Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Το καλύτερο γάντι...υπάρχει?

Επειδη τυχαινω να εχω και τα δυο γαντια GP-PRO αλλα και τα Carbo3 με διαφορα σαν αισθηση ασφαλειας ειναι τα GP-Pro . To κακο με αυτα ειναι οτι επειδη ειναι τοσο σκληρα για ασφαλεια , χανεις την αισθηση του γκαζιου αλλα και του συμπλεκτη /φρενου . Επισης το GP-PRO εχει και μια μεμβρανη μεταξυ του 1ου και 2ου δακτυλου.

Εκει που μειωνεκτει το GP-Pro υπερτερει το Spidi. Τρομερη αισθηση σαν γαντι , ανετο στις κινησεις (οσο αυτο ειναι δυνατον βεβαια) αλλα σαν ασφαλεια δεν φαινεται να ειναι σαν το Alpine ...

Ξεχασα να σου πω οτι μια παρα πολη καλη και ποιοτικη λυση ειναι τα Spyke st303 . Ειναι αρκετα καλα σε ασφαλεια αλλα το βασικοτερο το κορυφαιο γαντι που εχω δοκιμασει σε αισθηση .
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Μητσο, στα γαντια μια ειναι η εταιρεια, spidi τελος!!

Τουμπανο γαντι για χειμωνα με δερμα και φουλ αδιαβροχο ειναι το SPIDI | SPORTCOMPOSITE H2OUT κανα 100αρικο
    για τις καλες και ηλιολουστες μερες spidi penta 240 νομιζω ειχε..
    το πεντα το εχω τεσταρει και στις κωλοτουμπες στα μεγαρα...
    και αν θες και κοντο spidi jab το παλιο, μονο που καταργηθηκε.

προσωπικη εμπειρια μακρια απο Astars ξεφτιλιστικε μεσα σε 9 μηνες (ελιωσε στα δαχτυλα αμφω.)

υγ. αμα θες και γνωμη για μηχανακι, V-Strom!! το υπεροπλο!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    οταν λες racing εννοεις τουμπανο προστασια , αεριζομενα (χρηση πιστας) και γαμηστερη αισθηση/αφη??

δε θα παινεψω κανενα γαντι...απλα να σου πω,ΚΑΝΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ δερμα kangooro ... τα συνδυαζει ολα κι ειναι και αθανατο
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Βασικά τωρα προσεξα ότι το θες και χειμωνιάτικο. Το δεύτερο γάντι (spidi) βγαινει και σε χειμερινή-αδιαβροχη έκδοση.
    http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...aterproof-0001

Εγώ έχω τα Knox Handroid.
    Περί προστασίας ότι και να πούμε είναι περιτό!!!!!!! Ομως ΔΕΝ είναι αδιάβροχα και στο πολύ κρύο κρυώνουν τα χέρια, όπως άλλωστε σε όλα τα αγωνιστικά γάντια. Εχουν φοβερή αίσθηση αλλά δυστυχώς και φοβερή τιμή - απο όπου και να τα πάρεις θα σου στοιχίσουν 200€ με τα μεταφορικά.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 2011-02-28_knox-handroid.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wendigo Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω τα Knox Handroid.
    Περί προστασίας ότι και να πούμε είναι περιτό!!!!!!!
    Όντως
    http://www.speedzilla.com/forums/str...id-gloves.html
    http://www.welshbikers.co.uk/forum/m...ndroid-gloves/
    http://pnwriders.com/motorcycle-talk...-handroid.html
    http://www.biker.ie/forum/printthrea...t=148893&pp=20

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    εγω εχω να πω ενα πραγμα παντως, εν συντομια...λεπτομεριες αυριο

Η αγορα εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα!!! (σωωωωωπα?)

Γυρισα σχεδον ΟΛΑ τα μαγαζια χτες να βρω ενα γαντι απ οσα αναφερατε και οχι μονο! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

Η απαντηση απο ολους ηταν η εξης "το να στοκαρεις racing γαντια και ακριβα τη σημερον ειναι καθαρη αυτοκτονια"
    Αποτελεσματικα, δεν υπαρχει καμια ποικιλια σε γαντια (και αλλα ειδη εξοπλισμου).

Αυτα...

Πηρα εν κατακλειδι τα alpinestars GP plus απο Παπασταυρου στα 145 ευρω απο 190 αν θυμαμαι καλα. Οκ, καλο αλλα δεν τρελαινομαι κιολας.
    Βαση κακης εμπειριας απο το ατυχημα, και δοκιμαζοντας χτες και ενα των 300 ευρω (ρεπλικα Βαλεντινο) δεν νομιζω να υπαρχει στον κοσμο το γαντι που εχω κατα νου.
    Υπαρχει συγκεκριμενο σημειο στο χερι που ΚΑΝΕΝΑ δεν σε προστατευει

