Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Honda C50 παράγεται ακόμα?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CHRISTOF Προβολή μηνύματος
    Σε ευχαριστώ φίλε μου. Το έχω ήδη διαβάσει. Εξακολουθώ όμως να μην καταλαβαίνω πότε σταμάτησε οριστικά η παραγωγή αυτού του μοντέλου. Δηλαδή, βγήκε το innova και έβγαινε παράλληλα και αυτό? Ααααα θα πάρω τηλέφωνο Σαρακάκη αύριο
    Kαι τι ελπίζεις να καταφέρεις μ' αυτό; Πιθανώς να σου απαντήσει κάποιος που δεν θα έχει ακούσει ποτέ γι αυτό..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω παντως τα θυμαμαι τουλαχιστον μεχρι το 2000 (μπορει και πιο μετα) να πωλουνται ακομη καινουρια στις εκθεσεις!

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Λογικά παραεισαγωγής θα ήταν..

Αν όμως έχει κάνει ανακατασκευή στο μηχανάκι όταν το έβαλε στη χώρα, του μηδένισε τα χιλιόμετρα και η άδεια λέει 2000 ας πούμε.. άντε τώρα βγάλε άκρη του πότε είναι..

Γιατί μέχρι κάποια χρόνια 1999-2000-2002 δεν είμαι σίγουρος.. παραγωγή είχε σε ταιβαν, κινες μαλαισίες κλπ κλπ.. (αν δεν κάνω λάθος..)
    Πατέρας πια..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Aν πας θα δείς πότε βγηκε η άδεια της τροχαίας, αν πχ ειναι εισαγωγή σαν μεταχειρισμένο απο Γερμανία κι εβγαλε αδεια το 2001, τότε θα λεει 2001.
    ετσι ακριβως....η αδεια κυκλοφοριας γραφει την ημερομηνια κυκλοφοριας του στην Ελλαδα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !....
    οποτε το συγκεκριμενο, υπηρχε στην Γερμανια, Ιταλια, Ιαπωνια, Γαλλια και δεν ξερω εγω που, και εκτελωνιστηκε στην Ελλαδα και εβγαλε για πρωτη φορα πινακιδες και αδεια κυκλοφοριας το 2001....
    απλα....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Λοιπόν κύριοι. Πήγα σήμερα και το είδα. Για όποιον γνωρίζει, αριστερά όπως καθόμαστε πάνω, στο ύψος του μηρού έχει πιρτσιμωμένο ένα μαύρο ταμπελάκι. Αυτό λέει τα κυβικά, την ισχύ και κάτω κάτω ένα νούμερο, το οποίο είναι τυπωμένο και επάνω στο πλαίσιο χαμηλά, εκεί που αρχίζει η ποδιά. Το νούμερο είναι : 0581521. Μπορούμε να βγάλουμε άκρη?
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Λοιπόν κύριοι. Πήγα σήμερα και το είδα. Για όποιον γνωρίζει, αριστερά όπως καθόμαστε πάνω, στο ύψος του μηρού έχει πιρτσιμωμένο ένα μαύρο ταμπελάκι. Αυτό λέει τα κυβικά, την ισχύ και κάτω κάτω ένα νούμερο, το οποίο είναι τυπωμένο και επάνω στο πλαίσιο χαμηλά, εκεί που αρχίζει η ποδιά. Το νούμερο είναι : 0581521. Μπορούμε να βγάλουμε άκρη?
    Αν έχεις Vin μπορείς να βγάλεις άκρη. http://www.onlinemcparts.com/informa...in-system.html

Δεν ξέρω πότε σταμάτησε, αλλά σίγουρα από το 88-89 κυκλοφορούσε ήδη το GLX50 με το τετράγωνο φανάρι. Το συγκεκριμένο φαίνεται πολύ καθαρό πάντως ασχέτως του πότε κυκλοφόρησε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Υπάρχει stok μπλε c50 καινουργιο στην Χαλκίδα HONDA ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Τηλέφωνο: 2221084981. E-mail: hondacars@otenet. gr ειναι λιγο ακριβο καπου στα 2000 ευρω
    aleaxzafeir

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    στην βεροια εμπορος ειχε φερει μερικα κομματια πριν απο καποια χρονια μεταχειρισμενα αλλα προσφατα μοντελα, μαζι και little cub. φαινονταν να εχουν καποιες αλλαγες σε σχεση με τα κλασσικα στρογγυλα και το κυριοτερο φαινονταν καινουρια.. παιζει να παραγεται ακομη το 50αρι.. αλλα στανταρ δεν εισαγεται απο το 99 και μετα.

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Μετά από 3 χρόνια...

Γνώμες?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4451354/
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ειναι ένας έμπορος στη Γρ Λαμπράκη στον Πειραιά.Ανεβαίνοντας την οδό,στο δεξί σου χέρι στην αρχή.Εχει νομίζω κάποια στη κούτα τους κανονικά.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Οχι ρε μαγκα μου.Το ειχα καινουργιο ακριβως σε αυτο το χρωμα καπου μεσα στο 80.Τωρα για τοσα λεφτα........οχι.

Εχει φιλος glx 50 σε κατάσταση κουτας - οχι ανακατασκευη τιποτα το βρηκε σε μια αποθηκη με 1500 χλμ νομιζω το δίνει αν θες τον ρωταω θα τον δω την Παρασκευη το μονο ιμιτασιον που εχει είναι το κρυσταλακι μπροστα δεξι του φλας (εχει ακομα τα μαμα λαστιχα)
    aleaxzafeir

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Μετά από 3 χρόνια...

Γνώμες?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4451354/
    To ειχε αγοράσει ο πατέρας μου το 1982 με 42000 δραχμές οπως μου είπε. Ηταν το πρώτο που καβάλησα και με δυσκόλευαι
    που είχε την πρώτη πίσω και μετα νεκρά και δευτερα και τρίτη σχέση μπροστά. Γενικά κρατάει η σκούφια του πολλά χρόνια και είναι συλεκτικό
    το έχουμε και το χρησιμοποιούμε στο εξοχικό μας. Αν και σε σχέση με την αγγελία το δικο μας είναι 6volto.. Υπέροχο μηχανάκι για κοντινές βολτίτσες..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

4 καφετια;

(Παρα) Πολλα δεν ειναι ρε παοδια;
    πουτσ@@@@@@@@@

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    To ειχε αγοράσει ο πατέρας μου το 1982 με 42000 δραχμές οπως μου είπε. Ηταν το πρώτο που καβάλησα και με δυσκόλευαι
    που είχε την πρώτη πίσω και μετα νεκρά και δευτερα και τρίτη σχέση μπροστά. Γενικά κρατάει η σκούφια του πολλά χρόνια και είναι συλεκτικό
    το έχουμε και το χρησιμοποιούμε στο εξοχικό μας. Αν και σε σχέση με την αγγελία το δικο μας είναι 6volto.. Υπέροχο μηχανάκι για κοντινές βολτίτσες..
    Εσυ εχεις το 6 βολτο το πλατινατο;
    Αυτο της αγγελιας νομιζω οτι εχει το "κυκλικο"σασμαν(ολες κατω)
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για honda c50
    από vasnomat στο forum Honda
    Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2017, 06:13
  2. Βελτίωση Honda c50 του 80
    από spyrusx στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2007, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