[QUOTEσιγά μην το αφήσω να αγοράσει και μηχανή [/B][/QUOTE]
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!![]()
ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!!!![]()
[QUOTEσιγά μην το αφήσω να αγοράσει και μηχανή [/B][/QUOTE]
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!![]()
ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!!!![]()
Και βέβαια εγώ θα του τη πάρω!!!
Τι νόμισες δηλαδή?
Οτι θα άφηνα το παιδάκι μου να ξοδευτεί?
Και που να τρέχει να βρίσκει λεφτά το καημένο?
Σκέψου όμως να μου ζητήσει μεγαλύτερη από τη δική μου και να μου ρίχνει κιόλας το μαλακισμένο...
ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ..!!!
ΒΡΕ...ΟΥΣΤ!!!
Θες και μηχανή...
Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
αλλά το ταξίδι...
ελάτε ρε παιδάκια!!!αφού είμαστε σκληροπυρηνικοί μοτοσικλετιστές ....από πάνες και μπιμπερό θα αγχωθούμε???
όλα είναι υπό έλεγχο!!!άλλωστε όπως είπε και ο swtos μόλις το παίρνεις αγκαλιά , όλα τα άλλα είναι ένα τίποτα!!!και οι βόλτες...και οι μηχανές....και τα προβλήματα σου!!!
υγ και που είστε....για να μην λέτε ότι πάει ο ssmprinis ...ξώφλησε...σας λέω ότι το tm της μικρής μου είναι καθοδόν!!!!![]()
![]()
c.mpitas
ελάτε ρε παιδιά τώρα πώς κάνετε έτσι για μια πάνα
Πείτε ότι αλλάζετε λάδια, τώρα βέβαια τι μηχανή είναι αυτή που της αλλάζεις λάδια μέχρι και τρεις φορές τη μέρα άλλο θέμα
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
4.Τάισμα και ρεψιματάκι (πως να κάνετε το αγγελούδι σας να κάνει μπερπ).
Όλο το ποστ ήταν ωραίο... αλλά... μπερπ!!!!!!!!!!
αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!![]()
Και τα μυαλά στο προστατευτικό κιγκλίδωμα!!!
πωπω!!! Φανταζομαι σκηνικό: Η μικρή με φουλ εξοπλισμο στα βουνα και σε πίστες και ο μπαμπας με το χρονομετρο στο χέρι!!!![i]
υγ και που είστε....για να μην λέτε ότι πάει ο ssmprinis ...ξώφλησε...σας λέω ότι το tm της μικρής μου είναι καθοδόν!!!!![]()
[/B]
"Ελα, την επομενη φορα παρ την πιο πλαγια την στροφή!!!"![]()
:rotflmao::rotflmao:
Αχχ...ωραια πραγματα....![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από parji
Μου έδωσες μια πλήρη εικόνα του τι με περιμένει σε 5 μήνες (τότε γεννάει η γυναίκα μου)
Αλήθεια, δεν ανέφερες, το πρωί πως μπορείς και πηγαίνεις στη δουλειά?
------------------------------
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΩΣ ΜΑΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ!!
Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ (2 ΧΡΟΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΩΡΟ
ΑΠ' ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΞΑΓΡΥΠΝΟΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ 12 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ (ΦΟΒΕΡΟ ΕΕ?)
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΦΑΙ!!! ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ (CBR 600)
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ!!!!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ CD ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ
ΓΛΥΚΑ ΝΑΝΑΚΙΑ:smilea: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Αρχικά δημιουργήθηκε από parji
Μου έδωσες μια πλήρη εικόνα του τι με περιμένει σε 5 μήνες (τότε γεννάει η γυναίκα μου)
Αλήθεια, δεν ανέφερες, το πρωί πως μπορείς και πηγαίνεις στη δουλειά?
------------------------------
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΩΣ ΜΑΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ!!
ΑΠ' ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΞΑΓΡΥΠΝΟΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ 12 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ (ΦΟΒΕΡΟ ΕΕ?)
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΦΑΙ!!! ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΩΝ (CBR 600)
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ!!!!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΡΑΔΙΟΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ CD ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ
ΓΛΥΚΑ ΝΑΝΑΚΙΑ:smilea: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Εσύ δε γέννησες παιδί...
...το ΛΟΤΤΟ έπιασες αλλά δε το ξέρεις...!!!
Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
αλλά το ταξίδι...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
κάτσε να μεγαλώσει λιγάκι να γίνει αλήτησα μηχανόβια σαν τη μαμά της να δούμε αν θα κλείνεις εσύ μάτι.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από parji
ΑΠ' ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
μου φαίνεται πως όλα τα παιδιά προσφέρουν απλόχερα όλα τα συναισθήματα στους γονείς απλά όχι με την ίδια σειρά και στην ίδια ηλικία
Να σου ζήσει και που σε άμα μεγαλώσει να την προσέχεις μην μπλέξειμε κάνα τσαντάκια αλήτη μηχανόβιο και τρέχουμε, είναι κακή φάρα αυτοί να τους προσέχεις
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
κάτσε να μεγαλώσει λιγάκι να γίνει αλήτησα μηχανόβια σαν τη μαμά της να δούμε αν θα κλείνεις εσύ μάτι.:rotflmao:
Να σου ζήσει και που σε άμα μεγαλώσει να την προσέχεις μην μπλέξειμε κάνα τσαντάκια αλήτη μηχανόβιο και τρέχουμε, είναι κακή φάρα αυτοί να τους προσέχεις
![]()
Να σαι σίγουρος οτι δεν θα μπλεξει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλωστε θα εχει το δικο της εργαλειο να καβαλαει - οδηγαει και οχι του καθενος!!!! Ας ειναι συνειδητοποιημένη μονο αυτο μου φτανει!!! Τωρα αν θα το τερλικιαζει αυτο ειναι δικια της αποφαση...