δεν χρειάζεται να γράφεις με τεράστια χρωματιστά γράμματα...πονάν τα μάτια
δεν χρειάζεται να γράφεις με τεράστια χρωματιστά γράμματα...πονάν τα μάτια
Χα!Εγώ πήγα με τον προαστικό (ίδια τιμή με σένα) αλλά ήμουν χαλαρός κι άκουγα μουσική.
Την επόμενη φορά όμως θα δοκιμάσω με οτοστόπ για να έχω εντελώς δωρεάν μετακίνηση!
Σιγά μη πληρώνω 80άρια το χρόνο και 7ευρα στα καύσιμα.
Ο τζάμπας ζει!
Παπί rulez λέμε!
Αντε οι υπόλοιποι βάψτε μπλέ τα σούργελα σας και φουντάρετέ τα
εγω παντως που εχω και παπι και μηχανη μπορω να πω οτι μια φορα εκανα ταξιδι 100 κμ με το παπι και δεν το ευχαριστηθηκα καθολου.ολα τα αμαξια με περναγαν και ενιωθα οτι θα διαλυθει ετσι και πηγαινα πανω απο 80.
1000 φορες με την μηχανη και ας καιω 20 ευρο για αθηνα-κορινθο-αθηνα.
καλο και γαματο το παπι ομως στην πολη.η μηχανη καθεται και αραζει για δεν παιζει φραγκο για βενζινα συν την δυσκολια στην μετακινηση αναμεσα στα αμαξια κτλ.
kalh fash!!!ligo akoma kai 8a moiazei me mhxanh!!!
@ dimmie_72.
apo oti katalaba exeis to crypton x
an mou epitrepeis ti allh mhxanh exeis-eixes?
Νταξ ρε παιδιά.. οι πιτσιρικάδες είχαν πάντα την τάση να ονειρεύονται ότι τα παπάκια τους είναι μηχανάρες (και στα μάτια τους ήταν!!). όλοι τα περάσαμε αυτά. Κι αν ξόδευαν κι όλο το χαρτζιλίκι και τα λεφτά που έδινε ο νονός και η γιαγιά το Πάσχα πανω στον πάπιο, καλά έκαμαν..
Επαναλαμβάνω, όλοι μας τις περάσαμε αυτές τις (όμορφες) "παιδικές ασθένειες".
Οπότε δεν θα πείσουμε κανέναν να κάμει κάτι διαφορετικό από αυτό που θεωρεί κ@υλα του!
Τώρα... αυτό... από το να θεωρεί ένας νοήμων ενήλικας άνθρωπος οτι το παπί υπερτερεί σε όλα από μια μοτοσυκλέτα... απέχει παρα σάγκας..
Επίσης όταν δημιουργείς ένα υβρίδιο που είναι παπάκι-μοτοσυκλέτα wannabe.. και η μόνη σου αιτιολόγηση γι'αυτό το τερατούργημα είναι η κατανάλωση και τα χαμηλά ασφάλιστρα (την ώρα που έχεις πληρώσει πάνω από 4 χιλιάρικα γι'αυτό)... τότε τα λόγια περιττεύουν..
![]()
Πατέρας πια..
Aν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω θα καταλάβεις ότι λες το ίδιο που έγραψα.
Είπα ότι το να φτιάχνει ένας πιτσιρικάς το παπί του και να σπρώχνει φράγκα είναι σεβαστό και δεν χρεια΄ζεται να τον πείσουμε να ΜΗΝ κάνει την κ@υλα του.
Όμως σε καμία των περιπτώσεων αυτό δεν είναι επιχείρημα στο ότι αξίζει να το κάνει αυτό.. απλά σεβόμαστε το μέγεθος της κ@υλας του εκάστοτε πιτσιρικά που θέλει να κάνει τις καγκουριές του.
Επίσης όμως σεβόμαστε και το κάθε μέλος εδώ μέσα που εκφέρει μια γνώμη-συμβουλή στον εκάστοτε πιτσιρικά, χωρίς να τον χαρακτηρίζουμε..
(Το δίκυκλο της φωτό προσωπικά μου φαίνεται αστείο. Αλλά αυτό είναι το δικό μου γούστο.
Περί ορέξεως.. )
Πατέρας πια..
Προφανως δεν το αντιλήφθηκε ούτε η διαχείρηση,γι'αυτο και γραφεις ακομα.
Θεμα δεν εκανα,ούτε σου μιλησα.εσυ σχολιασες τα λεγομενά μου,οποτε εσυ ασχοληθηκες μαζι μου.
Φτανει ομως,ναι;
Φιλικα παντα. Δεν εχω κατι αλλωστε μαζι σου.
Πατέρας πια..
Για να ριξουμε λιγο τους τονους,ας ασχοληθουμε λιγο κ με το θεμα..
Φιλε μου για μενα δεν αξιζει να το φτιαξεις 180 cc.Δεν ξερεις μετα κατα ποσο αξιοπιστο θα γινει το μηχανακι.Θα ηταν προτιμοτερο να διαθεσεις ενα ποσο για να βελτιωσεις λιγο τις αναρτησεις και να βαλεις ενα δισκοφρενο πισω.Εγω τουλαχιστον στο δικο μου αυτο εχω κανει κ δε το εχω μετανοιωσει καθολου...
Τωρα αν θες ντε και καλα περισσοτερη δυναμη σκεψου μηπως θα πρεπει να αφησεις το κρυπτον κ να πας σε κατι πιο μεγαλο..ας πουμε στα 250 cc..