Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
οχι τιποτ'αλλο, αλλα εχουμε γεμισει σκυφτούλιδες πια!!
σκυφτούλιδες ή αλλιώς οσφιοκάμπτες?????!!!!!!
οχι τιποτ'αλλο, αλλα εχουμε γεμισει σκυφτούλιδες πια!!
σκυφτούλιδες ή αλλιώς οσφιοκάμπτες?????!!!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
..ε, καπως έτσι...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
σκυφτούλιδες ή αλλιώς οσφιοκάμπτες?????!!!!!!![]()
![]()
αλλα ενα εχω να πω: Χτες το βραδι που πηρα τη μοτο του Μιχαλη και μετα ξανακαναμε τραμπα και πηρα την δικια μου αναρωτήθηκα....μηπως ανεβηκα σε ποδήλατο...![]()
ααααααχχχχχχ..........
..ε, καπως έτσι...!!![]()
![]()
αλλα ενα εχω να πω: Χτες το βραδι που πηρα τη μοτο του Μιχαλη και μετα ξανακαναμε τραμπα και πηρα την δικια μου αναρωτήθηκα....μηπως ανεβηκα σε ποδήλατο...![]()
ααααααχχχχχχ..........
Συμβαίνει σε όλους!!! Και εγώ θέλω να το αλλάξω το δικό μου (το έχω 7 χρόνια....) αλλά.......
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
...δε φορουμ ντίαρ...
Geia sou Eleni,
eimai o Traveller kai exw mia Freewind 650
( hahahahaha, gelaw giati ama deis ta sxolia pou mou eixan kanein stin arxi...)
Elpizw na exeis kana kalo kranos giati me tis apantisis pou tha perneis tha varas to kefali sou stin othoni.
Welcome to the cage with the crazy girls....
"into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"
ti exei to freewind??? mia xara mhxanaki einai..... an kai egw eimai fun twn street moto.... sport, sport turing, naked ktp.....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
....ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ......
ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΧΛΜ.
ΠΟΙΟ DOMINATOR?...............
ΧΡΩΜΑ?..................
ΓΕΥΣΗ?.........................
ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ?
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Καλώς όρισες στο florum, και καλά να περνάς......
Λοιπόν, πολύ χαίρομαι να βλέπω γυναίκες που αγαπάνε την μοτοσυκλέτα, πόσο μάλλον να έχουν και την δική τους...... Μπράβο!!!!
Παρεπιπτόντως......
τώρα που το σκέφτομαι.......![]()
αν συνεχίσουμε έτσι, σε λίγο.......![]()
θα είναι πιο πολλές οι γυναίκες στο forum, παρά οι άντρηδες.......![]()
![]()
![]()
![]()
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
Είναι πιο κοινωνικές από εμάς μεγάλε γι' αυτό.....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Eγώ γιατί δεν το έχω διαβάσει αυτό τόσες μέρες????Αρχικά δημιουργήθηκε από WHISPER
(και θα ήθελα να ΜΠΟΡΟΥΣΑ να έχω
μια CBR1000RR σε κόκκινο-μλέ-άσπρο.................)
και εύχομαι στον Wizard13 να περάσουν γρήγορα οι μέρες για να την αποκτήσει και να περάσει καλά μαζί της!![]()
Ελένη καλώς ήρθες και καλά να περάσεις και όπως λέει και ο φίλτατος πέτατοYamahaκαιπάρεHondaΚώσταςSuperFour, για να είσαι εδώ, μάλλον δεν είσαι καλά
Όσο για το CBR σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου![]()
Σχεδόν κατάλαβαίνω πως νοιώθετε όταν είστε σε ενδιαφέρουσα... 7 μήνες το περιμένω....![]()
Θα σου έλεγα να σε πάω βόλτα όταν το πάρω, αλλά αν το κάνω θα αρχίσουν μερικοί-μερικοί εδώ, λέγεμεBikersOnly, την καζούρα και ότι δεν έχω αφήσει θυληκό για άλλους, οπότε άσ'το, θα στο πω σε pm αν είναι![]()
![]()
Και Ελένη, ΜΠΟΡΕΙΣ να το πάρεις το CBR, αρκεί να βάλεις στο όνειρό σου ημ/νία λήξεως και να κάνεις ΚΑΘΕ μέρα ΚΑΤΙ για να το πετύχεις![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
geια σου κι απο μενα.δεν ξερω κανεναν εδω μεσα βασικα αλλα μαλλον το φορουμ απευθυνεται σε παρανοικα ατομα
κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!
Δεν απευθύνεται.........Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
geια σου κι απο μενα.δεν ξερω κανεναν εδω μεσα βασικα αλλα μαλλον το φορουμ απευθυνεται σε παρανοικα ατομα![]()
ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΑΤΟΜΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
Και μόνο που έχεις Γιαπωνέζικο μου φτάνει για να σε συμπαθήσω.
Έστω κι αν του λείπουν 3 κύλινδροι ακόμα.
Τα μηχανάκια μας να 'ναι καλά.
Εμείς διορθωνόμαστε!!!
kalwshr8es elenh sto motosite
san polles kopeles den exei edw mesa?
oso gia to 1000
perimene to 2006 exw basimes plhrofories gia v polukilindrous kinhthres sta superbikes!!!!!!
--IF U -R UNDER CONTROL.....U R NOT GOING FAST ENOUGH!!!
POLYKYLHNDROI!!!! ALHTEIA!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TITANIUM
kalwshr8es elenh sto motosite
san polles kopeles den exei edw mesa?
oso gia to 1000
perimene to 2006 exw basimes plhrofories gia v polukilindrous kinhthres sta superbikes!!!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!