Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Λάστιχα Continental TKC80

δοκιμασε dunlop 908 rally raid ,και μην περιμενης απο τετοια λαστιχα να πηγαινουν λασπη αν δεν ειναι καθαρα εντουραδικα,το mt 21 ειναι μετριο προς καλο ,το karoo παει καλα στο χωμα τρωγετε ευκολα ομως ,
    τα tkc ειναι παρα πολυ καλα για μεικτη χρηση αλλα στο χωμα υστερουν απο τα παραπανω ,και ειναι και ακριβα..
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

patron για 990, 908rr μπρος-πίσω;;

αυτά από αντοχή-συμπεριφορά στην άσφαλτο τι λένε;; (βασικά στο βρεγμένο)
    Fuck the universe.

Αν βρεχει σε ασφαλτο ασε την μηχανη σπιτι
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

καλά το θυμόμουν γιατί είχα κάτι ντάνλοπ στο χωμάτινο παλιά και στα φανάρια της κηφισίας για να ανέβω βαρυμπόμπη έκανα τετακέ στα ξεκινήματα :rotflmao: :rotflmao:
    Fuck the universe.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Εντυπωσεις απο τα TKC στο 690:
    Λογω της πυκνης διαταξης των τακουνιων ειναι πολυ καλα στην ασφαλτο,με ελαχιστο θορυβο.Στο χωμα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν(ειδικα το εμπρος).Αντοχη,η αναμενομενη(στην καλυτερη με χαλαρο χερι να βγαλει 5000χλμ το πισω)
    Γενικα τα τοποθετω σαν λιγο πιο ασφαλτινα απο τα Τ63,τα οποια εξακολουθουν να ειναι η καλυτερη μεση λυση για μενα,για καποιον που κανει μικτη χρηση χωμα-ασφαλτο
    Προσωπικες επιλογες:
    Για ταξιδιωτικο εντουρο με βροχη,λασπες κλπ
    Εμπρος:Michelin Enduro Competition III 90/90-21(εξαιρετικο λαστιχο στο χωμα,καλη αντοχη και παραδοξως πολυ καλο σε ασφαλτο,με χαμηλες ταχυτητες εννοειται,αν συνηθισεις τον αναποφευκτο θορυβο)
    Πισω:Μichelin T63 130/80-18 Μια χαρα λαστιχακι και αρκετα οικονομικο

Για καλοκαιρι(που στεγνωνουν οι δρομοι)
    Εμπρος-πισω Metzeler Sahara Πανε παντου μια χαρα(οπου δεν εχει πολλη λασπη).Το πισω βγαζει ανετα 8000χλμ και το μονο κακο ειναι η τιμη τους μιας και για καποιο ανεξηγητο λογο ειναι 50% ακριβοτερα απο πχ τα Τ63
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Εντυπωσεις απο τα TKC στο 690:
    Λογω της πυκνης διαταξης των τακουνιων ειναι πολυ καλα στην ασφαλτο,με ελαχιστο θορυβο.Στο χωμα δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν(ειδικα το εμπρος).Αντοχη,η αναμενομενη(στην καλυτερη με χαλαρο χερι να βγαλει 5000χλμ το πισω)
    Γενικα τα τοποθετω σαν λιγο πιο ασφαλτινα απο τα Τ63,τα οποια εξακολουθουν να ειναι η καλυτερη μεση λυση για μενα,για καποιον που κανει μικτη χρηση χωμα-ασφαλτο
    Προσωπικες επιλογες:
    Για ταξιδιωτικο εντουρο με βροχη,λασπες κλπ
    Εμπρος:Michelin Enduro Competition III 90/90-21(εξαιρετικο λαστιχο στο χωμα,καλη αντοχη και παραδοξως πολυ καλο σε ασφαλτο,με χαμηλες ταχυτητες εννοειται,αν συνηθισεις τον αναποφευκτο θορυβο)
    Πισω:Μichelin T63 130/80-18 Μια χαρα λαστιχακι και αρκετα οικονομικο

Για καλοκαιρι(που στεγνωνουν οι δρομοι)
    Εμπρος-πισω Metzeler Sahara Πανε παντου μια χαρα(οπου δεν εχει πολλη λασπη).Το πισω βγαζει ανετα 8000χλμ και το μονο κακο ειναι η τιμη τους μιας και για καποιο ανεξηγητο λογο ειναι 50% ακριβοτερα απο πχ τα Τ63

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Σύμφωνα λοιπόν KAI με τα παραπάνω:

Θα βάλω μπρος πίσω Τ63 γιατί:

-κρατάει άψογα στην άσφαλτο και αρκετά καλά στο χώμα
    -έχει καλή τιμή
    -μου αρέσει η χάραξή του
    -το έχω δοκιμάσει σε διάφορα οn-off

Το Michelin enduro Competition το έχω δοκιμάσει στο εντούρο και είναι φοβερό λάστιχο αλλά φοβάμαι ότι τα 230+ κιλά του άφρικα θα το λιώσουν για πλάκα λόγω υπερθέρμανσης κλπ. Θα προτιμήσω την ασφάλεια του Τ63 και ας χάσω σε πρόσφυση στις λάσπες. Εξάλλου πέρα από τις χωμάτινες εξορμήσεις χρησιμοποιώ το μηχανάκι καθημερινά και η άσφαλτος πονάει πιο πολύ από το χώμα (συνήθως) .

Το Σαχάρα που έχω πάνω έχει 9000Km και έχει αρκετή ζωή ακόμα αλλά με οικονομική-χαλαρή οδήγηση στην άσφαλτο.

Το Continental είναι καλή επιλογή αλλά έχει λιγότερες χωμάτινες δυνατότητες σε λασπερά τερέν όπως κατάλαβα από αυτά που μου γράφετε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Σύμφωνα λοιπόν KAI με τα παραπάνω:

Θα βάλω μπρος πίσω Τ63 γιατί:

-κρατάει άψογα στην άσφαλτο και αρκετά καλά στο χώμα
    -έχει καλή τιμή
    -μου αρέσει η χάραξή του
    -το έχω δοκιμάσει σε διάφορα οn-off

Το Michelin enduro Competition το έχω δοκιμάσει στο εντούρο και είναι φοβερό λάστιχο αλλά φοβάμαι ότι τα 230+ κιλά του άφρικα θα το λιώσουν για πλάκα λόγω υπερθέρμανσης κλπ. Θα προτιμήσω την ασφάλεια του Τ63 και ας χάσω σε πρόσφυση στις λάσπες. Εξάλλου πέρα από τις χωμάτινες εξορμήσεις χρησιμοποιώ το μηχανάκι καθημερινά και η άσφαλτος πονάει πιο πολύ από το χώμα (συνήθως) .

Το Σαχάρα που έχω πάνω έχει 9000Km και έχει αρκετή ζωή ακόμα αλλά με οικονομική-χαλαρή οδήγηση στην άσφαλτο.

Το Continental είναι καλή επιλογή αλλά έχει λιγότερες χωμάτινες δυνατότητες σε λασπερά τερέν όπως κατάλαβα από αυτά που μου γράφετε.

tip: αν στις εκκινησεις εισαι "κυριος" θα σου βγαλει το πισω 5-6000 χλμ ανετα!

ασε που κραταει το μαμηδι και λιωμενο να ειναι!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Λαστιχα Continental
    από Anritsu στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2007, 20:37
  2. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:04
  3. Μόλις άλλαξα λάστιχα
    από swtos στο forum Στραβά κι ανάποδα