Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Να πάω..να μην πάω..;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    με κατι τετοιους προβληματισμους και λαθος επιλογες, γιναμε ετσι οπως ειμαστε...
    ταξιδακια στΑΣ εξωτερικΑΣ...πουλ μουρ...και οι υποχρεωσεις απληρωτες, ετσι γιατι ειμαστε Ελληνες και δεν κωλωνουμε πουθενα...

γιατι δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι για να κανουμε κατι για την διασκεδαση-ευχαριστηση μας, πρεπει να ειναι απο το πλεονασμα μας και οχι απο το ελλειμα...
    εγω θα σου ελεγα να μην πας ουτε Θεσσαλονικη...
    κατσε σπιτι σου, περνα καλα με τους δικους σου ανθρωπους, τακτοποιησε τις οποιες υποχρεωσεις σου και προσπαθησε να μαζεψεις χρημα για να κανεις το ταξιδι που γουσταρεις...
    μονο και μονο που το εχεις διλημμα, αν πας τωρα δεν θα περασεις καλα...
    οταν και εφοσον μαζευτουν αυτα τα χρηματα και πας το ταξιδι, θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο γιατι θα εισαι ξενοιαστος και σιγουρος για την επιλογη σου.
    [FONT=Arial]Σώπα ρε..! δηλ. όλοι αυτοί οι πρώην Γιουγκοσλάβοι που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα απ τη 10ετία του 70 και οι νυν "πρώην Ανατολικοί του παραπετάσματος" που συνεχίζουν να κατακλύζουν τις παραλίες της Χαλκιδικής είναι.... πουλ μουρ;;;;

Οι διακοπές είναι ανάγκη για την παραγωγικότητα και ο προϋπολογισμός τους είναι απαραίτητο κομμάτι των εξόδων.

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι "γίναμε όπως γίναμε" λόγω των ανεκπλήρωτων ονείρων των διακοπών των παλληκαριών της βιοπάλης ενώ όλοι οι... "γυφτοΣκοπιανοί" τις απολαμβάνουν σαν δεδομένο διάλειμμα στη διαδικασία της εργασίας, δε μου μένει παρά να γελάσω με το...."ετσι γιατι ειμαστε Ελληνες και δεν κωλωνουμε πουθενά"...

[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Slane Προβολή μηνύματος
    Φίλοι γεια σας,

Αφού λοιπόν μοιραζόμαστε εδώ τους προβληματισμούς μας, να μοιραστώ κι εγώ τον δικό μου με εσάς.

Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κάνω ένα ταξίδι με τη μοτοσικλέτα εκτός συνόρων. Δε το έχω κάνει ποτέ. Πέρσι έκανα κάποιες πολύ δειλές σκέψεις να μπω στο καράβι, να διασχίσω την Αδριατική και να κάνω ένα ταξιδάκι στην Ευρώπη. Δε το έκανα και φέτος ούτε λόγος λόγω χρημάτων…

Μένω στην Κρήτη και φέτος θα πάω για Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, (εκτός κι αν δω ότι θα βρέχει όλες τις μέρες οπότε θα το σκεφτώ). Μου περνά από το μυαλό από εκεί ένα ταξιδάκι 3-4 μέρες στην Κωνσταντινούπολη. Μάλλον βρέθηκε και η παρέα να μοιραστώ τη σέλα μου. Κάπου εδώ όμως συγκρούεται η λογική με το συναίσθημα. Πόσο λογικό είναι να κάνω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δεν έχω πληρώσει το χαράτσι στο σπίτι μου, μου ζητάει δανεικά ο συνταξιούχος πατέρας μου και έπονται μειώσεις και στη δουλειά μου ;
    [FONT=Arial]Φίλε μου να το κάνεις... Μάλλον το μαράζι σου είναι το εξωτερικό γενικά και ακόμα καλύτερα με μοτοσυκλέτα... Συμβουλή μου: μη διαλέξεις καθαρά τουριστικούς προορισμούς άλλα πάρε τη μηχανή σου και φύγε Αλβανία -κάνε μια διανυκτέρευση Dures- μπες Κόσοβο και γύρνα από Σκόπια και μετά αφού κάνεις το κέφι σου και αποκτήσεις ανεπανάληπτες εμπειρίες, χάρισε μιά βόλτα στην οικογένεια σε Αδριανούπολη-Κωνσταντινούπολη, να δεις πως θα σαγαπάνε όλοι...[/FONT]

