Υποπίεσης.
Υποπίεσης.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Θα μου το δώσεις μια βόλτα όταν το φτιάξεις και είμαστε οκ!
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Μανούλα μου θεωρητικά τα λέω όλα αυτά.
Άμα πάω να πιάσω το καρμπυρατέρ να το σκαλίσω θα κάνει χαρακίρι με τη βελόνα του χαχαχαχ
Για βελτιωση του dr 650 σου προτεινω τα εξης
1.Τροχισμα - κατεβασμα των ατελειων του λαιμου της εξατμισης (με φρεζοδραπανο και ειδικη φρεζουλα)
Δες εικονα.
2. Ανοιγμα στο καρμπ και κεντρικο ζικλερ 145 (δυο νουμερα επανω) αν εχεις ανοιχτο τελικο ή 142.5 (αν εχεις μαμα τελικο)
3.Κατεβασμα μια θεση την ασφαλεια στην βελονα του καρμπ.
4. Τρυπιμα στο Slide του καρμπ με μια τρυπα ιση σε μεγεθος και αντιδιαμετρικα με την τρυπα που ηδη εχει (καλυτερη αποκριση)
5.Βαλσιμο του "ρουθουνιου" απο το φιτροκουτι και φιλτρο kN ή αν θελεις το μαμα ανοιγμα της τρυπας του "ρουθουνιου" σε διπλασιο εμβαδον.
6.Μπροστινο γραναζι 14αρι.
Τα 2 εως 5 γινονται πακετο.
Το 1 και το 6 μπορεις να το κανεις ξεχωριστα.
Την ιδια συνταγη εχω κανει σε 2 dr και πετανε, νομιζεις οτι εχεις καβαλησει αλλο μοτο, μετρημενα περνανε για λιγο το XTX 660 μαμα.
Χαιρετισμους
ρε Ζευκα αν θες γρήγορη απόκριση πάντως μπορείς να κανει μια τρύπα στο καπάκι του της υποπίεσης και με ένα σωληνάκι στο στόμα να ρουφάς ....
θα δεις εξαιρετικά αποτελέσματα αρκεί να μην σου φύγει από το στόμα
(πως το κάνω και γράφω όλο μλκς δεν ξέρω)
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
ποτε δεν ειναι αργα για να γραψει κανεις στο μοτο!
Λοιπον σε μια συζητηση με τον θειο μου του ειπα για πλακα ''θα κανεις το υποπιεσης μηχανικο?'' Σε ενα καρμπ απο yamaha sr 250 που σκιστηκε η μεμβρανη υποπιεσης . Την αλλη μερα το πρωι με φωναξε και αρχισε να μου λεει να δοκιμασουμε πρωτα σε ενα keihin που εχει για πλακα, στην αρχη λεγαμε απλα τριπα στο slide για ντιζα και βγαλσιμο την πεταλουδα, αργοτερα σκεφτηκαμε να κρατισουμε το slide με την βελονα ανοιχτο και να παιξουμε με την πεταλουδα.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