Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Χωματεροί το νου σας: Ανακοίνωση Δασαρχείου Πάρνηθας

οποιος μπορει να το προστατευσει ας το προστατευσει οπως μπορει,
    ειτε απο τις ροδες του, ειτε απο τις σφαιρες του, ειτε απο τις πισινες του.....

το οτι ο αλλος ειναι πιο βλακας απο μενα κ συνεχιζω να κανω το βλακα επειδη κ ο αλλος βλακας δε σταματαει τις βλακιες ..... δεν οδηγει πουθενα,
    παρα μονο με το οτι να εχουμε να κανουμε με ΜΕΓΑ-ΒΛΑΚΕΣ!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Όσον αφορά τις παράνομες δραστηριότητες στο Δρυμό (κυνήγι, υλοτομία, δόμηση, απόθεση σκουπιδιών), κάντε μια βόλτα, πάρτε φωτογραφίες, καταγράψτε το σημείο με στίγμα GPS και στείλτε τα όλα επώνυμα στον αρμόδιο εισαγγελέα. Τηλεφωνήματα καταγγελιών σε δασαρχεία, αστυνομίες, πυροσβεστικές κ.α δε κάνουν δυστυχώς τίποτα.

Βγείτε μια εντουροβόλτα ως μια ομάδα πχ, κάντε καταγραφή, γράψτε ένα κειμενάκι με τη κατάσταση και κάντε επίσημη επώνυμη καταγγελία μαζί με όλα τα στοιχεία σας σε εισαγγελέα, αναφέροντας κιόλας ότι έχετε πάρει πολλά τηλέφωνα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Και επαναλαμβάνω, δεν διαφωνεί κανείς γι αυτά που λέει ,αλλα γιατί τα λέει .
    Όσοι είναι πραγματικοί γνώστες της κατάστασης με την ανακοίνωση έχουν πέσει κάτω απο τα γέλια .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από marios8 Προβολή μηνύματος
    Με την ανακοίνωση δεν διαφωνεί κανείς . Κρίμα που τα κίνητρα της είναι τελείως διαφορετικά απο αυτό που φαίνεται σε πρώτη ματιά .
    Και καταγγελίες γίνανε και λαθροκυνηγούς αναφέραμε και παγίδες για ελάφια τους δείξαμε και φυσίγγια μαζέψαμε και παράνομη υλοτόμηση αναφέραμε και στα @@ μας γράψανε .
    Δυστυχώς ένας τρίτος απ έξω, που δεν γνωρίζει την πραγματική κατάσταση και το τι ακριβώς διακυβεύεται πίσω απο αυτήν την ανακοίνωση, του φαίνεται οτι ο δασάρχης νοιάζεται πραγματικά για το δάσος .
    Μακάρι να νοιαζόταν και να μην άφηνε ούτε πατίνι στο βουνό αλλά ..............
    Πες τα γιατι νομιζουν οτι ειμαι μαλακας εδω μεσα!

ΔΕΝ ειναι άλλη κουβεντα τα αυθαιρετα! Η ΙΔΙΑ ειναι και μη σας παρασυρει το "πολιτισμενο" και "Εξυπνο" υφακι του μλκ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Πες τα γιατι νομιζουν οτι ειμαι μαλακας εδω μεσα!

ΔΕΝ ειναι άλλη κουβεντα τα αυθαιρετα! Η ΙΔΙΑ ειναι και μη σας παρασυρει το "πολιτισμενο" και "Εξυπνο" υφακι του μλκ!
    +1000