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Αν πας έτσι κι αλλιώς Θεσσαλονίκη, θεωρώ ότι τα έξοδα δεν είναι υπερβολικά να πας από εκεί στην Κωνσταντινούπολη. Γύρω στα 1600 - 1700 χιλιόμετρα να υπολογίζεις, δηλαδή 100 - 120 λίτρα βενζίνης. Συν φαγητό - ξενοδοχείο βέβαια. Αν έχεις και συνεπιβάτη, θα σου έρθει σίγουρα οικονομικότερα. Η ειρωνεία είναι ότι κι εγώ ψιλοσκεφτόμουν να κάνω το ίδιο ταξίδι το Πάσχα (στον κολλητό που έχει μετακομίσει εκεί...), αλλά διάφορες αναποδιές με εμποδίζουν από το να το κάνω... (Άσε που από Ηράκλειο βγαίνει πιό φτηνά με αεροπλάνο.) Το αύριο μάλλον θα είναι χειρότερο από το σήμερα, οπότε δεν έχει νόημα να περιμένουμε τις "καλύτερες ημέρες" imo.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    [FONT=Arial]Σώπα ρε..! δηλ. όλοι αυτοί οι πρώην Γιουγκοσλάβοι που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα απ τη 10ετία του 70 και οι νυν "πρώην Ανατολικοί του παραπετάσματος" που συνεχίζουν να κατακλύζουν τις παραλίες της Χαλκιδικής είναι.... πουλ μουρ;;;;

Οι διακοπές είναι ανάγκη για την παραγωγικότητα και ο προϋπολογισμός τους είναι απαραίτητο κομμάτι των εξόδων.

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι "γίναμε όπως γίναμε" λόγω των ανεκπλήρωτων ονείρων των διακοπών των παλληκαριών της βιοπάλης ενώ όλοι οι... "γυφτοΣκοπιανοί" τις απολαμβάνουν σαν δεδομένο διάλειμμα στη διαδικασία της εργασίας, δε μου μένει παρά να γελάσω με το...."ετσι γιατι ειμαστε Ελληνες και δεν κωλωνουμε πουθενά"...

[/FONT]
    μονο και μονο απο τον φασιστικο τροπο γραφης σου, δεν αξιζει να ασχοληθω πολυ μαζι σου αλλα για την ιστορια...

εσυ ΡΕ, που ξερεις ποσα λεφτα μπορει να εχει καποιος "πρωην Γιουγκοσλαβος" ή "Ανατολικος του παραπετασματος"?
    γιατι μαλλον εχει περασει η πεποιθηση οτι επειδη ζουν σε φτωχη χωρα, αυτοματα ΟΛΟΙ πρεπει και να ψωμολυσσανε...

τα "οι διακοπες ειναι αναγκη" και λοιπα που λες, να τα πεις στους εκατομμυρια δουλους που υπηρχαν και συνεχιζουν να υπαρχουν με αλλη μορφη ανα την υφηλιο...
    κοινως,χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι αν δεν παμε διακοπες για 1-2-3-4-5 χρονια...αντεχουμε μια χαρα...αποδειξη οι δουλοι που προανεφερα...

δυστυχως ομως, φαινεται οτι μιλας εκ του ασφαλους και το μονο που μπορεις να ξεστομισεις σε ενα τετοιο θεμα ειναι οι "γυφτοΣκοπιανοι", οι "πρωην Γιουγκοσλαβοι" και λοιπα γλαφυρα...

στην τελικη το παλικαρι που ανοιξε το θεμα, δεν ειπε οτι δεν θα παει καθολου διακοπες. ειπε οτι θα παει Θεσσαλονικη και σκεφτεται τα εξοδα του "εξωτερικου"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    για να μην παρεξηγούν κάποιοι και αυτα που γράφουμε,να πω ότι το ταξίδι στο εξωτερικό δεν είναι πουλ μουρ....

πουλ μουρ την σήμερον ημέρα είναι να μείνεις Ελλάδα.πολύ ακριβή για τους έλληνες!

Μέλος
    Ας πω και εγώ δυο λόγια.Από την στιγμή που απέκτησα μηχανή το 1996 έκανα όνειρα για ταξίδια στο εξωτερικό.Δυστυχώς όμως με τις υποχρεώσεις δεν κατάφερα ποτέ μου κάτι τέτοιο.Μέχρι που πριν δυο χρόνια αναγκάστηκα να πουλήσω την μηχανή μου για να καλύψω κάποια χρέη.Χρέη φυσικά βγήκαν άλλα τόσα...Η συμβουλή μου.Αν το ταξίδι καλύπτει όλα σου τα χρέη μην το κάνεις.αν καλύπτει μόνο ένα μέρος κάντο φίλε.
    Θα καβαλάω μηχανή,μέχρι να πάθω αλτσχα'ι'μερ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    [FONT=Arial]Φίλε μου να το κάνεις... Μάλλον το μαράζι σου είναι το εξωτερικό γενικά και ακόμα καλύτερα με μοτοσυκλέτα... Συμβουλή μου: μη διαλέξεις καθαρά τουριστικούς προορισμούς άλλα πάρε τη μηχανή σου και φύγε Αλβανία -κάνε μια διανυκτέρευση Dures- μπες Κόσοβο και γύρνα από Σκόπια και μετά αφού κάνεις το κέφι σου και αποκτήσεις ανεπανάληπτες εμπειρίες, χάρισε μιά βόλτα στην οικογένεια σε Αδριανούπολη-Κωνσταντινούπολη, να δεις πως θα σαγαπάνε όλοι...[/FONT]
    ναι...να πάει !...
    κ όταν γυρίσει να στήσει κ@/%# μπας κ βγάλει τα δανεικά !!!ή να πει στον πατέρα ..."ξέρεις ...λεφτά γιοκ !....φάε όμως κάτι ωραίες εμπειρίες από κωνσταντινουπολη !"

μάλλον ανήκεις ακριβώς στο παράδειγμα του έλληνα που ανέφερε ο devils ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    παρατραβηξε νομιζω το θεμα.μεγαλο παιδι ειναι ας τα βαλει κατω κι ας αποφασισει:ZZZ:
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    dimmie_72 & devil's animal Cool please, μη βγουν καρτούλες.

Moto.GR Moderation Team

Φίλε μου, εσύ μόνο ξέρεις να βάζεις τις προτεραιότητες σου & εσύ θα αποφασίσεις. Υπάρχουν φορές που νοιώθουμε ότι έχουμε φτάσει στο αμήν, υπάρχουν άλλες που απλά νομίζουμε ότι έχουμε κάτι ανάγκη. Όλα σχετικά είναι δυστυχώς. Ο καθένας επιλέγει το τρόπο ζωής του & πράττει ανάλογα.

τις ιδιες σκεψεις κανω κι εγω και τους ιδιους προβληματισμους βιωνω με σενα, ακομη και σε απλη μοτοβολτα εντος συνορων...καθε φορα τα ιδια...να παω? να μην παω?
    εσυ θα αποφασισεις και οχι κανενας αλλος...υπαρχει λογικη στη σκεψη για οικονομια, οπως επισης υπαρχει λογικη και στη σκεψη να παω τωρα γιατι ισως να μην μπορεσω
    να το κανω ποτε...ζυγισε τα και πιστευω οτι θα βγαλεις ακρη...απο την στιγμη που ετσι κι αλλιως θα χαλασεις καποια λεφτα για να πας Θεσσαλονικη, λιγα ακομη για πιο
    εξω θα τα αντεξεις...το κακο θα ηταν να μην ηταν στο προγραμμα η Θεσσαλονικη και να σκεφτοσουν κατευθειαν για εκτος συνορων...καλα να περασεις!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
    >>> click here for my youtube channel <<<

το διλλημα σου ειναι σοβαρο ,θεμα επιβιωσης .........

αλλο αν ελεγες ,σκεφτομαι να παω εκδρομη .......αλλα το καλοκαιρι εχω κανονισει για Τζαμαικα

αρα δεν πας τωρα ,δεν σου λεω μην πας ποτε ομως..........δουλεψε σκληρα και σιγουρα θα πας.

καλα τωρα αυτο το δουλεψε σκληρα ακουγεται σαν ανεκδοτο

Νέο μέλος
    Τα έχουν πει και οι παλιοί...
    Άπλωσε τα πόδια σου μέχρι εκεί που έχεις πάπλωμα....
    Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ..λους...

Γενικά τραβήξου όσο σε παίρνει και μην ρωτάς άλλους πόσο σε παίρνει γιατί εμείς (οι άλλοι...) στο τέλος δεν θα πληρώσουμε τον λογαριασμό σου, ότι και αν έχουμε προτείνει...
    Προσωπικά απεχθάνομαι να χρωστάω...

Σχετικά με τα εξωτερικά κτλ θα ήθελα να πω ότι έχω εντελώς διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει ταξίδι με μηχανή... και σίγουρα το να διεκπεραιώσω μέσω εθνικής την μετάβασή μου στην Πόλη και μετά να γυρίσω πίσω δεν θα το θεωρούσα roadtrip...
    Ότι και να αποφασίσεις δικό σου να είναι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Slane Προβολή μηνύματος
    Φίλοι γεια σας,

Αφού λοιπόν μοιραζόμαστε εδώ τους προβληματισμούς μας, να μοιραστώ κι εγώ τον δικό μου με εσάς.

Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κάνω ένα ταξίδι με τη μοτοσικλέτα εκτός συνόρων. Δε το έχω κάνει ποτέ. Πέρσι έκανα κάποιες πολύ δειλές σκέψεις να μπω στο καράβι, να διασχίσω την Αδριατική και να κάνω ένα ταξιδάκι στην Ευρώπη. Δε το έκανα και φέτος ούτε λόγος λόγω χρημάτων…

Μένω στην Κρήτη και φέτος θα πάω για Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, (εκτός κι αν δω ότι θα βρέχει όλες τις μέρες οπότε θα το σκεφτώ). Μου περνά από το μυαλό από εκεί ένα ταξιδάκι 3-4 μέρες στην Κωνσταντινούπολη. Μάλλον βρέθηκε και η παρέα να μοιραστώ τη σέλα μου. Κάπου εδώ όμως συγκρούεται η λογική με το συναίσθημα. Πόσο λογικό είναι να κάνω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δεν έχω πληρώσει το χαράτσι στο σπίτι μου, μου ζητάει δανεικά ο συνταξιούχος πατέρας μου και έπονται μειώσεις και στη δουλειά μου ;

μια ζωη θα χρωστας(με) ετσι και αλλιως,δωσε στους δικους σου ανθρωπους μερικα και τα αλλα καντα καυσημα!!!αν δεν πας τωρα που ψηνεσαι ποσο μαλλον μετα,που η χωρα θα ειναι σε πληρη διαληση......μετα ΘΑ αργησεις ΠΟΛΥΥΥΥ να πας!!!!!!!!!!!!)καλα ταξιδια παντως οτι και αν κανεις!!!!!!!!!!!!!!!
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πάω να παραδωθώ στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης
    από project.breeze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2011, 12:08
  2. Αυριο παω να δω για το Hypermotard
    από Xrider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2009, 11:53
  3. Σιγά μην με κάνετε να σταματήσω να χαμογελώ ρε!!!!
    από paramedic στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2007, 16:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF