Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Ερωτηση περί ασφαλιστικής

και να προσθεσω κατι που το εχουμε πει πολλες φορες, μην κοιτατε μονο το κοστος, κοιτξτε και την αξιοπιστια της εκαστοτε ασφαλιστικη.
    Δεν ειναι λιγοι αυτοι που οταν την χρηαστεικαν βρεθηκαν ξεκρεμαστοι (μην πιασουμε κουβεντα και για τα ζωης, εκει ν αδεις κλαμα)
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    και να προσθεσω κατι που το εχουμε πει πολλες φορες, μην κοιτατε μονο το κοστος, κοιτξτε και την αξιοπιστια της εκαστοτε ασφαλιστικη.
    Δεν ειναι λιγοι αυτοι που οταν την χρηαστεικαν βρεθηκαν ξεκρεμαστοι (μην πιασουμε κουβεντα και για τα ζωης, εκει ν αδεις κλαμα)
    Χωρις ειρωνια...γιατι να με ενδιαφερει αν ειναι αξιοπιστη η ασφαλιστική μου ?
    Αυτον που θα τρακάρω δεν πρεπει να ανησυχεί ???
    Εγω απο το νομο ειμαι καλύμενος μιας και εχω ασφάλεια.
    (Ποτε δεν το καταλαβα αυτο)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Για τον ίδιο λόγο που θα ήθελες να ενδιαφέρεται για την αξιοπιστία της ασφαλιστικής του αυτός που ενδεχομένως να τρακάρει εσένα.

Μετά απορούμε για τ' αυτονόητα ρε γαμώτο ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24

βασικα με το εντυπο της φιλικης δηλωσης αμα υπαρχει και συμπληρωθει κατα την διαρκεια ενος ατυχηματος, εσυ αποζημιωνεσαι απο την ασφαλιστικη την δικη σου, και μετα η δικη σου ασφαλιστικη τα παιρνει απο την αλλη.....εχουν προηγηθει βεβαια επισκεψεις εμπειρογνωμονων και απο τις δυο, κτλ ,κτλ.....οποτε εσενα σε συμφερει να ειναι τουλαχιστον αξιολογη η ασφαλιστικη σου....τελος παντων.....

αυτο που θελω να πω εδω, ειναι οτι εντελως τυχαια, ψαχνωντας τωρα για το αυτοκινητο μου ασφαλεια, ειδα οτι στο anytimeonline.gr, σου δινουν την δινατοτητα μεσω πιστωτικης, να πληρωνεις το συμβολαιο σου σε 12 δοσεις.....Ειναι βεβαια λιγο κανα €20 το χρονο παραπανω απο το να το πληρωσεις μιας και εξω, αλλα δεν ειναι και ασχημο να δινεις πχ €25 τον μηνα με δοσεις !!
    σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι αμα στο ενδιαμεσο πουλησεις το αυτοκινητο/μηχανακι σου και σταματησεις την ασφαλεια σου, απλα τους ενημερωνεις και σταματανε να πληρωνουν......δεν ειναι ασχημο !!!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Για τον ίδιο λόγο που θα ήθελες να ενδιαφέρεται για την αξιοπιστία της ασφαλιστικής του αυτός που ενδεχομένως να τρακάρει εσένα.

Μετά απορούμε για τ' αυτονόητα ρε γαμώτο ...
    Μην το παιρνεις ετσι ρε συ...απλα ποτέ δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι θα πρεπει να ειμαι ασφαλισμενος στην πιο γαμηστερη ασφαλεια.
    Απο αλτρουϊσμο ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    ...εσυ αποζημιωνεσαι απο την ασφαλιστικη την δικη σου...
    ???
    Για ζημια που εκανα στον αλλον ?
    Με υπαιτιότητα δικια μου ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Μην το παιρνεις ετσι ρε συ...απλα ποτέ δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι θα πρεπει να ειμαι ασφαλισμενος στην πιο γαμηστερη ασφαλεια.
    Απο αλτρουϊσμο ?
    Άλλο πράγμα η μη γαμηστερή ασφάλεια και άλλο η μη αξιόπιστη.