Ειμαστέ πολύ αθώοι μερικές φορές ρε πτσμ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις, ειλικρινα τωρα, οταν η ανακοινωση κανει λογο για γκραου - γκραου και γκιν - γκιν εντος απαγορευμενων περιοχων του δρυμου, με καποιους να σηκωνουν τις μπαρες (που ακομα και οταν ηταν ακμαιοτατος ο δρυμος ηταν μεγιστη καφριλα) γιατι ψαχνετε και ψαχνεστε για το ποιος και γιατι εβγαλε την ανακοινωση; Εχει στο Φλαμπουρι και στην Κυρα χτιστει καμια βιλα και δεν το ξερω; Πισω απο την ανακοινωση κρυβονται εφολιστες, μεγαλοβιομηχανοι, ιδιοκτητες κατασκευαστικων και πολιτικοι που δεν θελουν να τους ενοχλειτε; Μην βλεπουμε εχθρους και συνομωσιες σε ολα πια! Ειδικα οταν θιγονται τα "συμφεροντα" μας, ξεσπαθωνουμε!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    .......
    ρε κωστα (με συγχωρειτε κιολας για την παρεμβαση αλλα δεν ειμαι γνωστης της καταστασης,καθε αλλο ασχετος ειμαι με το συγκεκριμενο θεμα) με τρομαζει η αγνοτητα της σκεψης σου ρε φιλε ωρες-ωρες.ειλικρινα χωρις ιχνος προθεσης αντιπαραθεσης!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    και γαμω το (αυθαιρετο-εντος της Παρνηθας) σπιτι τους, θα ελεγα εγω!
    Πεστα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ρε κωστα (με συγχωρειτε κιολας για την παρεμβαση αλλα δεν ειμαι γνωστης της καταστασης,καθε αλλο ασχετος ειμαι με το συγκεκριμενο θεμα) με τρομαζει η αγνοτητα της σκεψης σου ρε φιλε ωρες-ωρες.ειλικρινα χωρις ιχνος προθεσης αντιπαραθεσης!!!!!
    Eμένα πάλι με ξενερώνει το πως αλλάζουν τα κόζια της κρίσης μας, όταν μας κάνουν παρατήρηση που έρχετε σε σύγκρουση με το "αναφαίρετο" ( ; ) δικαίωμα μας να κάνουμε enduro όπου μας *υλώσει... δεν λέω ότι όλοι κάνουν ότι τους *υλώσει, ούτε ότι πρέπει να απαγορευτεί το enduro, μην παρεξηγηθώ κιόλας. Αν θες την άποψη μου, η ανακοίνωση ειναι γελοία, γιατί ο μ@λ@κ@ς με το καθαρόαιμο απλά δεν πιάνεται μέσα στο δάσος και δυστυχώς η μ@λ@κι@ του ενός παίρνει μπάλα και όλους τους υπόλοιπους. Ωστόσο υπάρχει προηγούμενο παρόμοιας συζήτησης εδω μέσα, τότε που η βαλτή WWF, μέγιστος πολέμιος του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ΕΛΠΑ, έβαλε στο μάτι το αθώο και αγνό ραλυ ακρόπολις που περνούσε απο τον δρυμό, πριν ακόμα κάτσουν οι στάχτες... αν την βρεις στο αρχείο τσέκαρε την, έχει πολύ μεγαλό ενδιαφέρον...

Δλδ ρε παιδιά , από όλες τις κοινωνικές ομάδες που ανεβαίνουν στο δρυμό , μόνο οι μοτοσυκλετιστές είχαν/έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να καταγγέλουν αυθαιρεσίες , και όλοι οι υπόλοιποι αδιαφορούν ?

Και άντε εγώ να δεχτώ πως από πίσω βρίσκονται συμφέροντα και μεγαλο καρχαρίες ( που ειναι και πιθανό ) , αλλά και ακόμα έτσι να είναι αυτό τι σημαίνει ? πως οκ , να μπαίνουν και τα μηχανάκια και να πατούν οτιδήποτε νέο βλαστό πάει να βγει και να τρομάζουν οποιοδήποτε ζωντανό έχει γεννηθεί σε μια χλωρίδα και πανίδα πολύ ταλαιπωρημένη ?

Εγώ επιμένω πως είναι διαφορετικά θέματα , αν κάποιοι έχουν τόσο έντονες ευαισθησίες και αγάπη για το βουνό μπορούν να κάνουν και ομάδες πεζοπορίας για να το περιφρουρήσουν .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Κωστα... εχω βαλει και ακουω Βιταλη τωρα και δε θελω να γραψω κατι...
    Θα σου απαντησω αυριο!
    Δε διαφωνουμε απλα δεν καταλαβαινεις (ή κάνεις) αυτο που λεμε!

Κωστα... εχω βαλει και ακουω Βιταλη τωρα [...]

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πισω απο την ανακοινωση κρυβονται εφολιστες, μεγαλοβιομηχανοι, ιδιοκτητες κατασκευαστικων και πολιτικοι που δεν θελουν να τους ενοχλειτε; Μην βλεπουμε εχθρους και συνομωσιες σε ολα πια!!
    Ρε φιλε πλάκα μας κάνεις ??? Προφανώς δεν έχεις πάρει πρέφα τι γίνεται εκει πάνω .

