Ίσως αμα τεκμηριώνατε και λίγο τις απαντήσεις σας,να το σκεφτόταν διαφορετικά!
Ή περιμένετε απο τον άλλον να σας θεωρήσει τους gourou της μηχανολογίας και της εσωτερικής καύσης?
Χώρις ειρωνία τα παραπάνω,μην παρεξηγηθώ!!
Ο οδηγός μετράει,οχι η μοτοσυκλέτα!
ρε sniper να σου κανω μια ερωτηση αγορακι μου ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΕΠΙΠΛΕΕΙΣ??????????????????
((((Ανοιξε το θέμα του, ανέλυσε το πρόβλημά του, κάποιοι ασχολήθηκαν και τελικά έκανε ότι κατάλαβε.)))))
τι ειπες???? τι σε πειραξε αγορακι μου γιατι γκαριζεις και το παιζεις εξυπνος οχι πες μου τι σε πειραξε? τι σου φανηκε περιεργο??? ρε μαστορα σου ειπε κανεις οτι εχτες καβαλησα μηχανακι???? εγω ζητησα τη βοηθεια καποιον απο δω μεσα
σε μια απορια που ειχα και εσενα η απαντηση σου τι τι ηταν του εξυπνου???
παντα υπαρχει ενας Μ@Λ@Κ@Σ σε ενα φορουμ εδω εισαι εσυ?????
αγορακι μου αλλαζεις αντιψικτικο αντιπικτυκο σε ενα μηχανακι εισαι φουλ υγρα τελικα το κυκλωμα δεν θελει εξαερωση γιατι
οντος το κανει μονο του απο το δοχειο διαστολης και σημπληρωνεις μετα οσο παραφλου χρειαζετε ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ?????? ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ??? ΞΕΡΕΙΣ??? ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ??ΕΛΑ ΡΕ ΕΙΔΙΚΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΙΟς ΤΟΥς ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ?????
τι να πω ρε παλικαρια για αυτο αυτη η πουτανα η χωρα δεν παει με τιποτα μπροστα --ευχαριστω για της απαντησης σας
το λυσα το προβλημα οταν θα χρειαστει ποτε κανεις καποιοα αναλογη ευχαριστως να του τη δωσω
αντε καληνυχτες και παντα ορθοιοι και οι Μ@Λ@ΚΕΣ!!!!!
Τι διαβάζω πρωί πρωί, καλά ρε που τη βρίσκετε την όρεξη?????
@ vmoageorge
Μη τσιτώνεις, ίσιωσε λίγο και ξαναδιάβασε και ξανασκέψου αυτό που σου έγραψαν τα παιδιά και άσε τις φωνές και τις παρεξηγήσεις. Αν δεις το παραφλου ως μέσο απαγωγής της θερμοκρασίας του κινητήρα σου, τότε το παραφλού που έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία και κατά συνέπεια αναγκάζει το βεντιλατέρ να δουλεύει πιο πολύ σημαίνει ότι είναι καλύτερο γιατί "δροσίζει" τον κινητήρα σου καλύτερα αφού του παίρνει τη θερμοκρασία ευκολότερα και όχι το αντίθετο. Τώρα για τις μ@λ@κίες που λέει κάθε εξουσιοδοτημένο, άσε καλύτερα είναι μεγάλη κουβέντα.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τωρα που ηρεμησανε τα πνευματα, με την ευγενικη παρεμβαση του vaskaνα επαναλαβουμε το οτι μετρο της θερμοκρασιας του κνητηρα ειναι η θερμοκρασια του λαδιου του, και οχι του παραφλουφλη. Οποταν αν θελει τις να συγκρινει την λειτουργια των εν λογω ψυκτικων υγρων, θα πρεπει να βρει αξιοπιστο τροπο να μετραει την θερμοκρασια λαδιου. Αλλη λυση ειναι να μετραει την θερμοκρασια του ψυκτικου πριν και μετα το ψυγειο. Ετσι θα εχει ενα μετρο συγκρισης της ικανοτητας μεταφορας θερμοτητας του υγρου.
Ενδεικτικα εστω υγρα Α και Β.
