Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Παιδια θα χρειαστω την βοηθεια σας!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Θα ελεγα οχι στα 03-04 μοντελα. Τα νεοτερα εχουν καποιες διαφορες που μετρανε. Για παραδειγμα οι τελευταιοι 950 κινητηρες εχουν καποια σωθικα απο 990 (καλλιτερης ποιοτητας εκκεντροφορους, και αλλα που δεν γνωριζω) οπως και ποιο ισχυρα ψαλιδια. Υπαρχουν περιπτωσεις σπασιματων στο κατω σημειο εδρασης της αναρτησης στο παλιο ντιζαιν.
    Το 950SE για παραδειγμα που φοραει τελευταιας γενιας 950 κινητηρα εχει μηδεν κραδασμους, κατι που δεν συμβαινει στα προηγουμενα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    θα τον ρωτησω αν και δεν νομιζω να το ξερει αυτο....γινεται να αλλαξει ετσι ημερομηνια η αδεια ομως? νομιζω μονο αν εχει ερθει απ εξω....

Εμενα και στα δυο μηχανακια που εχω φερει απο εξω στην αδεια γραφει ημερομηνια πρωτης αδειας την κανονικη που εγραφε η αδεια του εξωτερικου (1970τοσο!!) οποτε δεν αλλαζει ετσι και αλλιως.
    Οσο για την μηχανη αν και μενω Ρεθυμνο βλεπω οτι υπαρχουν πολυ ενημερωμενοι εδω εστω και απο αλλο νομο!!
    Βρε δεν παιζεστε
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chester24 Προβολή μηνύματος
    Σερβις μπουκ δεν νομιζω να εχει..
    Δεν χρειαζεται να εχει, θα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι περασμενα στο συστημα της ΚΤΜ.
    Μπορεις να ζητησεις αριθμο πλαισιου και να τα μαθεις απο ΚΤΜ
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Αυτο δεν ηξερα οτι γινεται τοσο απλα.. Αν γινεται ομως, τοτε ειαι στο χερι του μαντρα να μου το δωσει.. Για να πω την αληθεια μου, δεν νομιζω να το επαιρνα το συγκεκριμενο αλλα, με τρωει ο κ@λος μου και θελω να το ψαξω.. Για να δουμε!

Ευχαριστω πολυ ρε guys για τις απαντησεις και την βοηθεια σας!!
    .............

Παλαιό μέλος
    φιλε chester24 εδω και 5 μηνες περιπου ειμαι καταχος ενος 950 του 2003,κανενα προβλημα μεχρι στιγμης ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!ακου λοιπον,ειμαι απο κρητη κοντα στο ρεθυμνο,ειχα μιλησει με το παληκαρι(νικος) πριν το παει στο μαντρα μιας και η αγγελια στο car.gr ειναι πανω απο 7 μηνες γιατι με ενδιεφερε και εμενα τοτε,ο ανθρωπος φανηκε μια χαρα και οντως φορουσε acrapovic τελικα τα οποια και πουλησε ξεχωριστα και αυτοματως το αποκλεισα απο τη λιστα μου γιατι μου φαινοταν ακριβο χωρις εξατμισεις,τωρα το μοντελο ειναι η του 2003 η του 2004,μου ειχε πει οτι το εβαψε καθαρα για αισθητικους λογους και οτι ηταν το ασημι-μπλε οπως βλεπεις και απο τα στεφανια του,ο ανθρωπος φανηκε μια χαρα!τωρα ο μαντρας το πουλουσε 6500,το θεωρω τσιμπημενο,ας φορουσε τουλαχιστον τα τελικα,ποσο το κρατησε δλδ?τσεκαρε με αριθμο πλαισιου και κινητηρα στην μαμα ΚΤΜ να το διασταυρωσεις και αποφασιζεις οταν σου πει και την τελικη τιμη,παντως φαινεται καλο,the choise is yours!πρωτη αδεια το 2007 γινεται οπως ειπε και ο ktmprestige γιατι πιθανον ηταν stock ελπιζω νασαι βοηθησα.

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv9cvk Προβολή μηνύματος
    Εμενα και στα δυο μηχανακια που εχω φερει απο εξω στην αδεια γραφει ημερομηνια πρωτης αδειας την κανονικη που εγραφε η αδεια του εξωτερικου (1970τοσο!!) οποτε δεν αλλαζει ετσι και αλλιως.
    Οσο για την μηχανη αν και μενω Ρεθυμνο βλεπω οτι υπαρχουν πολυ ενημερωμενοι εδω εστω και απο αλλο νομο!!
    Βρε δεν παιζεστε
    εμενα το μπροσακι ειναι μοντελο 88 και γραφει πρωτη αδεια το 99 αρα ισως να παιζει ρολο και απο που γινεται η εισαγωγη?who knows :P

open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    εμενα το μπροσακι ειναι μοντελο 88 και γραφει πρωτη αδεια το 99 αρα ισως να παιζει ρολο και απο που γινεται η εισαγωγη?who knows :P

Μεχρι καποια χρονολογια εισαγωγων δε φαινοταν (ετσι εχει γλιτωσει φιλος τα ακριβα τελη που ειχαν θεσπιστει περσυ)

Οτι ηρθε μεχρι το 2005-2006(αν θυμαμε καλα) και πισω δε φαινοταν στην αδεια που εβγαινε στην Ελλαδα του ποτε ειναι η πρωτη αδεια πχ στη Γερμανια.
    Απο εκει και μετα φαινεται οτι ειναι πχ 1ης αδειας 1999(στη Γερμανια πχ) και 1η αδεια στην Ελλαδα 2009 (που το εκτελωνησαμε)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sv9cvk Προβολή μηνύματος
    Βρε δεν παιζεστε
    Εγώ εν το μεταξύ ότι ξέρω , τα ξέρω από άνθρωπο εκτός νησιού .

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. παιδια την βοηθεια σας
    από nik7119 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2008, 12:26
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2007, 07:25
  3. Πως θα βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 16:41