Υπάρχει συμφορουμίτης , μόνιμος κάτοικος της περιοχής και γνώστης του βουνού όσο λίγοι .
    Αν το δεί και θέλει να πεί 2 κουβέντες (να δείξει και καμιά φωτο) θα καταλάβετε απο πρώτο χέρι.

Όσο για προσωπικά συμφέροντα , το λέω για 3η φορά οτι η ανακοίνωση έχει ΔΙΚΑΙΟ , αλλά είναι για γέλια αν είσαι γνώστης της κατάστασης .

Αν ακόμα είσαι άπιστος πάμε παρέα μια βόλτα και είμαι σίγουρος οτι στο τέλος ,θα τραβάς τα @@ σου με αυτά που θα δείς .

Είναι σαν να έχεις καρκίνο αλλά να τρέχεις στους γιατρούς και να σπαταλάς τον ελάχιστο χρόνο σου για ένα σπυρί στον κώλο .
    Ναι, και το σπυρί χρίζει ιατρικής παρακολούθησης, αλλα μεγάλε ξεκώλα, έχεις καρκίνοοοοοοοοοοοοοο.

Πόσο πιο απλά να σου το πώ ??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από marios8 Προβολή μηνύματος
    Ρε φιλε πλάκα μας κάνεις ??? Προφανώς δεν έχεις πάρει πρέφα τι γίνεται εκει πάνω .Υπάρχει συμφορουμίτης , μόνιμος κάτοικος της περιοχής και γνώστης του βουνού όσο λίγοι . Αν το δεί και θέλει να πεί 2 κουβέντες (να δείξει και καμιά φωτο) θα καταλάβετε απο πρώτο χέρι.Όσο για προσωπικά συμφέροντα , το λέω για 3η φορά οτι η ανακοίνωση έχει ΔΙΚΑΙΟ , αλλά είναι για γέλια αν είσαι γνώστης της κατάστασης .Αν ακόμα είσαι άπιστος πάμε παρέα μια βόλτα και είμαι σίγουρος οτι στο τέλος ,θα τραβάς τα @@ σου με αυτά που θα δείς .
    Προφανώς και δεν σου κάνω πλάκα... το το γίνεται πάνω στο βουνό το ξέρω, όσο ήμουν στην Αθήνα, η Πάρνηθα προ και μετά της καταστροφής ήταν ο αγαπημένος μου προορισμός, οπότε πίστεψε με, κάτι ξέρουμε και εμείς. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι όμως, για το οποίο αν θες να κάνεις κάτι υπάρχουν και τρόποι και δράσεις. Το να το μεταχειρίζομαστε(και να το θυμόμαστε βεβαιώς - βεβαίως) προκειμένου να αποκρούσουμε μια ανακοίνωση που στην τελική δεν λέει και κάτι κακό ή λαθός, ε δεν είναι και ότι πιο ok... Προφανώς όποιος χτίζει και καταπατά ειδικά μέσα στην Πάρνηθα, έχει πολλές άκρες και κακώς ενούμενη εξουσία προκειμένου να γράψει στα @@δια του οποιοδήποτε δασαρχείο... απο εκεί και έπειτα τι ακριβώς εξατάζουμε τώρα; Την υποκρισία του δασαρχείου; Τον χρηματισμό ή τον φόβο των υπαλλήλων του; Δηλαδή τι περιμένατε; Να βγάλει ανακοίνωση το δασαρχείο "Παρακαλούνται οι κ.κ. καταπατητές να μην χτίζουν και να μην οικοπεδοποιούν τμήματα του δρυμού;". Δηλαδή, οκ, αφού γίνονται αυτά, δεν γ@μιεται μωρέ, ας μπαίνουμε στο δάσος απ όπου θέλουμε... Πιστεύω ότι καμμία ανακοίνωση και κανένα μέτρο δεν μπορεί να αποδώσει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ξέρεις και ξέρω ότι δεν μπορεί να περιφρουρηθεί αποτελεσματικά ο δρυμός και μεταξύ μας, όποιος θελήσει μπορεί να κάνει enduro στον πυρήνα του δρυμού και να προσθέσει στην διασκέδαση το κυνηγιτούλι με τους δασάρχες και τους υπαλλήλους του δασαρχείου... οπότε, έγκειται καθαρά στο τι κάνει ο καθένας προσωπικά.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2006, 06:14
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 10:15
  3. Το νου σας στον δρόμο όταν οδηγείτε
    από lantz στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2006, 20:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα