Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 2ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omega Προβολή μηνύματος
    (κάποιοι συνεπιβάτες παραπονιούνται στο fazer για την θερμότητα των εξατμίσεων) , όπως και δυνατότητα να φορτωθούν για ταξίδι.
    οσο για το αν βγαζουν ζεστη οι εξατμισεις στο fazer η κοπελια μου δεν εχει παραπονεθει ποτε..ουτε μεσα στην πολη.επισης και φιλος που εχει fazer τον ρωτησα αυτο το πραγμα πριν παρω την δικια μου και μου ειπε οτι no problem!!οσο για το ποσο φορτωνεται,εγω της βαζω tangbag και σαμαρια(απλα χρειαζεται να βαλεις καποιες βασεις οι οποιες ειναι 2 βιδες=5 λεπτα υποθεση).αρα δεν νομιζω να εχει θεμα στο φορτωμα...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Νέο μέλος
    V strom. Να έχεις υπόψη σου ότι οι στρατιές που αγοράστηκαν τα τελευταία χρονιά εγγυονται παροχή ανταλλακτικών στο μέλλον, τεχνογνωσία από τους μαστορες και φυσικά πληθώρα μεταχειρισμενων μοντέλων!

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Πάρε ένα CBF600S ABS να χαρείς ηλεκτροκίνητο τετρακύλινδρο που δεν θα σου πει όχι σε τίποτα και κατα πάσα πιθανότητα θα χαλάσεις πρώτος εσύ και μετά αυτό...

Όχι TDM πάντως το 2012! Έλεος! Πάρε κανά κανονικό μηχανάκι καλύτερα.

Και το βέρσυς καλούλι δείχνει και το βεστρόμ (αρκεί να μην ήταν βεστρόμ).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motor12
    το τρανσαλπ είναι χοντα και κουμπώνεις επάνω σα σε ποδήλατο και το βολευέυσαι αμέσως για να πηγαίνεις πολύ ευκολα σβέλτα.
    η καμπύλη δύναμης είναι φλατ και πρέπει να κοιτας το στροφόμετρο για να καταλάβεις τις στροφές του κινητήρα γιατί είναι σαν ηλεκτρικός.
    στο όριο έρχεται από μπροστινό που είναι λίγο μαλακό και αρχίζει να δείχνει το βάρος του .είναι λίγο ογκώδες σε σχέση με τα άλλα.
    γενικά ένα κλασσικό χόντα . πάει εύκολα σβέλτα ,υστερεί στο όριο, δεν σε εξιτάρει ιδιαίτερα αλλά ταυτόχρονα σε κερδίζει με την ομοιογένεια του.
    το τδμ είναι πιο δυνατό. πάρε τρανσ και ψάξε αναρτήσεις και εκκεντροφόρο.

Αν και δυσκολεύομαι να το παραδεχθώ, αν και εγώ ψάχνω για το CBF600 που γουστάρω τρελά, η αυστηρά οικονομικότερη λύση για το φίλο
    είναι το V Strom. Συντήρηση, κατανάλωση, αξιοπιστία, κόστος απόκτησης.
    Αφού και εμένα εκεί με βλέπω.

Άσε που αν μετανιώσεις, δεν θα παρακαλάς να βρεις αγοραστή με το καριοφύλι.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Άσε που οταν μετανιώσεις, δεν θα παρακαλάς να βρεις αγοραστή με το καριοφύλι.
    corrected!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    corrected!
    Ειδικά για έναν γκαζοφονιά σαν και μένα

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Το TDM δεν ειναι καγκουρικο οι ιδιοκτητες ναι.Οικονομικο,αθραυστο,γενικης χρησης μηχανακι,ανεσ και καλη συμπεριφορα στο φορτωμα και ταξιδι.
    Υγ.Μοντελα 05-06 με abs εχουν ενα θεμα με την μοναδα (1700 ευρω κοστος) καλυτερα χωρις abs.

Νέο μέλος Το avatar του/της GEORGEARILLAS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    επειδη το πρωτο πραγμα που γραφεις ειναι η λεξη οικονομικο, και επειδη τα 4 & 5 χιλιαρικα τουλαχιστον για την δικη μου τσεπη δεν τα κατατασω στο οικονομικο, πιστευω οτι μετα το 650αρι που έχεις ( freewind ή Pegaso να υποθεσω), κατι σε οικονομικο 2κυλινδρο, μονοδρομος ειναι το Τρανσαλπ & Africa......μιλαω παντα για αγορα αξιοπιστου & αξιομαχου 2κυλινδρου με ταβανι στο budget τα €2500 ......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Το οικονομικό για μένα σημαίνει κόστος κτήσης 3.000 - 3.300 για μηχανάκια χωρίς ABS και 3.500 - 3.800 για μηχανάκια με ABS (πάντα μιλάμε για μηχανάκια μετά το 2004 με νορμάλ χιλιόμετρα και σε καλή κατάσταση) και φυσικά με ενδιαφέρει και η οικονομία στην κατανάλωση - συντήρηση.

Νομίζω μετρημένα κουκιά είναι, τα μηχανάκια που παίζουν είναι :

Transalp
    V-Strom
    TDM
    Versys

Το τρανσαλπ δε μου αρέσει και από τα υπόλοιπα τρία κανένα δε με τρελλαίνει, αλλά εφόσον τα οικονομικά δεν είναι ιδιαίτερα ανθηρά πάω για μια ψυχρά λογική αγορά, χωρίς συναισθηματισμούς και γούστα μυστήρια. Το Versys μοιάζει λίγο πιο φιλικό - ευκολοοδήγητο , αλλά μάλλον θα πρέπει να τα οδηγήσω και τα 3 πριν αποφασίσω.

Κάθε γνώμη πάντως ευπρόσδεκτη,

Ευχαριστώ !

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  2. Μεταχειρισμένο!!!!!
    από nikoskkk στο forum BMW
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 18:17
  3. Modenas μεταχειρισμενο....
    από KeLeYTiS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 16:48
  4. μεταχειρισμένο Fazer
    από angels_gr στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 14:59
  5. Μεταχειρισμενο v-strom 650
    από eliasgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 00:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