το εξης απλο,
    εχεις μια πουθεν ασφαλιστικη ετσι?
    σε τρακαρει καποιος πιλοτος, ξερεις κατι χεραδες 95+ κολυταρια του χαρου που δεν τους περνει.
    φταιει, αλλα ειναι εκτος φιλικου, τρεχεις αρκετα και αν εισαι τυχερος ΔΕΝ τρεχεις εσυ.
    δευτερο σεναριο (παθων)
    εχεις την σουπερ ασφαλιστικη με τα τεραστια @@ στην αγορα, σε τρακαρει κυριουλα γειτονισα καλοκαρδη (για καλη σου τυχη), η ασφαλιστικη της ομως ειναι εκτος φιλικου, τρεχεις ΕΣΥ (στην περιπτωση μου ΕΓΩ) να βγαλεις ακρη και να πληρωθεις εαν πληρωθεις και δεν μπλεξεις παρα περα.
    + και ενα τελευταιο. πληρωνεις εσυ μια πουθεν ασφαλιστικη, για 6μηνο πες, αυτη την αλλη μερα βαραει κανονι, χανεις το 6μηνος σου και δεν προκειτε να παρεις φραγκο πισω, ασε που το επικουρικο, εαν υπαρχει και αυτο θα σε καλυψει μονο για αστικη ευθυνη. οποτε τον ξαναπινεις...

επειδη δινεις που δινεις καποια λεφτακια ας ειναι τουλαχιστον να πιασουν τοπο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Άλλο πράγμα η μη γαμηστερή ασφάλεια και άλλο η μη αξιόπιστη.
    + οσα γουστερνεις !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

OK...καταλαβα τι λετε.
    Μαλλον δεν διευκρίνησα πως εννοουσα να ειμαι αποκλειστικα υπαίτιος εγω σε καποιο ατυχημα.

OK...καταλαβα τι λετε.
    Μαλλον δεν διευκρίνησα πως εννοουσα να ειμαι αποκλειστικα υπαίτιος εγω σε καποιο ατυχημα.
    ναι ρε πορτις, αλλα ρε φιλαρακι δεν θα φταις παντα εσυ, καποια στιγμη θα στην φερει αλλος, οποτε τοσα θα εχεις δωσει δεν θα ειναι καλο να παρεις και εσυ κατιτις πισω???
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Πρώτον, γενικά το λέω πως όσοι αναφέρουμε τιμές να λέμε και το νομό κατοικίας.

Άλλα ασφάλιστρα πληρώνει ο Αθηναίος άλλα ο Μεσολογγίτης.

Όσο αφορά αξιόπιστες ασφαλιστικές ένα έχω να δηλώσω: @@ καλαβρέζικα.

3 χρόνια τραβιόμουν με την Allianz και μόνο τα χείριστα έχω να πω γι'αυτήν.
    Τουλ. όταν έφτασε η απόφαση να με αποζημιώσουν ήταν τυπικοί

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    να ρωτησω κατι σχετικα με ασφαλιστικες μιας και αναφερθηκε λιγο παραπανω και να μην ανοιγω καινουργιο θεματακι;ακουγεται τελευταια πολυ η ιντερσαλονικα επειδη ειναι φτηνη.επειδη ψαχνοτανε ο brother μου για ανανεωση ασφαλειας του ειπαν οτι δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο.τι ακριβως ειναι αυτος και τι λιγοτερο-διαφορετικο παιζει αν εισαι σε ασφαλεια που δεν ανηκει εκει?
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    τα περι νομικης καλυψης:

η νομικη καλυψη δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο, γνωμη μου και διευκρυνιζω το γιατι,
    στα τροχαια η συννενοηση με τον δικιγορο γινεται καπως ετσι, κανονιζεις απο την αρχη πως η αμοιβη του θα ειναι 10 με 20% την οποια θα εισπραξει οταν εκδικαστει η υποθεση, εαν δεν εχεις να δωσεις εσυ για τα δικαστικα εξοδα, τα βαζει ο δικιγορος και τα υπολογιζετε στο τελος μαζι με την αποζημειωση.

