Τωρα μου θυμησες το δικο μου ρεζιλικι (ολοι εχουμε απο ενα ετσι) οπου πλατεια ταμπουριων καπου κοντα στο 2000... Motown εκει καφεδια με φιλους και κατι κοριτσακια. Με ενα δανεικο townmate ο δικος σου, για να πουλησει και τη μουρη του με τη "ροδα" στις ξανθομαλλουσες. Αυτο το λοιπον το ρημαδιασμενο το παπι ηθελε 5-6 μανιβελλιες για να νιωσει και να παρει. Παρκαρισμενο πανω στον πεζοδρομο μπροστα απο ενα βιβλιοπωλειο, διπλα ακριβως απο την καφετερια για να το παιρνουμε και ματι μην παει κανας γατος και το φερμαρει και πλερωνουμε δανεικο εργαλειο τσαμπα και βερεσε. Ερχεται λοιπον η ωρα οπου η εν λογω κορασιδα ηθελε να φυγει να παει σπιτι και... να σου ο ιπποτης (της ασφαλτου) πεταει την καλη "ελα να σε παω εγω με το εργαλειο"...
Αλλο που δεν ηθελε κ αυτη, πεταξε τη σκουφια της. Παμε λοιπον προς την παπια καβαλαω εγω και της λεω να περιμενει να το βαλω μπροστα. Οπως ειπα παρκαρισμενο το παπι ακριβως μπροστα απο το βιβλιοπωλειο, η ροδα ακουμπαει στο πεζουλακι 10ποντων και απο πανω ακριβως ορθωνεται η βιτρινα του μαγαζιου. Ολα τα στραβα του κοσμου μαζεμενα εκεινη τη στιγμη. ΓκρΑΑΑου εγω του δινω την μανιβελλια τραβαω και την γκαζιερια και ώ του θαυματος πηρε με την πρωτη. Με 2 πρωτες για του λογου το αληθες. Η μια πρωτη ηταν η μανιβελλια και η δευτερη πρωτη ηταν... η πρωτη που ειχε κουμπωμενη και ξεχασμενη μεσα.. ΩΩΩ ρε μανα μου εχω τραβηξει και γκαζιά και δινει μια το παπι στο πεζουλι που ακουμπαει η μπροστινη ροδα παιδες με μενα πανω και δωστου που σηκωνεται και μπααααμ φευγουμε και γω και το εργαλειο και περναμε ΜΕΣΑ απο την βιτρινα του μαγαζιου και το αγοραζουμε ολακερο. Πως ειναι σε κατι καρτουν που βλεπουμε που περναει ο κογιοτ απο τον τοιχο και διαγραφεται το περιγραμμα του στον τοιχο ? Ε, ετισ ακριβως εγινε η βιτρινα του βιβλιοπωλειου.. Και κατι ραφια που ειχε απο πισω τα εριξα κ αυτα, χαμος εγινε.. Το μισο μηχανακι μεσα στο μαγαζι, το μισο απεξω και γω.. να το κοιταω σα χαζος και να εχω μεινει καγκελο.. Η ωρα της αληθειας λοιπον οπου γυριζω το κεφαλι μου και βλεπω 4 καφετεριες,τιγκα τοτε στην πιτσιρικαρια/αληταμπουρια να εχουν λυθει απο τα γελια και γω να εχω αλλαξει 15 χρωματα απο το ρεζιλικι μου.. Η γκομενιτσα αποσβωλομενη μετα ειχε και τυψεις που εγινε επειδη θα την πηγαινα σπιτι.. Αστα να πανε..
Αυτη ηταν και η τελευταια φορα για τα επομενα 6-7 χρονια τουλαχιστον που με ειδαν οι περιξ καφετεριες.. Ε ρε κατι σκηνικα..