Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
To 3ο ktm adve με το ιδιο θεμα στους σωλήνες...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Παπαγιαννης, 30€ εκαστο.
Πηγα εγω ενα χτες και κανει καλη δουλεια.
Δεν βαζει σκετο υαλοβαμβακα αλλα συρμα, ατσαλομαλλο και μετα μονωτικο.
Εχω την εντυπωση στη θεση που βρισκεται
λογω ελλειπους (sic!) ψυξης ανεβαζει πολλη θερμοκρασια και ταλαιπωρει το μεταλλο.
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Εγώ την έχω κολημμένη. Όχι εκεί. Στο μπροστινό λαιμό, στην περιοχή που έχει την βίδα για τον αισθητήρα λάμδα για το μηχανικό σε καρμπυρατεράτο. Άν είναι τελείως κομμένη και την κολήσει, θα δένει με τα υπόλοιπα κομμάτια; Μήπως να το συζητήσεις με το μάστορα, αν θέλει να πάς να σου κάνει μερικές πονταρισιές όπως είναι φορεμένη, να κρατήσει το σχήμα της; Εγώ που είχα χαλσμένο αισθητήρα λάμδα σε ψεκαστό, ζορίστηκα πολύ να την βγάλω από εκεί μέσα. Και η πονταρισμένη ίσως να σου ξανασκορπίσει.
Καλός μάστορας-συγκολητής με αργκόν Κορυτσάς ο κυρ Κώστας. Εμένα τηνν μπροστινή μου την κόλλησε ο Αυγέρης και κρατάει καλά ακόμα 60χιλ χλμ μετά. Άαα το καλό να λέγεται.
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
εκτσα χτες το βραδυ να κανω τη δουλεια
ξεκινησα να λυνω καγκελα και πλαστικα...δε τα ολοκληρωσα..
ξεβιδωνω τον αισθ. λ και πηρα το ενα κομματι στο χερι !!
βγαζω το λασπωτηρα πισω και με λιγο στριμωγμα αλλα ευκολα σχετικα πηρα και το αλλο κομματι ΚΑΤΩ απο το ψαλιδι που εχει τρυπα.
δε μου φαινεται να κολαει ομως .. σα να εξεραγει ρε
θυμηθηκα τη φωτογραφια με τις πυρωμενες εξατμισεις απο Lc8
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
4..
black mamba μπορεις να δωσεις στοιχεια για παπαγιαννη , γιατι μπορει να ανεβω σαββατο να του τις αφησω να τις γεμισει. διευθυνση να τη βαλω στο gps και τηλ αν εχεις
thank you alot!
Και να κολλουσε δε θα ειχε νοημα να το κανεις. Αξιζει ομως να σκεφτεις καλα τι λυση θα επιλεξεις.
Το πιθανοτερο ειναι οτι ο εξατμισας που θα σου φτιαξει καινουργιο λαιμο θα θελει να εχει και την μηχανη και οχι μονο τον χαλασμενο λαιμο.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
πολυ περιεργο ομως να εχει σκασει ,οπως λες λουκα...
παιζει να κανει ασχημη καυση?δυσκολο...
ps.
αν θελετε στο καφε να με δειτε και να με κραζετε με αυτο που καβαλαω,κανονιστε τον γρηγορα...![]()
Paiζει να ειχε χαλαρωσει το κολαρο το πισω και με τους κραδασμους + θερμοκρασια + γκαζια + δυσκολα παιδικα χρονια να εσκασε...
το πηγα σε μαστορα εξατμισα και μου ειπε θα το κολησει - ενισχυσει. δεν ηθελε εκει τη μηχανη γιατι φαινονταν τα κομματια
Μεσ στη βδομαδα θα το εχω οποτε θα ποσταρω
ps
εσυ ποτε λασκαρεις λιγο?ας πει ο Dr Αγης απο πανω που ερχεται και απο Αθηνα .. εγω ειμαι μεσα και για μεσημερι και για βραδυ αρκει να το ξερω
ναρθω με το ποδηλατο και κολαν ποδηλατικο?? λολ!!