εσυ περνεις τα λεφτακια σου (ενταξει μπορει να ειναι λιγο λιγοτερα) ο δικιγορος περνει τα λεφτακια του (που λογικα ειναι λιγο περισσοτερα απο οτι αν τα επερνε απο την ασφαλιστικη) και ειναι σιγουρο πως ο δικηγορος σου θα τρεξει πολυ περισσοτερο την υποθεση διοτι το κερδος του θα ειναι μεγαλυτερο.

οποτε μην σκαλωνετε στην νομικη καλυψη, καλη ειναι οταν υπαρχει, αλλα αν δεν, δεν ερχετε και το τελος του κοσμου.

παθων και μαθων ενα πραμα...
    και αν βγει οτι φταις;;; ποιος θα πληρωσει τον δικηγορο;;;
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    να ρωτησω κατι σχετικα με ασφαλιστικες μιας και αναφερθηκε λιγο παραπανω και να μην ανοιγω καινουργιο θεματακι;ακουγεται τελευταια πολυ η ιντερσαλονικα επειδη ειναι φτηνη.επειδη ψαχνοτανε ο brother μου για ανανεωση ασφαλειας του ειπαν οτι δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο.τι ακριβως ειναι αυτος και τι λιγοτερο-διαφορετικο παιζει αν εισαι σε ασφαλεια που δεν ανηκει εκει?
    H Ιντερσαλόνικα είναι εκτός φιλικού γι'αυτό και τόσο οικονομική. Όλες οι εκτός έχουν χαμηλότερα ασφάλιστρα γενικά, το θέμα είναι ότι πάντα τρέχεις εσύ σαν αναίτιος κ όχι η ασφάλειά σου.

Τώρα όσον αφορά τα ασφάλιστρα εγώ έχω να πώ τα εξής:
    α) το ότι πληρώνεις παίρνεις δεν ισχύει στις ασφαλιστικές στην Ελλάδα.
    β) Επιλέξτε με μεγάλη προσοχή τον συνεργάτη σας - ασφαλιστή και αυτό γτ την δύσκολη ώρα που μπορεί να βρεθούμε "κάτω" κάποιος πρέπει να τρέξει κ να ενδιαφερθεί ώστε να μας εκπροσωπήσει στην ασφάλειά μας. Γτ να τρέχει ο πατέρας μου, η γυνάικα μου ή ο φίλος μου όταν ο άλλος παίρνει μερίδιο από τα ασφάλιστρά μου. Σε κάθε περίπτωση αν ο ασφαλιστής είναι επαγγελματίας θα με ειδοποιήσει αν η ασφαλιστική πάει για φούντο και αυτό γτ δεν θα θέλει να με χάσει από πελάτη.
    γ) Κάντε ασφάλεια συγκρίνοντας τί προσφέρει η κάθε ασφαλιστική και σε τί ποσό και μην κολλάτε σε καλύψεις που δεν ξέρετε τί καλύπτουν.

Προσωπικά στο επόμενο εξάμηνο μάλλον θα πάω σε anytime επειδή δεν "βγαίνω" στα μείον όμως ότι δυστηχώς δε δικαιούσαι ασφαλιστή οπότε τρέχεις για τα ΠΆΝΤΑ..

ps. Επειδή είδα ότι αναφέρετε πολύ το θέμα της νομικής... έχετε στο νού σας ότι καλύπτει περιπτώσεις διαφωνίας υπαιτιότητας και διεκδίκησης σωματικών βλαβών και αυτό μόνο κατ'όπιν σύμφωνης γνώμης της ασφαλιστικής σας δεδομένου ότι τα ποσά είναι απαιτητά.. Σε περίπτωση που ευθύνεστε για ατύχημα να έχετε στο νού σας ότι αν οδηγούσατε νόμιμα όλα τα έξοδα καλύπτονται από την ασφαλιστική του υπαιτίου δεδομένου ότι αυτός έχει κάνει δήλωση ατυχήματος ανεξαρτήτως αν αποδεχόταν ή όχι την ευθύνη του περιστατικού.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 10:22
  2. Ερώτηση περί AutoRoute
    από da_z_bro στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 01:52
  3. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks