Ευχαριστω πολυ παιδια και για τις συμβουλες και για την προθυμια να βοηθησετε.
Παντως, για οσους προσφερθηκατε να κανετε το ταξιδι, αν το κανετε τελικα θα χρειαστειται πολλες απο τις προμηθειες του SVX.. Για αυτο ειμαι σιγουρος!!
Και ειδικα χωρις φερινγκ (ωντας naked) χρεαιζεται αλλος ενας μηνας αποθεραπεια για το λαιμο!
Η αληθεια ειναι οτι και εγω το εψηνα να το κανω το ταξιδι, αλλα το κοστος, σε βενζινες, διοδια, εισητηρια κλπ, δεν ειναι και μικρο.
Ειδικα με αυτονομια 200 km, με κοβω να κανω otostop στην autostrata σε καποια φαση :smilea:
Anyway, ευχαριστω και παλι. Θα το ψαξω λιγο, και αμα χρεαιστω αναβατη, θα κανω μια κληρωση![]()
Mιας και βρισκομαι στην ίδια φάση αλλά λίγο μακρύτερα (Σκωτία) έχω να πω ότι για εδώ, γνωστός που το έχει φέρει με μεταφορική, μου είπε για καμιά 300άρα αλλά δεν ξέρω λεπτομέριες. Αν είναι το κόστος που σε κολώνει σεβαστό, διαφορετικά μην μασάς για 1600 χλμ καλών ευρωπαικών δρόμων... εγώ βασικά ήρθα με το κουτί Σκωτία από Βενετία με μια διανυκτέρευση στο Καλαί και ψήνομαι άσχημα για να το επαναλάβω με μηχανή αλλά με δύο διανυκτερέυσεις... τα φράγκα μου λείπουνε...
Όταν μάθεις πάντως πές και σε μας λεπτομέριες γιατί οικονομικά δεν συμφέρει διαφορετικά.
υ.γ.1 Με εξοπλισμό τι θα κάνεις; στο πακέτο και αυτός;
υ.γ.2 Αν κατέβω πάντως Ελλάδα και βολέψει στην ανεβάζω εγώ και το μόνο που θα πληρώσεις είναι τα της μηχανής....τους έφαγα τους υπόλοιπους...εεεεεέτσι.... χαχαχαχαχαχ
ρε παιδια ασχετο αλλα συμφερει να παρεις τη μοτο απο εδω για εξωτερικο?
εννοω δεν ειναι ποιο ευκολο να την πουλησεις και να βρεις κατι εκει![]()
Ε ναι ρε παιδια.....ειναι το μωρο μου!!
6 καλοκαιρια δουλεψα οταν ημουν φοιτητης για να την παρω!
Δεν μου παει η καρδια να τη δωσω!
Σαν πολλες αρχισαμε να γινομαστε εδω.
Καβαλα την βρε και κανε μια βολτα. Δεν ειναι τιποτα http://www.moto.gr/forums/showthread...ighlight=bolta , χαλαρα.
Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλώς σας βρήκα.
Απαντώ με μία... μικρούλα καθυστέρηση, αλλά νομίζω ότι συνεχώς υπάρχουν ενδιαφερόμενοι πάνω σε αυτό το θέμα. Εκεί που δουλεύω, συνεργάζονται με μία συγκεκριμένη μεταφορική εδώ και αρκετό καιρό. Μεταφέρει ευαίσθητα και ογκώδη αντικείμενα, με μεγάλη ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από τιμές είναι αρκετά καλή, αν κάποιος φίλος ενδιαφέρετε και για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να κοιτάξει και στο...μετακομίσεις Ελλάδας.