πάρε sidi crossfire απλές οχι srs αμα χαλάσει σόλα εχει τσαγκάρη ο Καρρερ και τις κολαει και ραβει .. κανει τελεια δουλεια εφτιαξα τις δικες μου..
πάρε sidi crossfire απλές οχι srs αμα χαλάσει σόλα εχει τσαγκάρη ο Καρρερ και τις κολαει και ραβει .. κανει τελεια δουλεια εφτιαξα τις δικες μου..
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Aντοχη στο χρόνο ξέχνα το... εχει να κάνει καθαρα με το ποσο τις δουλεύεις και σε τι τεραιν.... Αλλα γενικως οι σολες ειναι που τραβανε το ζόρι ... οι ακριβες μποτες δε χαλανε ευκολα εκτος και τις φορας κανα 5-6 χρονια.. που οκ λογικο ειναι να χαλασει η μποτα.. αλλα και παλι εχει να κανει με τις προπονησεις...
Εγω προσωπικα προτιμω τις sidi γιατι ειχα gaerne πριν και δε μου άρεσαν λογω ογκου.. στο μπροστινο της μποτας . Οι αλλαγες ταχυτητων με τις sidi ειναι ποιο ευκολες.. και με το που τις πάρεις καβαλας.. και φευγεις .
Εβγαλε και η fox μποτα με αρθρωση αλλα πάει πολυ ψηλα ... η τιμη της..
Εγω προτεινω να πάρεις sidi crossfire απλες με αγωνιστικη απο Τζωρτζωπουλο βγαινει στα 275 εκει περιπου και είναι μπότα που θα την ευχαριστηθεις 100%.
Το μονο μειων το καθαρισμα.. σε σχεση με τις αλλες.
Τελευταία τροποποίηση από Zid; 29/03/2012 στις 20:53.
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Εγώ τις έχω 3 χρόνια με μηδενική συντήρηση . Ίσως οι GAERNE (κορυφαίες και αυτές δεν το συζητάμε) να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια . Απλός δεν έτυχε να έχω ποτέ και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη .
Πάντως Μήτσο όποια και να πάρεις σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος , είναι απο τις καλύτερες μπότες .
Υγ Αύριο έλα για καφεδάκι να τα πούμε απο κοντά![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
[QUOTE=mitsos_ktm;2166170]Νομίζω ότι είναι και αυτή με άρθρωση και πιθανον να τις έχει φίλος. Θα τον ρωτήσω και θα σου πώ.[/QUOT
Λοιπόν ρώτησα τον φίλο. Τις έχει περίπου δυο χρόνια και γενικά ε'ιναι ευχαριστημένος. Υο μόνο που του έπαθαν είναι ότι δεξιά έκανε ενα σκίσιμο στην εσωτερική μεριά μάλλον από την μανιβέλα. Α είναι και μονή άρθρωση ενω η CROSSFIRE με διπλή.Πάντως θα τις ξανάπαιρνε αφού θεωρεί ότιέχει καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!
Ρε Μήτσο στο νοτίου Ελλάδος κατέβηκα με τις παλιές μου SHOT, αφου ο Γιάννης φορούσε τις δικές μου, που τις έχω 10 χρόνια και ακομα δουλεύουν. Έχουν γίνει βέβαια σώβρακο αλλά στην ανάγκη.....
Πιστεύω ότι έχει να κάνει και πως τις συντηρείς αφού στον τομέα αυτό είμαι άρρωστος με τα πράγματά μου γενικώς.
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!
Υγ Αύριο έλα για καφεδάκι να τα πούμε απο κοντά[/QUOTE]
Εννοείται αρκεί να μήν είναι Ν,Σμύρνη πάλι που μου πέφτει κοματάκι μακρυά.
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ!!!!
Πως μπορω να ψωνισω με αγωνιστικη τιμη;Δεν χρειαζεται licanse?
Και μια απορια απο εναν ασχετο, οι εντουρομποτες ειναι αδιαβροχες; Το καλοκαιρι παλευονται ή πεθαινεις απο τη ζεστη;
Επισης, να ρωτισω τι ειναι η 'αρθρωση' ή θα φαω ξυλο;
Αδιάβροχες πολύ λιγες.
Το καλοκαίρι ζεστένεσαι αλλά την παλεύεις.
Οι περισσότερες μπότες δεν έχουν άρθρωση στον αστράγαλο και είναι μονοκόμματες, αυτό σε δυσκολεύει λίγο στην όδήγηση.
Αν έχεις άρθρωση μπορείς να αλλάζεις ταχύτητες και να φρενάρεις πίσω πολύ πιο άνετα, σε όρθια θέση οδήγησης πάντα.
Αντρέας
BMW F800 GS (08)
Πραγματικά αδιάβροχη δεν είναι καμία . Απλά άλλες μπάζουν γρήγορα και άλλες όχι .
Θα είσαι τόσο μουσκίδι εσύ το καλοκαίρι που το τελευταίο που θα σε απασχολεί θα είναι η μπότα .
Κατα τα άλλα όπως σου τα λέει ο φίλος μας ο bogart .
Αν θές απλά να βολτάρεις στο βουνό και γενικά αυτό που συνηθίζεται να λένε "εκδρομικό εντούρο" (φορτώνω την μηχανή και φεύγω για 7 μέρες απο χώμα μέχρι πρέσπες ) δεν θα επέλεγα μια σκληροπυρηνική μπότα .
Θα έπαιρνα κάτι πιο άνετο . Θές και να μπορείς να περπατάς με άνεση . Κάτι σαν τις μπότες που φοράνε στα Trial .
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.