Ναι! που ειχαν και μακρια τιμονια σαν τσοπερια...pizza bike![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Και ενα κλασσικο σκηνικο.....πεταλ σε ορθια θεση, ετοιμος να γινει η πεταλια , τραβηγμα το τιμονι και.....................φευγει η χουφτα!!!! μου μενει στο χερι και η καταληξη καταλαβαινετε.Ενα ακομα αγροτεμαχιο στο Ε9![]()
Δεν ήταν όλα τόσο ρομαντικά όμορφα.
Η κάθε εποχή έχει τα δικά της ωραία.
Κι όταν έχω χρόνο θα σας πω 2 κουβέντες.
Μηπως θα επρεπε να ανοιχτει ενα καινουργιο θεμα του τυπου 70's-80's νοσταλγια.Για να μην χαλαμε το ωραιο αρχικο κειμενο?Προς Μοδερατορες.....
Και σε τραγούδι: http://www.youtube.com/watch?v=29nxB-J6pqU
Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)
Με γύρισες 30 χρόνια πίσω γιαγιά, παίζαμε με τα φυσοκάλαμα (αν τα θυμάται κανείς πια....) αμολάγαμε στραγγάλια, ρεβύθια και όποιου το μάτι έπαιρναν! καθημερινός πόλεμος με τα γειτονόπουλα και κανείς ποτέ δεν ήρθε να μας πει τι κανετε εκεί ρε, όμορφες εποχές σε ευχαριστώ για το έστω 5λεπτο πισωγύρισμα
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
αμπάριζα ??????????????????????????? παιζατε αμπαριζα ??????????????? τι ειπες τωρα ....."σ΄ακουμπησα , Οχι δεν με ακουμπησες ..." και οταν εσκαγε καινουργιο ποδηλατο μαζευομασταν σαν τις μυγες γυρω του .... πω πω ...bmx 20 ....bmx turbo ...."παιδια κοιταχτε ... αγωνιστικο ....." και εσκαγε μυτη το κριαρι με την τριπλετα πανω και μεναμε λαλακες ...το HONDA mbx του γειτονα που το ειχε μονιμα παρκαρισμενο εξω στο δρομο και βαζαμε στοιχημα αν ειχε 7ή 8 ταχυτητες ... η πρωτη μπασκετα .... απο ενα τροχο ποδηλατου , χωρις τις ακτινες καρφωμενο μεσα απο τη τρυπα της βαλβιδας σε καδρονια ..... το γ@μημ#ενο ποτε δεν στεκοταν στη θεση του .......σφεντονες με σκετο λαστιχακι απο smarket και συρματακια λυγισμενα .... ειχα ριξει 2-3 πουλια με αυτο .... και ενα ξεδερφο μου που δεν πολυγουσταρα ....
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
γεννημενος το 92 ως 1-2 ταξεις του δημοτικου εμενα σε χωριο απ εξω και μετα μεσα στα τρικαλα,πανω κατω ετσι μεγαλωσαμε και μεις....το μονο που δεν ειπε κανεις ειναι οπλα απο ξυλο ενα μανταλακι στην μια και ενα καρφι στην αλλη ακρη και "βληματα" τα λαστιχακια που δεν τις αρμαθιες απ τον καπνο οι αγροτες![]()
80' κι εγω και οπως λες φιλε μου ηταν η καλυτερες εποχες.Και Velamos ειχα και καπου πρεπει να το εχω πεταμενο,και crossaki 3 ταχυτο με την μακρυα 2καβαλη σελα και τα τρελα ελατηρια πανω κατω,και τα φυσοκαλαμα που βουταγαμε απο οικοδομες και για πυρομαχικα περναμε απ τις περιφραξεις της πλατειας εκεινα τα κοκκινα μπαλακια που ειναι σαν ντοματακια μικρα,και παλετες για αυτοσχεδια ραμπα και αλματα με τα bmx.Απο παιχνιδια στην πλατεια?Κρυφτο,μηλα,αγαλματακια ακουνητα,μακρυα γαιδουρα.ποδοσφαιρο με τερμα τα παγακια της πλατειας κτλ κτλ κτλ .....Να σαι καλα που μας τα θυμισες αν και συνεχεια τριγυρναν στο μυαλο μου.....