Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: crypton x στα 180 cc????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    δεν χρειάζεται να γράφεις με τεράστια χρωματιστά γράμματα...πονάν τα μάτια

Παλαιό μέλος
    Χα!Εγώ πήγα με τον προαστικό (ίδια τιμή με σένα) αλλά ήμουν χαλαρός κι άκουγα μουσική.
    Την επόμενη φορά όμως θα δοκιμάσω με οτοστόπ για να έχω εντελώς δωρεάν μετακίνηση!
    Σιγά μη πληρώνω 80άρια το χρόνο και 7ευρα στα καύσιμα.
    Ο τζάμπας ζει!

Παπί rulez λέμε!
    Αντε οι υπόλοιποι βάψτε μπλέ τα σούργελα σας και φουντάρετέ τα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    δεν χρειάζεται να γράφεις με τεράστια χρωματιστά γράμματα...πονάν τα μάτια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    Χα!Εγώ πήγα με τον προαστικό (ίδια τιμή με σένα) αλλά ήμουν χαλαρός κι άκουγα μουσική.
    Την επόμενη φορά όμως θα δοκιμάσω με οτοστόπ για να έχω εντελώς δωρεάν μετακίνηση!
    Σιγά μη πληρώνω 80άρια το χρόνο και 7ευρα στα καύσιμα.
    Ο τζάμπας ζει!

Παπί rulez λέμε!
    Αντε οι υπόλοιποι βάψτε μπλέ τα σούργελα σας και φουντάρετέ τα
    [FONT=Arial]Πώ, πώ!!!!!!.......δεν περίμενα ότι το ταπεινό και χαμηλής αποδοχής και εκτίμησης παπί θα γεννούσε τέτοια συναισθήματα οργής και μίσους!!!!
    Παραιτούμαι.......άσε που φοβάμαι κιόλας!!!!![/FONT]

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    εγω παντως που εχω και παπι και μηχανη μπορω να πω οτι μια φορα εκανα ταξιδι 100 κμ με το παπι και δεν το ευχαριστηθηκα καθολου.ολα τα αμαξια με περναγαν και ενιωθα οτι θα διαλυθει ετσι και πηγαινα πανω απο 80.
    1000 φορες με την μηχανη και ας καιω 20 ευρο για αθηνα-κορινθο-αθηνα.
    καλο και γαματο το παπι ομως στην πολη.η μηχανη καθεται και αραζει για δεν παιζει φραγκο για βενζινα συν την δυσκολια στην μετακινηση αναμεσα στα αμαξια κτλ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ph_vehicles.83279.3.jpg 
Προβολές:	351 
Μέγεθος:	48,8 KB 
ID:	254891

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    kalh fash!!!ligo akoma kai 8a moiazei me mhxanh!!!
    @ dimmie_72.
    apo oti katalaba exeis to crypton x
    an mou epitrepeis ti allh mhxanh exeis-eixes?

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Νταξ ρε παιδιά.. οι πιτσιρικάδες είχαν πάντα την τάση να ονειρεύονται ότι τα παπάκια τους είναι μηχανάρες (και στα μάτια τους ήταν!!). όλοι τα περάσαμε αυτά. Κι αν ξόδευαν κι όλο το χαρτζιλίκι και τα λεφτά που έδινε ο νονός και η γιαγιά το Πάσχα πανω στον πάπιο, καλά έκαμαν..

Επαναλαμβάνω, όλοι μας τις περάσαμε αυτές τις (όμορφες) "παιδικές ασθένειες".

Οπότε δεν θα πείσουμε κανέναν να κάμει κάτι διαφορετικό από αυτό που θεωρεί κ@υλα του!

Τώρα... αυτό... από το να θεωρεί ένας νοήμων ενήλικας άνθρωπος οτι το παπί υπερτερεί σε όλα από μια μοτοσυκλέτα... απέχει παρα σάγκας..

Επίσης όταν δημιουργείς ένα υβρίδιο που είναι παπάκι-μοτοσυκλέτα wannabe.. και η μόνη σου αιτιολόγηση γι'αυτό το τερατούργημα είναι η κατανάλωση και τα χαμηλά ασφάλιστρα (την ώρα που έχεις πληρώσει πάνω από 4 χιλιάρικα γι'αυτό)... τότε τα λόγια περιττεύουν..

Πατέρας πια..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannisblest Προβολή μηνύματος
    kalh fash!!!ligo akoma kai 8a moiazei me mhxanh!!!
    @ dimmie_72.
    apo oti katalaba exeis to crypton x
    an mou epitrepeis ti allh mhxanh exeis-eixes?
    εχω BMW GS 1200 '09 λευκο με πακετο εξοπλισμου 1-3. Τώρα για το τι ειχα στο περελθον βαλε απο RR και sport τουρισμου (GSXF) μεχρι XR 400 R

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από universalgr1 Προβολή μηνύματος
    Νταξ ρε παιδιά.. οι πιτσιρικάδες είχαν πάντα την τάση να ονειρεύονται ότι τα παπάκια τους είναι μηχανάρες (και στα μάτια τους ήταν!!). όλοι τα περάσαμε αυτά. Κι αν ξόδευαν κι όλο το χαρτζιλίκι και τα λεφτά που έδινε ο νονός και η γιαγιά το Πάσχα πανω στον πάπιο, καλά έκαμαν..

εγω παλι οσους πιτσιρικαδες βλεπω να ασχολουνται, τα κανουν να δειχνουν περισσοτερο "παπια" με λεπτοτερους τροχους, με ξεγυμνωμα απο πλαστικα κλπ παρα να δειχνουν μηχανες. Κατι σαν τους εραστες της βεσπας. Εκει γιατι δεν υπαρχουν αντιρρησεις

Επαναλαμβάνω, όλοι μας τις περάσαμε αυτές τις (όμορφες) "παιδικές ασθένειες".

Οπότε δεν θα πείσουμε κανέναν να κάμει κάτι διαφορετικό από αυτό που θεωρεί κ@υλα του!

ποιος προσπαθει να προσηλυτησει και να πεισει καποιον να αλλαξει προσανατολισμο; δεν ειδα κανεναν με παπι να προσπαθει να πεισει καποιον με μηχανη να την παρατησει και να παρει παπι. απλως υπεραμυνεται του εργαλειου του. μαλλον το αντιθετο συμβαινει

Τώρα... αυτό... από το να θεωρεί ένας νοήμων ενήλικας άνθρωπος οτι το παπί υπερτερεί σε όλα από μια μοτοσυκλέτα... απέχει παρα σάγκας..

Επίσης όταν δημιουργείς ένα υβρίδιο που είναι παπάκι-μοτοσυκλέτα wannabe.. και η μόνη σου αιτιολόγηση γι'αυτό το τερατούργημα είναι η κατανάλωση και τα χαμηλά ασφάλιστρα (την ώρα που έχεις πληρώσει πάνω από 4 χιλιάρικα γι'αυτό)... τότε τα λόγια περιττεύουν..
    το παραπανω στη φωτο μαμα ειναι crypton x1r

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    και διαρυγνήεις τα ιμάτια σου
    και εξορύττεις τους οφθαλμούν ημών...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    ποιος προσπαθει να προσηλυτησει και να πεισει καποιον να αλλαξει προσανατολισμο; δεν ειδα κανεναν με παπι να προσπαθει να πεισει καποιον με μηχανη να την παρατησει και να παρει παπι. απλως υπεραμυνεται του εργαλειου του. μαλλον το αντιθετο συμβαινε
    Aν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω θα καταλάβεις ότι λες το ίδιο που έγραψα.
    Είπα ότι το να φτιάχνει ένας πιτσιρικάς το παπί του και να σπρώχνει φράγκα είναι σεβαστό και δεν χρεια΄ζεται να τον πείσουμε να ΜΗΝ κάνει την κ@υλα του.

