Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: απορια για λαστιχα michelin

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Προς τους αξιότιμους κυρίους συντρόφους παραπάν:

Ο φίλος μας θέλει ένα λάστιχο για Αθήνα-Πειραιά, Παραλιακή, σπάνια βόλτα και καμιά πίστα..
    Επειδή δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να του πως να πάρει τουλάχιστον ένα σετ (διαφορετικό) για κάθε χρήση που λέει, του προτείνω κάτι που απο την δική μου εμπειρία (άλλωστε γνώμες ρωτάει, κι όλοι έχουμε απο μία, κάποιοι παραπάνω ) κάτι που θα του κάνει. Άλλωστε με το R6 δεν θα το φάει το λάστιχο (εκτός αν μας κρύβει τίποτα ανοιγματα, burn out κλπ). Για να το ζεστάνει μέσα στην πόλη.. αυτό το αφήνουμε στην άκρη.

Για την βροχή.. όλοι μας έχουμε κάποια ιστορία φρίκης...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Φίλε μου όποιο και να βάλεις από την κατηγορία supersport θα σε καλύψει!!Θέλεις power pure,θέλεις sportec m5,θέλεις diablo rosso corsa (τα corsa III τέλος,μόνο ο,τι υπάρχει σε στοκ) στο δρόμο δεν θα καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ τους με τη χρήση που λες οτι θα κάνεις....
    Άποψη μου βάλε όποιο βρεις στην καλύτερη τιμή....
    Προσφορές πάντως έχουν βγει τα power,power 2ct και τα sportec m3 σαν παλιότερα μοντέλα!!!
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Τα power pure έχουν μεσαία γόμα σε μια πολύ λεπτή λωρίδα στο κέντρο του πίσω ελαστικού, άρα σε παρατεταμένες ευθειες με υψηλές ταχύτητες, θα τετραγωνίσουν. Τα power 2ct αντίθετα έχουν πιο φαρδιά λωρίδα μεσαιας σκληρότητα στο κέντρο, και κατ'επεκταση πιο στενές πλάγιες λωρίδες με μαλακή γόμα. Οπότε ίσως θα έπρεπε να πάρεις αυτά. Ειναι και αρκετα πιο φτηνα..
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Michelin_Power_Pure_2.gif‎  

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    M5 και εισαι αρχοντας.Kανουν τα παντα και κρατανε υπεροχα.Μη βαλεις γομες αν δεν πας τακτικα πιστα.

εγινε ρε παιδια..αυριο που θα παω θα τα δω κ απο κοντα κ αναλογως κ την τιμη βλεπουμε.
    αρα ειναι το power pure,to corsa k to racetec..ευχαριστω ολους για την βοηθεια...!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos 400 Προβολή μηνύματος
    εγινε ρε παιδια..αυριο που θα παω θα τα δω κ απο κοντα κ αναλογως κ την τιμη βλεπουμε.
    αρα ειναι το power pure,to corsa k to racetec..ευχαριστω ολους για την βοηθεια...!!
    Βασικά δεν είπαμε ακριβώς αυτό, αλλά τεσπα...

Στη θέση σου θα έβαζα Μ5. Είχα το Μ3 και ήταν εξαιρετικό λάστιχο, που βγάζει και αρκετά (πολλά περισσότερα απ΄τα παραπάνω) χλμ. Θα σε καλύψει 100%, μιας και η χρήση τους σε πίστα θα είναι περιστασιακή.
    Και στην πίστα ή στα "πιστάκια" κρατάνε πολύ καλά, απλά σε προειδοποιούν με μια νευρικότητα όταν αρχίζεις και πιέζεις αρκετά. Υποθέτω οτι το Μ5 θα ειναι καλύτερο. Τα racetec που έχω πάνω, είναι super για σβέλτη οδήγηση αλλά έχω φάει και ένα-δυο γλιστρήματα χωρίς να το περιμένω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Εγώ πάντως παιδιά και με το Pilot Power 2CT είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και στο στεγνό ΚΑΙ στο βρεγμένο. Το Μ5 το είχα φορέσει στο CBF (όπως και το Pilot Power) και, ενώ έχω πολύ καλές εντυπώσεις απ' το Μ5, συγκριτικά προτιμούσα το Power. Ίσως να είναι και θέμα κορώνας (που στο Power είναι σαφώς πιο απότομη). Ίσως να είναι και ότι το Power (μου φαίνεται, τουλάχιστον) προειδοποιεί νωρίτερα και πιο γλυκά. Ξέρω γω...

