Θεωρητικά μπορείς,
αλλά θέλει πολύ καλή προετοιμασία και συγκέντρωση στοιχεών - αποδείξεων για τα πάντα, όπως:
α. του πόσο πήγαινες
β. που ακριβώς ήσουν
γ. που πάτησες
δ. γιατί δεν φαίνονταν οι γραμμές κλπ
Αν αυτά τα έχεις προχώρα το.
Αν όχι ξεκίνα με μια σχετική αναφορά σε όποιον είναι υπεύθυνος για τον ΒΟΑΚ (αυτό βρίσκεται) και βλέπεις ...
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Ας τελειώσω με τους γιατρούς και βουρ στο κυνήγι μετά.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
περαστικα και ποτε ξανα.
ξεμπλεξε πρωτα με τους γιατρους και μετα βλεπεις ποιος φταιει και τον κυνηγας.
αν και αυτος που πρεπει να κυνηγησεις πρωτος, να τον στησεις στον τοιχο και να του αλλαξεις οδηγικη συμπεριφορα ειναι ο εαυτος σου.
το να μπεις με 80 σε ολισθηρο οδοστρωμα με κακοτεχνιες και που γνωριζεις την κατασταση του, ειναι εγκληματικη ενεργεια εναντιον του ιδιου σου του εαυτου.
αυτο ειναι που πρεπει πρωτα απ ολα να συνειδητοποιησεις για να μην υπαρξει επομενη φορα, γιατι αν υπαρξει , τοτε μπορει και να μην εισαι τοσο τυχερος.
το οτι τωρα θες να βγαλεις κανα φραγκο απο το συμβαν σου, δεν θα το σχολιασω.
ο καθενας δρα βαση του δικου του σκεπτικου.
Το θέμα είναι ότι δεν το (γνώριζα) θυμόμουν γιατί ήμουν χρόνια στην Αθήνα και ζήτημα να έχω περάσει από εκεί με τη μηχανή 5 φορές και πάντα ήταν στεγνά και πιο γρήγορα, όταν έγινε το συμβάν και επειδή έβρεχε ήμουν πολύ συγκρατημένος( και γενικός ποτέ δεν το τραβάω ) γιατί έαν το κυνηγούσα έπρεπε να πέσω πολλές στροφές ποιο πίσω. Και ναι δεν λέω ότι δεν έχω ευθύνη έκανα μλκ και βγήκα τέτοια μέρα έξω, όσο για το δρόμο πίστεψε με σου δίνει τελείως άλλη εικόνα με ωραίες στροφές που έχουν καλή άσφαλτο, αλλά στο κομμάτι αυτό αυτής της στροφής και έχει διαγραμμίσεις βαμμένες μεγάλες αλλά και παλιά άσφαλτο οπότε εγώ καταμερίζω ευθύνες στο βοακ για τη στροφή του χάρου.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Είσαι λάθος, διότι δεν ξέρεις το σημείο. Ο δρόμος είναι σχετικά φρέσκος και η άσφαλτος δεν έχει "κλασσικές" ατέλειες (σαμάρια, χαντάκια κλπ). Αντίθετα, είναι αρκετά καλή και κρατάει ακόμα μια χαρά. Το πρόβλημα είναι ότι όταν έκαναν τα έργα εκεί, είχαν βάψει την αριστερή (και τώρα πλέον πιο γρήγορη) λωρίδα με άσπρες διαγραμμίσεις. Όταν τελείωσαν αντί να τις καθαρίσουν, τις πέρασαν με μαύρη μπογιά που είναι ακόμα πιο ολισθηρή και δε φαίνεται καθόλου όταν είναι βρεγμένο. Ακόμα κι αν ξέρεις το πρόβλημα δεν είναι δύσκολο να ξεχαστείς. Προσωπικά απορώ πώς δεν την έχουν πατήσει κι άλλοι και είναι, κατά τη γνώμη μου πάντα, κακοτεχνία και μάλιστα καραμπινάτη (τεμπελιά του εργολάβου).
Για να εχεις ελπιδες δικαιωσης πρεπει καποιος εμπειρογνώμωνας-πραγματογνώμωνας που να ειναι στις λιστες του δικαστηριου που θα απευθυνθεις, να δει το σημειο και να γνωματευσει υπερ σου.
Επίσης έχει σημασία τι έγραψε η τροχαια, αλλα δεν νομιζω Ελληνικο Δικαστηριο να καταδικασει τον εργολαβο...
Περαστικά να είναι κ ποτε ξανα!!
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
οχι φιλε μου, δεν καταλαβες καλα.
φυσικα και φταιει ο αρπακολλας κατασκευαστης καθως και ολοι οσοι του επετρεψαν να ειναι αρπακολλας, αυτο ειναι καταφανεστατο.
Το σκεπτικο μου ειναι πως πρωτα απ ολα πρεπει να καταλαβουμε εμεις οι ιδιοι, πως φταιμε δεν φταιμε, το μαρμαρο το πληρωνουμε εμεις
και βαση αυτου του σκεπτικου να κινουμαστε στον δρομο.
Τον φιλο μας απο πανω, το δικιο που εχει , δεν τον προστατεψε απο τον πονο και μονο η τυχη τον βοηθησε απο τα χειροτερα.
το οτι δεν σχολιασα τη επιθυμια του να διεκδικησει αποζημιωση δεν ειναι γιατι θεωρω πως δεν πρεπει να το κανει.
φυσικα και πρεπει.
απλα το αποκλεισυτικα οικονομικο του κινητρο μου χτυπησε καπως γιατι εγω προσωπικα θα εδινα περισσοτερο βαρος στην ηθικη ικανοποιηση μου.
mparmpanik πίστεψε με δεν θέλω να κυνηγήσω την περίπτωση αποζημίωση μόνο για τα λεφτά έτσι και ο δρόμος φτιαχτεί θα είμαι πολύ ικανοποιημένος, αυτό το περιστατικό πάει τη ζωή μου 2 χρόνια πίσω γιατί πρέπει να ξαναπάω φαντάρος για το υπόλοιπο της θητείας διότι μου δώσανε αναβολή είχα στα σχέδια μου να πάω για μεταπτυχιακό ή να γυρίσω στη δουλεία που ήμουν, αλλά έτσι λόγο μλκς άλλου εγώ και υποφέρω και στερώ χρήματα από το οικογενειακό εισόδημα της οικογένειας μου τώρα που τα πράγματα είναι χάλια. μόνο τα έξοδα νοσηλείας και τους γιατρούς να βγάλω θα είμαι μια χαρά.