Όμως σε καμία των περιπτώσεων αυτό δεν είναι επιχείρημα στο ότι αξίζει να το κάνει αυτό.. απλά σεβόμαστε το μέγεθος της κ@υλας του εκάστοτε πιτσιρικά που θέλει να κάνει τις καγκουριές του.

Επίσης όμως σεβόμαστε και το κάθε μέλος εδώ μέσα που εκφέρει μια γνώμη-συμβουλή στον εκάστοτε πιτσιρικά, χωρίς να τον χαρακτηρίζουμε..

(Το δίκυκλο της φωτό προσωπικά μου φαίνεται αστείο. Αλλά αυτό είναι το δικό μου γούστο.
    Περί ορέξεως.. )
    Πατέρας πια..

Επίσης όμως σεβόμαστε και το κάθε μέλος εδώ μέσα που εκφέρει μια γνώμη-συμβουλή στον εκάστοτε πιτσιρικά, χωρίς να τον χαρακτηρίζουμε..

δεν σας αντελήφθην....

(Το δίκυκλο της φωτό προσωπικά μου φαίνεται αστείο. Αλλά αυτό είναι το δικό μου γούστο.
    Περί ορέξεως.. )
    κοίτα σύμπτωση...και μένα το eliminator όπως και κάθε 4κύλινδρο πολύστροφο τσοπεροειδές, αλλά δεν το κάνω και θέμα

Προφανως δεν το αντιλήφθηκε ούτε η διαχείρηση,γι'αυτο και γραφεις ακομα.

Θεμα δεν εκανα,ούτε σου μιλησα.εσυ σχολιασες τα λεγομενά μου,οποτε εσυ ασχοληθηκες μαζι μου.
    Φτανει ομως,ναι;

Φιλικα παντα. Δεν εχω κατι αλλωστε μαζι σου.
    Πατέρας πια..

Προφανως δεν το αντιλήφθηκε ούτε η διαχείρηση,γι'αυτο και γραφεις ακομα.

Δεν κατάλαβα, σε ποιόν έδειξα λιγότερο σεβασμό από αυτόν που μου έδειξε; μπορείς να μου δώσεις 1 παράδειγμα; είμαι εδώ μόνος μου και δέχομαι επιθέσεις και μόνο του τύπου φουντάρετε τα σούργελά σας κλπ...... και οι αντιδράσεις μου είναι κοσμιότατες. Προφανώς αυτό το θεωρείς αδυναμία ή αιτία διαγραφής.

Θεμα δεν εκανα,ούτε σου μιλησα.εσυ σχολιασες τα λεγομενά μου,οποτε εσυ ασχοληθηκες μαζι μου.
    Φτανει ομως,ναι;

προφανώς είσαι από αυτούς που θέλουν να έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, τους προσπερνώ

Φιλικα παντα. Δεν εχω κατι αλλωστε μαζι σου.
    και από μέρους μου φιλικά πάντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ziofz1
    Για να ριξουμε λιγο τους τονους,ας ασχοληθουμε λιγο κ με το θεμα..
    Φιλε μου για μενα δεν αξιζει να το φτιαξεις 180 cc.Δεν ξερεις μετα κατα ποσο αξιοπιστο θα γινει το μηχανακι.Θα ηταν προτιμοτερο να διαθεσεις ενα ποσο για να βελτιωσεις λιγο τις αναρτησεις και να βαλεις ενα δισκοφρενο πισω.Εγω τουλαχιστον στο δικο μου αυτο εχω κανει κ δε το εχω μετανοιωσει καθολου...
    Τωρα αν θες ντε και καλα περισσοτερη δυναμη σκεψου μηπως θα πρεπει να αφησεις το κρυπτον κ να πας σε κατι πιο μεγαλο..ας πουμε στα 250 cc..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ταλαντωση στα +180
    από Panopticon7 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2010, 05:41
  2. καρμπιλατέρ ή ψεκασμός στα 600 cc??
    από craven21gr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2010, 17:31
  3. βαρανε μπιελα τα crypton στα 30000χμ;
    από nic mor στο forum Off topic