Τα λέω αυτά γιατί πλέον το Power 2CT το βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές.

Για τσεκαρισε και αυτα:http://www.conti-bike.co.uk/default.asp?spid=2

Πιστευω οτι θα εκπλαγεις!!
    ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤ......ΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    νομίζω ότι τα power pure είναι μια χαρά. είναι βέβαια το top end της "hyper sport" σειράς (δηλαδή 20% track αντί 15% του 2CT). αλλά αν σε ενδιαφέρουν πιο πολύ οι επιδόσεις από το κόστος, πάρ' τα. το 2CT είναι μια πιο λογική επιλογή, αλλά δεν νομίζω να σου κρατήσει και τόσο παραπάνω. τα power pure είναι 1 κιλό ελαφρύτερα, που στον δρόμο θεωρητικά μεταφράζονται σε περισσότερα, έως 8 κιλά, που ισοδυναμεί περίπου με το κέρδος που έχεις αν βάλεις ζάντες μαγνησίου των 3000 ευρώ, όπως έχω διαβάσει κάπου. και στο βρεγμένο κρατάνε μια χαρά (ανάλογα βέβαια τι εννοούμε, μιλάω για κανονική χρήση δρόμου).

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από arazw.ara.zw Προβολή μηνύματος
    ........... diablo rosso corsa (τα corsa III τέλος,μόνο ο,τι υπάρχει σε στοκ)............
    +1000.

εχεις απολυτο δικιο!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    τα power pure είναι 1 κιλό ελαφρύτερα, που στον δρόμο θεωρητικά μεταφράζονται σε περισσότερα, έως 8 κιλά, που ισοδυναμεί περίπου με το κέρδος που έχεις αν βάλεις ζάντες μαγνησίου των 3000 ευρώ, όπως έχω διαβάσει κάπου.
    ΄το μειωμένο μη αναρτώμενο βάρος βοηθά, αλλά τα 8 κιλά και το ισοδύναμο με ζάντες μαγνησίου είναι παραμύθια.
    Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει την αβάσταχτη ελαφρότητα και την συμπεριφορά που αποκτά η μοτό με ζάντες μαγνησίου, είναι να μπουν ζάντες μαγνησίου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    ΄το μειωμένο μη αναρτώμενο βάρος βοηθά, αλλά τα 8 κιλά και το ισοδύναμο με ζάντες μαγνησίου είναι παραμύθια.
    Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει την αβάσταχτη ελαφρότητα και την συμπεριφορά που αποκτά η μοτό με ζάντες μαγνησίου, είναι να μπουν ζάντες μαγνησίου.

Φοράω τώρα σε cbf-600 τα pure....Εντάξει είναι σίγουρο πως δεν άλλαξα ζάντες αλλά μια πιο ελαφριά αίσθηση την έχει το μηχανάκι.Ίσως να είναι και πιο εμφανής στο cbf επειδή είναι βαρύ και αρκετά μακρύ σε σχέση με ένα supersport και σε συνδυασμό με την πολύ γρήγορη κορώνα έχει διαφορά στην αίσθηση από τα sportattack που φορούσα πριν...

Σε πραγματικό κράτημα στο δρόμο όμως ουσιαστικά δεν υπάρχουν διαφορές, ούτε από τα continental ούτε από τα άλλα της κατηγορίας.Αυτό που παρατήρησα εγώ πάντως είναι μια πιο άμεση αντίδραση στο πλάγιασμα,αλλά και ένα δύο κουνηματάκια που ποτέ δεν είχα με τα sportattack...Τώρα ποια μου ταίριαξαν περισσότερο θα το αποφασίσω σε ένα χρόνο από τώρα για να δω και την απόδοση των michelin σε βάθος χρόνου.

