Δεν το χάνω με τίποτα (υπάρχει λόγος σοβαρός)
Δημήτρη αν είμαι Ελλάδα εκείνες τις μέρες, δεν θέλω να το χάσω με τίποτα!
Αισθάνεσαι ότι έχεις ενθουσιασθεί μόνος, ίσως γιατί το HUBB δεν το ξέρει πολύς κόσμος. Ας βάλουμε το χεράκι μας να γίνει γνωστή η εκδήλωση. Blogs, fatsabookia, κλπ κλπ ...
ΥΓ: ο Doug? ... είναι μορφή το άτομο![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
...απλως Μητσο εδω μονο καμια καγκουροΠανελληνια κανει ντορο. Μπαντηλικια, σουζιδια, μ00νακια ξεκ@λα... Τετοιο επρεπε να ανακοινωνες!
Σε καθε περιπτωση μακαρι να μπορεσουμε να ειμαστε! Ειναι δυσκολες εποχες!
Μονο και μονο εκει να ειμαστε να ακουμε και να συναναστραφουμε με τετοια ατομα...εμπειρια!
Μεγαλο μπραβο σε αυτους που το οργανωνουν!
![]()
DimChioς
Βασικά εμένα τα ξέκωλα μ αρέσουν.
Μηχανή χωρίς ξέκωλο είναι σαν ψάρι χωρίς ποδήλατο.
Από εκεί και πέρα δυνατά παίζει και η εκδήλωση των Χαρλεάδων (και μη γελάσει κανένας γιατί ανέστησαν μια πόλη τα παιδιά)
και το 36ωρο.
Μπορώ να πω ότι ΚΑΙ τα δύο παίζουν πιο δυνατά από την πανελλήνια.
Τέλος, εντάξει ρε μπορείς να συναναστρέφεσαι μαζί μου που είμαι θρύλος στο ιντερνέτ !
:rotflmao:
Εγώ θα είμαι εκεί.
Αυτό το e-mail έχει καιρό που μας το έχει στείλει από το ΗU, έτσι δεν είναι ;
MOTO GUZZI TAMPERAMENTO
Κτινος μην βγαίνεις εκτός θέματος, θα έρθω από εκεί και θα σου τραβήξω τα αυτάκια...
Μητσάρα, εύχομαι ο Ιούλιος να σε βρει με Μάρουλο και να έρθεις...
Γιάννη, μπορεί να είναι η αρχή ενός ακόμα ταξιδιωτικού.. Εγώ ετσι το σκέφτομαι(εφόσον ξεκινήσουμε τέλη Ιουλίου)
Αντώνη πες και σε εμάς τις Κουτσομπόλες το λογο
Bil: Είσαι σε κάποιο communities του HU?
Βασίλη, μιλάμε για λιώσιμο σε μοτοπηγαδακια....
Mr pif: Για ευαίσθητα ποπουδακια έχει αντίστοιχα κρεβατάκια...
Επίσης έρχεται όποια μέρα γουστάρει ο καθένας... Θα σας πω και τι παιζει με το κόστος συμμετοχής σε τέτοια περίπτωση...
Θα οργανώσουμε βόλτες στους γύρω χωματόδρομους, παρουσιάσεις και γενικά η ιδέα είναι να τρέχουν διάφορα event ταυτόχρονα και να υπάρχει επιλογή...
Όλοι όσοι θέλουν να προτείνουν βοηθήσουν είναι καλοδεχούμενοι... Σύντομα θα σας πω σε ποια σημεία χρειαζόμαστε βοήθεια για όσους ενδιαφέρονται...
Θα έχουμε και πόρτα(τον Βουνό) για τους παρείσακτους![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
εχω βύσμα στην πόρτα. Ξερω και πως να τον καλοπιάσω.
δωστε μορ ινφο να ξεκινησουμε το ψηστήρι απο τώρα.
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
To e-mail του Δημήτρη Κίσσονα, μου είχε έρθει 14 Ιανουαρίου και 16 μου ανακοίνωσε την δημιουργία της κοινότητας "Τζουμέρκα".
Εγώ έχω βάλει τα στοιχεία μου στην πόλη Ιωάννινα.
MOTO GUZZI TAMPERAMENTO
Δημήτρη δεν βρίσκω κάποια ανακοίνωση στο site
για βοήθα λίγο
Πιθανοτατα δεν έχει ανοιξει το registration ακόμα. Περίεργο μια και για αλλα events μεταγενέστερα εχει ήδη ανοιξει.
Το παρακολουθούμε στενα και - εκτος απροόπτου - θα είμαι εκει.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ο Grant, όπου και γίνεται με την επίβλεψη του όλη η οργάνωση, αντιμετωπίζει μερικά θέματα υγείας και ετσι δεν έχει βάλει ακόμα επίσημα το meeting.... Αναφέρεται στο τέλος με την λίστα των meetings, ότι ετοιμάζεται η Ελλάδα και η Βραζιλία(όπου και προτείνω ανταλλαγή γυναικείου πληθυσμού)
Από εβδομάδα θα έχουμε more infos..
Me gusta la moto, me gustas tu....