Εστω οτι το Α δειχνει περισσοτερες μπαρες θερμοκρασιας σε σχεση με το Β. Απο αυτο συναγουμε οτι το Α βγαινει θερμοτερο απο τον κινητηρα. Μεχρις εδω δεν ειμαστε σιγουροι για κατι. Εστω τωρα οτι θερμομετρο στην εξοδο του ψυγειου νερου δειχνει χαμηλοτερη θερμοκρασια για το Α απ'οτι το για το Β. Αυτο τωρα σημαινει οτι το Α εχει καλλιτερη ικανοτητα μεταφορας θερμοτητας απο και προς το περιβαλον του, οποτε μπορουμε με καποια σχετικη ασφαλεια να υποθεσουμε πως ο κινητηρας δουλευει ψυχροτερος. Αν ομως το θερμομετρο στην εξοδο του ψυγειου δειξει υψηλοτερη θερμοκρασια για το Α απ'οτι για το Β, τοτε συμβαινει το αντιθετο και ο κινητηρας πιθανοτατα δουλευει θερμοτερος.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Προσωπικα δεν θα με απασχολουσε τοσο η διαφορα θερμοκρασιας +-3 βαθμοι δυο διαφορετικων παραφλου αλλα τα διαφορετικα προσθετα που μπορει να εχουν για την προστασια των μεταλλων απο διαβρωση και τη λιπανση της αντλιας
γι αυτο δεν θα εβαζα ποτε παραφλου διαφορετικο απο αυτο που λεει ο κατασκευαστης ειδικα σε καινουρια μηχανη
http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=3322
Με κατι σαν αυτο θα μπορει να δει θερμοκρασια λαδιου...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Για Παρασκευή καλά πάμε...
Υ.Γ.
Vaska: Κανονικά τους ειρηνοποιούς τους γεμίζουμε πίσσα και πούπουλα και τους βγάζουμε στην γύρα πάνω σε 12αρι μποντρέλι...
(εάενα επειδή σε αγαπάμε - και όχι λόγω βάρους - δεν θα στο κάνουμε..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μεγάλη μου τιμή που ο άρχοντας ασχολήθηκε μαζί μου, αλλά ρε καρντάσι γιατί πίσσα και πούπουλα??????
Θεάρεστο το έργο μου σε τούτο δω το φόρουμ, κατευνάζω τα πνεύματα και γίνομαι κυματοθραύστης, προτάσσω τα στήθη μου για την απρόσκοπτη λειτουργία του χώρου και με απειλείτε με πίσσα και πούπουλα?????
Ηλί Ηλί Λαμά Σαβαχθανί
![]()
παιδια για να μην κουραζομαστε και επειδη το ψαξα το θεμα λοιπον ασχετα τι παραφλου σου λεει ο εκαστοτε
κατασκευαστης οπως λεει και η σοφη παρεμοια reed the fuckin manual και το manual του vmax λεει αντιψικτικο αντιπικτικο
υψηλης ποιοτητας αναλογια 1-1 (ΑΙΘΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗΣ) αυτη ειναι η ουσια που περιεχει αντιδιαβρωτικα για κινητηρες αλουμινιου!!! σηνυθως εχουν μπλε χρωμα τουλαχιστον τα 3 που δοκιμασα εγω ειχαν αυτο το χρωμα και το castrol και το total και το rock oil που δοκιμασα εχουν και τα τρια (ΑΙΘΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΛΗ) σε οποιον θελει να βαλει στο μηχανακι του αν το γραφει το manual το γραφει η ετικετα απο πισω φορανε σχεδον ολες οι καιν μοτοσικλετες κατασκευης 2007 και μετα το προβλημα δεν ηταν ομωσ στην εξαερωση που ψαχνομουν μηπως ηθελε εγω εφ οσον ημουν φουλ υγρα εμενα με προβλιματιζε το οτι ΒΑΡΑΓΕ ΥΠΕΡΕΡΟΡΙΕΣ ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!!! ενω μετα απο εξετασει εξαερωση τελικα οντος κανει μονο του)
και το προβλημα που ηταν για να τελειωνουμε και να μην παιδευομαστε
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ
εγω δεν αρπαχτικα με κανεναν απο δω μεσα ουτε το παιξα εξυπνος σωστα???
φορουμ συναδελφων μοτοσικλετιστων ειναι και την απορια εβαλα τωρα αν καποιοι απαντησαν γκαριζοντας δεν πειραζει καταλαβαμε
αυτα καλημερες και καλο σκ!!!
και ομως φιλε μου αυτη την απορια ειχα και εγω και το πραγμα ειναι απλο πως να μην δουλεψει αφου επαιρνε εντολη οτι η θερμακρασια ειχε φτασει σε πολυ υψηλο σημειο προσπαθουσε να κρυωσει το μοτερ τι να κρυωσει και δαυτο