Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: handmade μανιταρια με χαμηλο κοστος.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    μαγκες... να ξεκαθαρισουμε κατι, για να μην υπερβαλλουμε... τα μανιταρια λειτουργουν αψογα σε ατυχηματα με ταχυτητες "πολης" ...δηλ 60-80 αντε 100χλμ/ωρα
    απο στατικη πτωση επισης σωζει ολο το μηχανακι...απο χαζες τουμπες/χυμες οπως λεει και το Θρεντ...

υπ'οψιν οτι αν "σκασει" το μηχανακι η αν εχει 120-140 χλμ δεν μασονοι τιποτε .... ενω αν γλυστρησει πισω τροχος και φυγει το μηχανακι γλυστρωντας , ειναι η περιπτωση που σωζεται (στη χειροτερη με γρατσουνιες στην επιφανεια των φερινγκ αντι για σπασιμο φερινγκ και βασεων )
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    υπ'οψιν οτι αν "σκασει" το μηχανακι η αν εχει 120-140 χλμ δεν μασονοι τιποτε ....
    με 160-180 τα R&G τσεκαρισμένα

λεπτομέρεια: τα R&G δεν είναι μανιτάρια

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    χαχαχχα ελπιζω να μην μαθεις ΠΟΤΕ τι προστασια παρεχουν!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    με 160-180 τα R&G τσεκαρισμένα

λεπτομέρεια: τα R&G δεν είναι μανιτάρια
    για τη σειρα Aero λες τωρα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    χαχαχχα ελπιζω να μην μαθεις ΠΟΤΕ τι προστασια παρεχουν!
    ελπίζω να μη κρατήσεις ποτέ στα χέρια σου τα τιμολόγια/κοστολόγια που έχω κρατήσει εγώ

@SVX: απ'όσο ξέρω η σειρά AERO έχει την ίδια ποιότητα υλικών, απλά αλλάζει το σχήμα

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Επειδή φτιάχνει ο αδερφός μου μανιτάρια στο τορνάκι, να αναφέρω οτι ΠΟΛΥ σωστά ειπωθηκε οτι οι βίδες πρεπει να υποχωρούν πριν κάνουν ζημιά στο πλαίσιο. Τορνιρισμένη βίδα για να "σπάσει" ή το βασικότερο βιδα ΜΗ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ (ειδικα αμα πιανει επανω στο μοτερ), ενω το υλικό καλύτερα να είναι ερταλόν και όχι τεφλόν...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

εχω ηδη καλη συλλογη με τιμολογια..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC00439.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	51,9 KB 
ID:	249322

Όνομα:	DSC00440.jpg 
Προβολές:	172 
Μέγεθος:	68,6 KB 
ID:	249323

Όνομα:	DSC00443.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	100,1 KB 
ID:	249324

η πρωτη καλη μου. καταρα αναμεσα μετσοβο μηλια. η μηχανη που φαινεται ειναι η ιδια της οποιας τα διαλυμενα πλαστικα βρισκονται μες την λακουβα. αμεσως μετα μολις την εφτιαξα την πηρε σβαρνα φιλος με αμαξι μες το τει. την μαζεψα και την ξαναδεσα κομπο αλλες δυο φορες. την 3 και φαρμακερη νοσοκομειο με εσωτερικη αιμοραγια σε συκωτι και νεφρο αποκολληση σπονδυλου και αλλα ψιλα. δεν εχεις πεσει μονο εσυ.. την τελευταια φορα μου εκλεψαν και την μηχανη οσο ημκουν νοσοκομειο. το 2ο βραδυ για την ακριβεια.

τασο αυτο που ειπες για τις βιδες θα το λαβω υποψιν. δηλαδη να εχει αυλακι καθετα η βιδα δεν εννοεις? σαν γρασαδοροβιδα ας πουμε?

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gi_4ce Προβολή μηνύματος
    Επειδή φτιάχνει ο αδερφός μου μανιτάρια στο τορνάκι, να αναφέρω οτι ΠΟΛΥ σωστά ειπωθηκε οτι οι βίδες πρεπει να υποχωρούν πριν κάνουν ζημιά στο πλαίσιο. Τορνιρισμένη βίδα για να "σπάσει" ή το βασικότερο βιδα ΜΗ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ (ειδικα αμα πιανει επανω στο μοτερ), ενω το υλικό καλύτερα να είναι ερταλόν και όχι τεφλόν...
    κατι που δεν καταλαβα. ανα σπασει η βιδα και φυγει το μανιταρι μαζι με την μιση ποιο το νοημα να βαλεις μανιταρι? αν υποθεσουμε οτι φρακαρει το μανιταρι σε καπακι υπονομου οκ τοτε το πιασα.