Για πες.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Με γειά τα γάντια ,καλοφόρετα και αχρείαστα.
    Για την ιστορία ένα απο τα ζευγάρια που έχω (είχα ) είναι τα spidi strada.
    Σε πτώση με περίπου 20χλμ χωρίς να συρθώ ούτε ένα μέτρο, το αριστερό γάντι απέκτησε δύο τρύπες στον μέσο και παράμεσο!.Τα δάχτυλα δεν έπαθαν κάτι αλλά Θα περίμενα μεγαλύτερη προστασία απο ένα γάντι των 70 ευρώ ,την εποχή που το πήρα και δεν θέλω να μάθω τι θα πάθαινε το χέρι μου σε πτώση με περισσότερα χλμ.
    Τα γάντια ήταν σχεδόν ολοκαίνουργια,περίπου έξι μήνες μετά την αγορά, χωρίς το παραμικρό σημάδι φθοράς.
    Για μένα τα γάντια spidi, δεν υπάρχουν πλέον σαν επιλογή.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

ειναι λιγο ακριβα αλλα εαν ψαχτεις πολυ στο ιμπει θα βρεισ πολλα με προσφορα.
    εχει πολλεσ ενισχυσεις και τα μεταλλα πανω ειναι τιτανιο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ON-SALE-suprise-free-shipping-top-brand-New-Dainese-Full-Metal-STEEL-Racer-gloves-SIZE-M.jpg 
Προβολές:	243 
Μέγεθος:	67,6 KB 
ID:	250197
    Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Προφανώς ρε Μήτσο... τι περίμενες δηλαδή. Το ανθρώπινο χέρι έχει δεκάδες αρθρώσεις και οι περισσότερες απ' αυτές χρειάζεται να λειτουργούν ελεύθερα για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το χέρι σου. Το γάντι θα σε προστατέψει κυρίως από την τριβή και ενδεχομένως από κάποιες συγκεκριμένες κρούσεις. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο τρόποι με τους οποίους μπορεί να χτυπήσει ένα χέρι για τους οποίους ένα γάντι μπορεί να κάνει από ελάχιστα έως τίποτα. Απαραίτητος ο καλός εξοπλισμός αλλά να έχουμε και ρεαλιστικές προσδοκίες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    Προφανώς ρε Μήτσο... τι περίμενες δηλαδή. Το ανθρώπινο χέρι έχει δεκάδες αρθρώσεις και οι περισσότερες απ' αυτές χρειάζεται να λειτουργούν ελεύθερα για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το χέρι σου. Το γάντι θα σε προστατέψει κυρίως από την τριβή και ενδεχομένως από κάποιες συγκεκριμένες κρούσεις. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο τρόποι με τους οποίους μπορεί να χτυπήσει ένα χέρι για τους οποίους ένα γάντι μπορεί να κάνει από ελάχιστα έως τίποτα. Απαραίτητος ο καλός εξοπλισμός αλλά να έχουμε και ρεαλιστικές προσδοκίες...
    +1

Μην την πολυψαχνεις Μητσο, χανεις το χρονο σου. Καλοφόρετα κι αχρειαστα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Πηρα εν κατακλειδι τα alpinestars GP plus απο Παπασταυρου στα 145 ευρω απο 190 αν θυμαμαι καλα. Οκ, καλο αλλα δεν τρελαινομαι κιολας.
    Βαση κακης εμπειριας απο το ατυχημα, και δοκιμαζοντας χτες και ενα των 300 ευρω (ρεπλικα Βαλεντινο) δεν νομιζω να υπαρχει στον κοσμο το γαντι που εχω κατα νου.
    Δημητρη εχω τα GP plus εδω και 4 χρονια και τα φοραω καθημερινα...χειμωνα-καλοκαιρι...
    εχουν αρχισει να ανοιγουν οι ραφες στα δαχτυλα, αλλα σε σχεση με dainese (αντιστοιχων χρηματων) που ειχα ειναι κλασεις ανωτερα.

ακομα καλυτερα ειναι τα GP pro τα οποια τα χρησιμοποιω μονο πιστα...

οπως σου ειπε και ο Νικος δεν υπαρχει κατι το οποιο να σε προστατευει 100%.
    σε περιπτωση στραβης ομως αφηνεις το χερι (οπως και το υπολοιπο σωμα) χαλαρο για να εκτονωθει η δυναμη...και ευχεσαι να μην προσκρουσεις σε σταθερο αντικειμενο...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από melowolem Προβολή μηνύματος
    ειναι λιγο ακριβα αλλα εαν ψαχτεις πολυ στο ιμπει θα βρεισ πολλα με προσφορα.
    εχει πολλεσ ενισχυσεις και τα μεταλλα πανω ειναι τιτανιο.

Παιδιά προσοχή στο ebay γιατί κυκλοφορούν και μη-γνήσια...
    Give me fuel, Give me fire

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    σε περιπτωση στραβης ομως αφηνεις το χερι (οπως και το υπολοιπο σωμα) χαλαρο για να εκτονωθει η δυναμη...και ευχεσαι να μην προσκρουσεις σε σταθερο αντικειμενο...
    Τα χερια πρεπει να γινονται γροθιες στην πτωση... και τα χέρια μαζευονται κανονικα στο στηθος στο κουτρουβαλιασμα... δεν τα αφηνουμε ελευθερα δηλαδη οπως το αλλο σωμα, δυσκολα γινεται φυσικα αλλα αυτη ειναι η "ιδανικη" προσπαθεια
    Ban 'em all

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το καλύτερο παπί
    από COSMIC στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2008, 17:39
  2. το καλύτερο ανέκδοτο του κόσμου!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2005, 19:47
  3. το καλύτερο.....
    από free rider στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2004, 13:09
  4. το καλυτερο αντιστρες, μονο για αντρες
    από dimitris74 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