καλοριζικο φιλε το καινουργιο σου αποκτημα.ευχομαι να το χαρεις και παντα ορθιος!![]()
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
καλοστριφτο και καλα γυρολογια...
(να σε δω με δαυτο πανω στη λαστα και τι στο κοσμο.....)
Τέλειο μηχανάκι ... καλόστριφτο να είναι!
But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.
Μια που ανεβηκα Λαστα με δαυτο και μια που εκλεισα ραντεβου με φυσιοθεραπευτη μετα![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Καλόστριφτο! Πως σου φαίνεται? Είμαι πολύ περίεργος για το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Life begins at 45°.
Καλοτάξιδο!![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
καλά έκανες αδερφέ καλόστριφτο το θηρίο![]()
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
Γενικα ειναι πολυ ανετο για ss παρα τον "σκληρο" του χαρακτηρα. Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση σε σχεση με Ι4 ειναι η τρελη ροπη που βγαζει απο χαμηλα. Βεβαια ψηλα ξεψυχαει, αλλα V2 ειναι οποτε το περιμενεις. Επισης απο λιγο που το πιεσα σημερα προς Σουνιο εχει την ταση σε φρεναρισμα με παραλληλο κατεβασμα να σηκωνει ευκολα πισω τροχο και να driftαρει ομορφα και ελεγχομενα χωρις προσπαθεια και αγχος. Περισσοτερα μαλλον απο Κυριακη που λεω να το βαλω Μεγαρα
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
κουκλι! με γεια φιλε![]()
Καλορίζικο και καλόστριφτο φίλος, να του πιεις το αίμα και να το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
καλοριζικο μαν !
οτι πρεπει για πιστα !
![]()
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE