Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Γκυιλοτινα ... KTM990

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    σου φτιαχνει και απο μπροστα.ειχα βαλει παλια στο vstrom
    Ναι αλλα ο Emix εχει απο το μεσαιο και πισω. Ο,τι θες σου φτιαχνει ο 'Π' αλλα με τα ιδια χρηματα εχεις κατι πολυ καλλιτερο αν πας σε Remus.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PalLoukiLuke Προβολή μηνύματος
    ρε κοιτα κατι μπρουκληδες!
    ρε σεις δεδομενων των συνθηκων ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κανω κατι αλλο πλην απο μεταχειρο ή κουρμπαδορο εξατμισα!!
    δεν εχω μαζωξει τα λεφτα για το τεβε τελος του μηνα !!!

Ασχετο..η αληθεια ειναι οτι το εχω αγαπησει το μηχανακι... εγω φταιω μπορουσα να το ειχα διορθωσει. Πρεπει να λασκαρε πρωτα το κολαρο μετα να εσπασε..
    να μη το ματιασω κιολας , αλλα σκυλι ρε πστ μου. Κανενα αλλο μηχανακι δεν θα τα εκανε ολα αυτα...

και ξανα στο θεμα...

πρεπει να βγαλω υποπλαισιο και αμορτισερ για να φτασω στο λαιμο?
    θα ξεκινησω το βραδυ να λυνω απο πανω και θα βγαλω και φωτο...

(η αληθεια ειναι πως ψαχνομουν για 19-17 ζαντικο- αλλα στη φαση: ΟΤΑΝ φτιαξουν τα πραγματα και ετσι)

PS. η μπυριτσα θα παιξει λουτρακιον παραλια????

Αν πουλησεις τις ακραπες δεν θα σου βγει πολυ παραπανω παντως ...
    Τες'πα. Δεν νομιζω να πρεπει να βγει το υποπλαισιο, αλλα μαλλον θα χρειαστει να λυθουν οι κατω βιδες του ωστε να μπορει να στριψει προς τα πανω.

PS
    Για μπυριτσα ποτε λετε?

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλα ο Emix εχει απο το μεσαιο και πισω. Ο,τι θες σου φτιαχνει ο 'Π' αλλα με τα ιδια χρηματα εχεις κατι πολυ καλλιτερο αν πας σε Remus.
    450e πουλιεται η remus.η μπιριτσα παιζει μετα το πασχα,γιατι εχουμε ανοιξει δουλειες απο προβολακια μεχρι εξατμισεις,και η συζητηση αναμενεται καυτη.οποτε η μπιριτσα απαραιτητη.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    To 3ο ktm adve με το ιδιο θεμα στους σωλήνες...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παπαγιαννης, 30€ εκαστο.
    Πηγα εγω ενα χτες και κανει καλη δουλεια.
    Δεν βαζει σκετο υαλοβαμβακα αλλα συρμα, ατσαλομαλλο και μετα μονωτικο.
    Εχω την εντυπωση στη θεση που βρισκεται
    λογω ελλειπους (sic!) ψυξης ανεβαζει πολλη θερμοκρασια και ταλαιπωρει το μεταλλο.
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Εγώ την έχω κολημμένη. Όχι εκεί. Στο μπροστινό λαιμό, στην περιοχή που έχει την βίδα για τον αισθητήρα λάμδα για το μηχανικό σε καρμπυρατεράτο. Άν είναι τελείως κομμένη και την κολήσει, θα δένει με τα υπόλοιπα κομμάτια; Μήπως να το συζητήσεις με το μάστορα, αν θέλει να πάς να σου κάνει μερικές πονταρισιές όπως είναι φορεμένη, να κρατήσει το σχήμα της; Εγώ που είχα χαλσμένο αισθητήρα λάμδα σε ψεκαστό, ζορίστηκα πολύ να την βγάλω από εκεί μέσα. Και η πονταρισμένη ίσως να σου ξανασκορπίσει.
    Καλός μάστορας-συγκολητής με αργκόν Κορυτσάς ο κυρ Κώστας. Εμένα τηνν μπροστινή μου την κόλλησε ο Αυγέρης και κρατάει καλά ακόμα 60χιλ χλμ μετά. Άαα το καλό να λέγεται.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    450e πουλιεται η remus.η μπιριτσα παιζει μετα το πασχα,γιατι εχουμε ανοιξει δουλειες απο προβολακια μεχρι εξατμισεις,και η συζητηση αναμενεται καυτη.οποτε η μπιριτσα απαραιτητη.

