Φιλος μπραβο πρωτα απο ολα που δεν καθεσαι παθητικα να περιμενεις.
Πολυ ωραιο αυτο που εχεις φτιαξει και πιστευω θα παει καλα στην πωληση του
Κατι που ισως μπορω να κανω ειναι να δωσω μια πληροφορια
Αντιπροσωπος ειναι ο Στολλας της Fender χτυπα ενα τηλεφωνο και ισως παρεις αδεια και απο αυτον και να του προτεινεις να κανεις επαγγελματικα δωρα ή οτι αλλο κατσει.
Καλη επιτυχια !!
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Δεν υφίσταται πλέον "copyright" στην σχεδίαση, τα κλασσικά σχήματα στις κιθάρες και στα μπάσσα της Fender έχουν δημιουργηθεί εδώ και μια πεντηκονταετία, ενώ έχουν αντιγραφεί κατά κόρον, τόσο από σοβαρούς σχεδιαστές μουσικών οργάνων, όσο και από "ασόβαρους". Κανείς δεν πρόκειται να σε μηνύσει επείδη αναπαράγεις το σχεδιασμό από μια κεφαλή μπάσσου PJ, μην ανησυχείς.
Σαν και αυτούς εδώ... http://www.ebay.co.uk/itm/ROCKBURN-J...item905d2f9ce0 ... χιλιάδες!
Νομίζω ότι η τιμή που λες είναι αρκετά χαμηλη* για να έχεις κέρδος (ενα ποσοστο επι των πωλήσεων σου το κραταει το ebay, ενα μικρο κόστος έχει η ανάρτηση της αγγελίας, αν θες να φτιαξεις κατάστημα στο ebay, πληρώνεις ακόμα περισσότερο, και τέλος σου κρατάει και ενα ποσοστο απο τα λεφτά που παίρνεις το paypal γιατι εισαι απο το εξωτερικο). Υπολόγιζε να χάνεις 10-15% από την τιμή που πουλας, και κανονισε ανάλογα την τελική τιμή του προϊόντος σου.
* Η τιμή αυτή μπορεί να ειναι χαμηλή για να βγαλεις λεφτά, αλλά ειναι ακριβη γι'αυτο που πραγματικα ειναι, ενα ρολόι τοίχου. Οκ μπορει να ειναι χειροποίητο κλπ αλλά κοντά στα 40€ δεν τα δίνει εύκολα κάποιος. Εγω θα προτεινα να μειωσεις αν γινεται κι αλλο το κοστος/χρονο κατασκευης ώστε να μην αυξησεις κι αλλο την τιμή.
Επίσης υπολόγιζε ενα μεσο κοστος αποστολης στις χωρες που θα στελνεις, αθροισε το με την τιμη του προϊόντος, έτσι ώστε να μπορεις να το δηλώσεις ως free shipping. Στατιστικα θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να αγορασουν απο εσενα έτσι.
Ναι, αλλά θα σε προτιμάνε, και θα παίρνεις αυτόματα 5 αστέρια στην αποστολή.
Κάτι κοντά στο ευρώ θα χάνεις πάντως. Και στην τελική αν η αποστολή στο εξωτερικο
κοστιζει 10€ ξερω γω, βάλε 11€ στην τιμή.
me to mpardon ala ama leei epano fender xoris na iparxi i sxetiki adia apo tin eteria mipos anti na vgalis kana extradaki eksasfalisis triti pemti makaronia ke antriko sex stin filaki....ke entaksi ama sou aresoun afta ayta den iparxi provlima ala ama zorizese mpas na to skeftis
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
εγω μαλλον θα σε απογοητευσω...
πιστευω οτι με την "κινεζοποιηση" πολλων προϊοντων, το να φτιαξες κατι που θα ειναι λιγο εως ελαχιστα χρηστικο π.χ. ρολοϊ και να το κοστολογεις οσο 10 παρομοια απο Κινα, δεν θα σε βοηθησει.
με λιγα λογια, αναγνωριζω την ιδεα και την δουλεια σου αλλα μαλλον δεν θα αναγνωριστει το οτι ειναι χειροποιητο και μοναδικο...
καλως ή κακως ρολογακια, ξυπνητηρακια, θηκες κινητων, διακοσμητικα μπιμπελο και λοιπα σκατουλακια κυκλοφορουν απο μικροεμπορους (νομιμους και παρανομους) σε ολο το κεντρο της Αθηνας..
δεν ξερω τι "αξια" θα ειχε για καποιον που παιζει μουσικη, να εβλεπε ενα ρολοϊ με μια replica κεφαλη μπασου/κιθαρας, αλλα εγω που ειμαι ασχετος το βλεπω απλα σαν ενα ρολοϊ με ευφανταστο σχεδιο...
ισως αν ηταν μια μηχανη (προφιλ) και οι 2 ροδες ηταν ρολοϊ και θερμομετρο αντιστοιχα, να το εβλεπα με αλλο ματι, αλλα τωρα...
anyway, δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις να το πουλησεις στο ebay...
my 2 cents...
![]()
Ολες οι αποψεις δεκτες, γι αυτο το ξεκινησα το θεμα για να μαζεψω ιδεες και αποψεις. Εχεις δικιο. Απλα κολλας στο ρολοϊ. Το οποιο μπηκε μονο και μονο για να εχει και μια χρησιμοτητα. Μεχρι τωρα παντως σε μουσικους που το εδειξα εχουν ξετρελαθει. Εσενα θα σε κανω πελατη με μοτοκατασκευες![]()