Unlike most of our competitors, we use de-embrittled high-tensile steel bolts which are designed to bend on impact rather than to shear or snap.
    http://www.rg-racing.com/RGProducts/

Το υλικό derlin δεν λέγεται; Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι καλύτερο από το teflon γιατί καθώς "τρώγεται" στην άσφαλτο φρενάρει την μηχανή αντί να σπάει ή να γλιστράει.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δεν ξέρω τελικά αν αξίζει να έχεις μανιτάρια και ποιά...
    Είναι γνωστό οτι το μανιτάρι μπορεί να σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά απ΄ότι η τούμπα, ενώ πολλά name & no name μανιτάρια είναι της πλάκας εντελώς. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα μαμά aprilia (αχρηστα) όπως και κάποια της Kawasaki που εκτελούν χρέη διακόσμησης. Αν δείτε κάποιο Ζ με μαμα μανιτάρια, προσέξτε οτι απ΄την αριστερή μεριά το μανιτάρι είναι πιο μέσα απ΄το καπάκι του κινητήρα.

Βάζω μια φωτό απ΄τα R&G μου που θεωρούνται top. Δεν πιάνουν στο πλαίσιο κατευθείαν, και μετά την πτώση πρόσεξα οτι η βίδα είχε στραβώσει ελαφρά αλλά δεν κόπηκε. Κάπου την έχω και στο σπίτι, οπότε αν θέλει κάποιος διαστάσεις κλπ να την δώ και να γράψω. Αυτιά...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tuon2.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	68,0 KB 
ID:	249333
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω τελικά αν αξίζει να έχεις μανιτάρια και ποιά...
    Είναι γνωστό οτι το μανιτάρι μπορεί να σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά απ΄ότι η τούμπα, ενώ πολλά name & no name μανιτάρια είναι της πλάκας εντελώς. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα μαμά aprilia (αχρηστα) όπως και κάποια της Kawasaki που εκτελούν χρέη διακόσμησης. Αν δείτε κάποιο Ζ με μαμα μανιτάρια, προσέξτε οτι απ΄την αριστερή μεριά το μανιτάρι είναι πιο μέσα απ΄το καπάκι του κινητήρα.

Βάζω μια φωτό απ΄τα R&G μου που θεωρούνται top. Δεν πιάνουν στο πλαίσιο κατευθείαν, και μετά την πτώση πρόσεξα οτι η βίδα είχε στραβώσει ελαφρά αλλά δεν κόπηκε. Κάπου την έχω και στο σπίτι, οπότε αν θέλει κάποιος διαστάσεις κλπ να την δώ και να γράψω. Αυτιά...
    δεν ξερω αν το χουμε αναφερει, αλλα νομιζω οτι ενα σετ μανιταρια σου δινει και αυτο το ελαχιστο περιθωριο να "ξεφυγει" το ποδι σου κατω απο πλαισιο/καπακι κινητηρα ωστε μην εχεις σοβαρο τραυματισμο.... και ειμαι σιγουρος οτι αν καποιος δει την ασφαλτο να υποχωρει κατω απο το σταντ στους 40 κελσιου το καλοκαιρι , θα θεωρησει τα μανιταρια και γαμω τις εφευρεσεις...

απο κει και περα το αν ειναι χειροποιητα η οχι δεν εχει νοημα να το κουβεντιαζουμε... ειναι σα να παιρνω εγω υποθεμα υπνοσακου, να το κοβω σε 5πλη στρωση και να το βαζω στη θηκη του αγκωνα στο τζακετ.... δικο μου ειναι οτι θελω το κανω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    ... Αν δείτε κάποιο Ζ με μαμα μανιτάρια, προσέξτε οτι απ΄την αριστερή μεριά το μανιτάρι είναι πιο μέσα απ΄το καπάκι του κινητήρα...
    Πάντως με R&G δεξιά μου το πήρε το καπάκι ... Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_0731.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	93,4 KB 
ID:	249336

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    πριν μερικά χρόνια που είχα ενα low side με το 929 που φόραγε rg μανιτάρια,κυριολεκτικά το μηχανάκι δεν έπαθε τίποτα.Αντίθετα με την κλείδα μου
    χωρίς μανιτάρια έσπασε...
    Μάλιστα δεν το πίστευα οτι η μηχανή δεν είχε τίποτα...την κοίταγα και την ξανακοίταγα.Εκτος απο το μισολοιωμένο μανιτάρι βέβαια.
    Απο τότε εμπιστεύωμαι τα rg μανιτάρια....αλλά δεν μου αρέσουν στο multistrada μου.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2014, 13:45
  2. Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2013, 15:16
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 08:22