450ε για την ολοσωμη???

450ε για την ολοσωμη???
    Οχι βεβαια!
    Το τελικο με τον σωληνα 2 σε 1...
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από black mamba Προβολή μηνύματος
    Οχι βεβαια!
    Το τελικο με τον σωληνα 2 σε 1...
    To πρόβλημα όμως δεν λύνεται με το 2 σε ένα. Ο λαιμός σπάει ακριβώς μετά τον κύλινδρο στο 1ο κομμάτι. το 2 σε 1 γίνεται αμέσως μετά στον λαιμό.
    Στην παρακάτω εικόνα το κομμάτι που σπάει είναι αυτο με το νούμερο 1 ενώ αυτό που αντικαθιστά το 2-1 είναι το νούμερο 20.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	066010500.gif 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	20,1 KB 
ID:	250374
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

κοκκινομαλλης Το avatar του/της PalLoukiLuke
    εκτσα χτες το βραδυ να κανω τη δουλεια
    ξεκινησα να λυνω καγκελα και πλαστικα...δε τα ολοκληρωσα..
    ξεβιδωνω τον αισθ. λ και πηρα το ενα κομματι στο χερι !!
    βγαζω το λασπωτηρα πισω και με λιγο στριμωγμα αλλα ευκολα σχετικα πηρα και το αλλο κομματι ΚΑΤΩ απο το ψαλιδι που εχει τρυπα.
    δε μου φαινεται να κολαει ομως .. σα να εξεραγει ρε
    θυμηθηκα τη φωτογραφια με τις πυρωμενες εξατμισεις απο Lc8
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων pipe1.JPG‎   pipe2.JPG‎   pipe3.JPG‎  
    FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

4..

black mamba μπορεις να δωσεις στοιχεια για παπαγιαννη , γιατι μπορει να ανεβω σαββατο να του τις αφησω να τις γεμισει. διευθυνση να τη βαλω στο gps και τηλ αν εχεις
    thank you alot!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων pipe4.JPG‎  

Και να κολλουσε δε θα ειχε νοημα να το κανεις. Αξιζει ομως να σκεφτεις καλα τι λυση θα επιλεξεις.
    Το πιθανοτερο ειναι οτι ο εξατμισας που θα σου φτιαξει καινουργιο λαιμο θα θελει να εχει και την μηχανη και οχι μονο τον χαλασμενο λαιμο.

Και να κολλουσε δε θα ειχε νοημα να το κανεις. Αξιζει ομως να σκεφτεις καλα τι λυση θα επιλεξεις.
    Το πιθανοτερο ειναι οτι ο εξατμισας που θα σου φτιαξει καινουργιο λαιμο θα θελει να εχει και την μηχανη και οχι μονο τον χαλασμενο λαιμο.
    Νομιζω οτι οντως θα χρειαστει την μοτο σου...
    Παρε τον τηλ να συννεοηθεις.
    Σου εστειλα Π.Μ.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    πολυ περιεργο ομως να εχει σκασει ,οπως λες λουκα...

παιζει να κανει ασχημη καυση?δυσκολο...

ps.

αν θελετε στο καφε να με δειτε και να με κραζετε με αυτο που καβαλαω,κανονιστε τον γρηγορα...

Paiζει να ειχε χαλαρωσει το κολαρο το πισω και με τους κραδασμους + θερμοκρασια + γκαζια + δυσκολα παιδικα χρονια να εσκασε...
    το πηγα σε μαστορα εξατμισα και μου ειπε θα το κολησει - ενισχυσει. δεν ηθελε εκει τη μηχανη γιατι φαινονταν τα κομματια
    Μεσ στη βδομαδα θα το εχω οποτε θα ποσταρω

ps
    εσυ ποτε λασκαρεις λιγο?ας πει ο Dr Αγης απο πανω που ερχεται και απο Αθηνα .. εγω ειμαι μεσα και για μεσημερι και για βραδυ αρκει να το ξερω
    ναρθω με το ποδηλατο και κολαν ποδηλατικο?? λολ!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ktm990
    από GIANNIS VFR στο forum KTM
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2008, 15:32
  2. bmw1200,ktm990,caponord-raid
    από marbell στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2007, 18:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