα και ωραία και ρώτησε κάτι, ΟΚ..??

Ούτε μούρη πούλησε, ούτε μαγκιά, ούτε κουτοπονηριά..!!!

Η πλάκα (ακόμη και σε μορφή καλοπροαίρετης ειρωνείας) είναι αποδεκτή, άσχετα από το αν υπάρχει πρόταση επί του θέματος...

Το άρπαγμα απο τα μούτρα και η απαξίωση (ατόμου και μηχανής) δεν ταιριάζουν με το πνεύμα της Σαρακοστής..

Υ.Γ.
    @Devilάκο: Από πότε έχεις να χέσεις, καμάρι μας..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    +φωνώ με τον Γιώργη.

Σταύρο (devil's) από εδω μέσα και από άλλα φόρουμ (με κριτική σκέψη πάντα) έχω μάθει να κάνω από απλή εξαέρωση φρένων μέχρι φούλ σέρβις και ρύθμισμα βαλβίδων στήν μηχανή.Επειδή εσύ δεν μπορείς να το κάνεις δεν σημαίνει ότι όλοι δεν προσπαθούν να γλυτώσουν κάτιτις από μηχανικούς που ενίοτε χρεώνουν τον πατέρα τους και την μάνα τους.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Μάγκες, το παλικάρι μπήκε όμορφα και ωραία και ρώτησε κάτι, ΟΚ..??

Ούτε μούρη πούλησε, ούτε μαγκιά, ούτε κουτοπονηριά..!!!

Η πλάκα (ακόμη και σε μορφή καλοπροαίρετης ειρωνείας) είναι αποδεκτή, άσχετα από το αν υπάρχει πρόταση επί του θέματος...

Το άρπαγμα απο τα μούτρα και η απαξίωση (ατόμου και μηχανής) δεν ταιριάζουν με το πνεύμα της Σαρακοστής..

Υ.Γ.
    @Devilάκο: Από πότε έχεις να χέσεις, καμάρι μας..??
    ενταξει παιδακια, εγω ημουν λαθος...
    συνεχιστε την προσπαθεια...

Υ.Γ.
    Γεροντα: τα κραταω απο την ΚαθαροΔευτερα και μεχρι το Πασχα μητε που θα διανοηθω να τα αφησω. ετσι για εξιλεωση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cristof40 Προβολή μηνύματος
    το οτι δεν νομιζεις με το ποιο ειναι σωστο εχει μεγαλη διαφορα.99,9% θελεις ποιο σκληρα ελατηρια.
    Εχει δικιο συμφωνω απολυτα και χρησιμοποιησε καποια σκληρα της premier ισως και αυτα να μην πολυ κανουν δουλεια και να χρειαστει να βαλεις μια ροδελιτσα
    Καλη επιτυχια
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κρανος shoei x12 (xpirit 12) help me please !!!!
    από johnny with lov στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2012, 19:19
  2. paides help me out please....!!!!
    από panagiotisk75 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 11:53
  3. help me!!!!
    από kdxsakias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 19:05
  4. help me!!!!!!!mixaniko provlima