Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: help για adv 950 please!

Παλαιό μέλος
    Και γω οταν ειχα το ΚΤΜ 950Adv ειχα αυτο το θεμα. Η ενδειξη της ρεζερβας, ειδικα οταν αναβε στην αρχη, μια εγραφε, μετα ξαναμηδενιζει και μετα ξαναεγραφε. Πρεπει να το συνηθισεις. Τωρα στο 950Super Enduro που εχω δεν το κανει αυτο. Μολις αναψει δεν ξαναμηδενιζει. Ισως να ειναι καποιο μικρο προβλημα, αλλα δεν χρειαζεται να τρελαινεσαι.

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Δεν υπαρχει λογος να τρελαινεσαι.....δεν ειναι τιποτα.....αρκετοι, αν οχι ολοι με 950 το εχουμε δει αυτο. Κ εμενα τα ιδια μου εκανε κ απλα τωρα εχει σταματησει να το κανει...........
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    το 1999 ξεκινησα να ερθω με ενα dr 250,αλλα με αφησε στο δρομο,και ηρθα χωρις μηχανακι.μετα γυρισμα με λεοφωρειο στην κρητη.ειχα στραποδευεσει ανατολικα αγ.νικολαο και τα κλασικα βαι κτλπ.εδιαφερον και ειμαστε σε σκεψη με τη γυναικα για φετος.θα δουμε?
    Αγιος νικολαος ειναι η εδρα μου,οπως ειπα ευπροσδεκτος με την γυναικα εννοειται και την ΚΤΜΑ,να το γυρισουμε ολο το νησι οποτε θελετε απλα σφυριξε μου το

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από emix24 Προβολή μηνύματος
    Και γω οταν ειχα το ΚΤΜ 950Adv ειχα αυτο το θεμα. Η ενδειξη της ρεζερβας, ειδικα οταν αναβε στην αρχη, μια εγραφε, μετα ξαναμηδενιζει και μετα ξαναεγραφε. Πρεπει να το συνηθισεις. Τωρα στο 950Super Enduro που εχω δεν το κανει αυτο. Μολις αναψει δεν ξαναμηδενιζει. Ισως να ειναι καποιο μικρο προβλημα, αλλα δεν χρειαζεται να τρελαινεσαι.
    φιλε σε ευχαριστω,και αλλο ενα φιλαρακι που ρωτησα μου ειπε το ιδιο οποτε μαλλον αδικα αγχωθηκα,απλα επρεπε να μαθω τι ακριβως συμβαινει,thanks και παλι,το κερασμα ισχθει για ολους ε!χα,χα,χα,Α 950 SE ε?πυραυλος τελος:a015::a015::a39::a37:

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από crfouras Προβολή μηνύματος
    Δεν υπαρχει λογος να τρελαινεσαι.....δεν ειναι τιποτα.....αρκετοι, αν οχι ολοι με 950 το εχουμε δει αυτο. Κ εμενα τα ιδια μου εκανε κ απλα τωρα εχει σταματησει να το κανει...........
    crfouras σε ευχαριστω φιλε,και για σενα ισχυει το ιδιο αμα σε βγαλει ο δρομος(και η θαλασσα μαζι)στην κρητη ε?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lioulios Προβολή μηνύματος
    οι ρακές να πιωθούνε στην πλάκα .

Περαστικά με τα λαμπάκια Μίλτε .
    που θα παει ρε δεν θα σου αναβοσβησουνε και εσενα, τοτε θα σε δω!εχουμε και εμεις δικα μας ωραια ρακαδικα εκτος της κοσμοπολιτικης Πλακας!Α!και οικονομικοτερα πρωπαντων!:rotflmao:,αλλα θαρθουμε και απο εκει να σε δουμε γιατι εισαι καλο κοπελι!

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    Αγιος νικολαος ειναι η εδρα μου,οπως ειπα ευπροσδεκτος με την γυναικα εννοειται και την ΚΤΜΑ,να το γυρισουμε ολο το νησι οποτε θελετε απλα σφυριξε μου το
    θα δουμε εδιαφερον
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

εμενα παντως δεν μου το εκανε αυτο κανενα adventure ,οταν αναβε το λαμπακι εμενε ,

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos1050 Προβολή μηνύματος
    εμενα παντως δεν μου το εκανε αυτο κανενα adventure ,οταν αναβε το λαμπακι εμενε ,
    Πανο μη λες τετοια γιατι περνει ο κωλος του lioulio αερα,:rotflmao:η αληθεια ειναι οτι φευγοντας σκαρφαλωσα σε ενα μονοπατακι και μετα επιασα τις κατηφορες και μετα απο 2 χλμ ευθεια οποτε μου φαινεται πολυ λογικο αυτο που ειπε ο πυξιδας990,και αφου το εχουν δει ο emix24 και ο crfouras και γενικα εχει αναφερθει και απο αλλους θα το συνηθισω!thanks!
    Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 17/05/2012 στις 20:25.

Συμβαίνει κ σε μένα συχνά πυκνά.. Νο worries
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μέσα στην επόμενη βδομάδα πιθανόν να σκάσω μύτη με τα αυτοκόλλητα. Πρωί. Θα πιούμε καφεδάκι ε?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Συμβαίνει κ σε μένα συχνά πυκνά.. Νο worries
    thanks mate!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Μέσα στην επόμενη βδομάδα πιθανόν να σκάσω μύτη με τα αυτοκόλλητα. Πρωί. Θα πιούμε καφεδάκι ε?
    ελα Mike περιμενουμε(miltiadis950s,ktm prestige,lioulios)ελπιζω να μπορουμε και οι τρεις να σε γνωρισουμε απο κοντα!

...Ειπαμε...Στην πλακα.

Οπου δειτε πορτοκαλι,μπουκαρετε μεσα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Άμα θέτε πάμε και Λίμνες. Ο μισός είμαι από εκεί

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λάδια για το 950 adv.
    από figo-migo στο forum KTM
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2009, 16:48
  2. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΤΜ 950/990 Adv
    από klearhos στο forum KTM