Επειδή λες ότι είναι βελτιωμένο και το ψιλο-σκίζεις,μήπως,λέω μήπως, του έχεις βάλει τίποτα βελτιωτικά λαδιού;
Έχουν αναφερθεί πατιναρίσματα σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Επειδή λες ότι είναι βελτιωμένο και το ψιλο-σκίζεις,μήπως,λέω μήπως, του έχεις βάλει τίποτα βελτιωτικά λαδιού;
Έχουν αναφερθεί πατιναρίσματα σε παρόμοιες περιπτώσεις.
esi diladi pia akribos simboyli toy edoses tin opoia den akoyse?
lipon paidakia ekane mia erotisi....kai arxisate os sini8os tis boyrdes....
kai malista xoris na gnorizete kiolas....ekane mia apli erotisi i opoia den itan se pio mastora na to paei....
lipon file kane oti soy ipe o blest....bres ena manual g to mixanaki soy i apo kana papi honda poy kikloforane gia na dis pos ri8mizete o siblektis...se ola to idio ine....meta allakse ladia mipos ftene ta ladia poy ebales....
Τη βίδα στο καπάκι πείραξε.Την κεντρική που ειναι για τον συμπλέκτη.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Αυτή που είανι στο κέντρο στο πλαινό καπάκι πως φαινεται στη φωτο.
http://4.bp.blogspot.com/-56fQBHwqP1...o2b2005hw4.jpg
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
+φωνώ με τον Γιώργη.
Σταύρο (devil's) από εδω μέσα και από άλλα φόρουμ (με κριτική σκέψη πάντα) έχω μάθει να κάνω από απλή εξαέρωση φρένων μέχρι φούλ σέρβις και ρύθμισμα βαλβίδων στήν μηχανή.Επειδή εσύ δεν μπορείς να το κάνεις δεν σημαίνει ότι όλοι δεν προσπαθούν να γλυτώσουν κάτιτις από μηχανικούς που ενίοτε χρεώνουν τον πατέρα τους και την μάνα τους.
+999
Keep spamming!!!:a13:
φιλε οτι το παπι ειναι βελτιωμενο επρεπε να το πεις πρωτα απολα.βαλε πιο σκληρα ελατηρια στην καμπανα και θα εισαι οκ.αυτο επρεπε να κανεις απο αρχη.ολα τα αλλα μαλον τσαμπα τα εκανες![]()
λοιπον το παπακι απο την αρχη που το πηρα (μετα το στρωσιμο του) εβαλα μια Protech, ενα 28mikuni, και εναν εκκεντροφορο Fuego f200, με αυτα το παπακι εχει κανει 14.000χλμ περιπου χωρις κανενα προβλημα, προσφατα εβαλα και ενα πιστονι 54mm (το μαμα πιστονι ειναι 52,5) δεν νομιζω πως το παπακι με 1.5mm (8cc) πηρε τοσο πολυ δυναμη και αρχησε να πατιναρι, κατι αλλο ειναι, αλλα τι?
επισης να πω το παπακι ειναι (σε μαμα μορφη) στα 119cc τωρα ειναι 127cc
Προς τους παλιούς αλλά και τον teo.
Όταν εμένα πατίναρε το crypton (στα 50.000 νομίζω) άλλαξα κάτι ελατηριάκια και όλα ήταν τζιτζί. Μαμά μεν αλλά το παπί είχε λιώσει στα χέρια όλης της οικογένειας. Βέβαια πάνε πολλά χρόνια από τότε. Μπορεί να έχω μπερδέψει πράγματα!
Επιπλέον, να δηλώσω κι εγώ ουγκ (=έμαθα να φτιάχνω την πάπια από φόρα και ίντερνετ, όταν ακόμη οι μηχανόβιοι ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα).
Κάποτε έμπαινα εδώ και γούσταρα ερωταποκρίσεις σχετικών και ασχέτων. Μάθαινα και από τις δύο.
Και ο χαβαλές είχε πλάκα, γιατί είχε τις σωστές αναλογίες.
Τώρα, αν έχω κάνα θέμα με το παπί, το σκέφτομαι 3πλά να ρωτήσω, γιατί οι πρώτες 10 απαντήσεις θα με εξοργίσουν και αν είναι να λάβω κάποια απάντηση θα πρέπει να σκύψω το κεφάλι και να περιμένω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Μάγκες, το παλικάρι μπήκε όμορφα και ωραία και ρώτησε κάτι, ΟΚ..??
Ούτε μούρη πούλησε, ούτε μαγκιά, ούτε κουτοπονηριά..!!!
Η πλάκα (ακόμη και σε μορφή καλοπροαίρετης ειρωνείας) είναι αποδεκτή, άσχετα από το αν υπάρχει πρόταση επί του θέματος...
Το άρπαγμα απο τα μούτρα και η απαξίωση (ατόμου και μηχανής) δεν ταιριάζουν με το πνεύμα της Σαρακοστής..
Υ.Γ.
@Devilάκο: Από πότε έχεις να χέσεις, καμάρι μας..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!