Θεωρώ πάντως πως στο δρόμο οι διαφορές είναι ελάχιστες και το μόνο που μπορούμε να καταλάβουμε είναι η διαφορές στην κορώνα του ελαστικού αφού όλες οι εταιρείες,όσων αφορά τις γόμες και το κράτημα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από arazw.ara.zw Προβολή μηνύματος
    Φοράω τώρα σε cbf-600 τα pure....Εντάξει είναι σίγουρο πως δεν άλλαξα ζάντες αλλά μια πιο ελαφριά αίσθηση την έχει το μηχανάκι.Ίσως να είναι και πιο εμφανής στο cbf επειδή είναι βαρύ και αρκετά μακρύ σε σχέση με ένα supersport και σε συνδυασμό με την πολύ γρήγορη κορώνα έχει διαφορά στην αίσθηση από τα sportattack που φορούσα πριν...

Σε πραγματικό κράτημα στο δρόμο όμως ουσιαστικά δεν υπάρχουν διαφορές, ούτε από τα continental ούτε από τα άλλα της κατηγορίας.Αυτό που παρατήρησα εγώ πάντως είναι μια πιο άμεση αντίδραση στο πλάγιασμα,αλλά και ένα δύο κουνηματάκια που ποτέ δεν είχα με τα sportattack...Τώρα ποια μου ταίριαξαν περισσότερο θα το αποφασίσω σε ένα χρόνο από τώρα για να δω και την απόδοση των michelin σε βάθος χρόνου.

Θεωρώ πάντως πως στο δρόμο οι διαφορές είναι ελάχιστες και το μόνο που μπορούμε να καταλάβουμε είναι η διαφορές στην κορώνα του ελαστικού αφού όλες οι εταιρείες,όσων αφορά τις γόμες και το κράτημα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους!!!
    Συμφωνώ με όσα λές. Η βασική διαφορά στην αίσθηση προέρχεται από το πόσο πιο απότομη είναι η κορώνα μεταξύ των ελαστικών, που συνοδεύεται από μια αίσθηση "ελαφρότητας". Τα πλήν στα ελαστικά με γρήγορο V, είναι αυτά που ανέφερες όπως και το οτι μπορούν να βγάλουν ταλαντωση στα πολλά χλμ.

Η αίσθηση των ελαφρύτερων ζαντών είναι διαφορετική, καθώς φαίνεται στις αλλαγές κατεύθυνσης στην επιτάχυνση, στην λειτουργία των αναρτήσεων κλπ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Από δική σας εμπειρία ή από ότι έχετε ακούσει, τα bridgestone BT-016 pro θα τα προτείνατε στο φίλο?
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Πραγματικά δε διαφωνούμε πουθενά.....Μου δίνει την αίσθηση λοιπόν ότι και στις αλλαγές κατεύθυνσης είναι καλύτερο και ότι οι αναρτήσεις δουλεύουν λίγο καλύτερα και σε συνδυασμό με τη γρήγορη κορώνα βλέπω αρκετή διαφορά!!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το λάστιχο δίνει την αίσθηση ότι κάνει σε κάποιο βαθμό αυτό που ισχυρίζεται η michelin για το μειωμένο βάρος!!Α και ο σκελετός τους είναι λίγο σκληρότερος από τα pilot power που είχα οδηγήσει παλιότερα!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση/Απορια για λαστιχα
    από ilias24 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 20:32
  2. ερωτηση για λαστιχα
    από africa_t στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2006, 14:44
  3. Ιδέες για λάστιχα για Αφρικόνι
    από alximistis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 08:16
  4. Οσοι ενδιαφερονται για ελαστικα Michelin Pilot Race...
    από Runner Ducati στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2005, 12:29
  5. Ηλεκτονικος μετρητης για λαστιχα
    από ioannou_b στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2004, 01:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας