Περαστικά ρε παιδιά. Πάντα όρθιοι από εδώ και πέρα.
Περαστικά ρε παιδιά. Πάντα όρθιοι από εδώ και πέρα.
Yamaha FZS 600
περαστικα και το κερακι λεω να το αναψετε.οσο για το αμαξι,να υποθεσουμε οδηγο 60+ η καμια μοντελα που πιασατε και κονε:lol
:μην παρεξηγηθουμε,απλως να ελαφρυνουμε τον πονο
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
τι λες τωρα!!
τελικα τους παραλιακους δρομους σε πολυσυχναστα μερη ειναι να τους προσεχεις διπλα!
παλι καλα να λες!καλη αναρρωση!![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Περαστικα!!!
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
περαστικά κ ποτέ ξανά, πάλι καλά που αποφύγατε τα χειρότερα.......
αλλά ρε φιλαράκι τόσο τυφλή ήταν η στροφή κ το είδατε ξαφνικά;
κ με 60-70 κ περάσατε κ απο πάνω; μήπως πηγαίνατε πιο γρήγορα;
πέστε την αλήθεια δε μαρτυράω πουθενά.....![]()
george
Σας ευχαριστουμε ολους παιδια κι εγω και οι φιλοι μου για το κουραγιο και τις ευχες σας!
Ειναι η πρωτη φορα που τρακαρω εδω και 20+ χρονια που καβαλαω δικυκλο και μου εχει στοιχισει αρκετα.Βαλε τον τραυματισμο + την κλεισουρα στο σπιτι...εχει στριψει το μυαλο λεμε...
Εστω και απο το πληκτρολογιο μου δινετε κουραγιο.
Προσοχη ολοι παιδια,ποτε ξανα και σε κανεναν...παντα ορθιοι
Καλο πασχα να εχουμε ολοι![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
κερακια θα ελεγα ....
αχχ αυτοι οι καρποι...
γρηγορα σιδερενιος man!!
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
περαστικά σε όλους!
μα καλά ρόδα ρόδα πηγαίνατε και σκάσατε και οι τρεις στο αμαξι χωρίς κανένα περιθώριο αντίδρασης;
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Γρήγορη ανάρρωση σε όλους.
Προσοχή με τα χειρουργία γιατί ο καρπός είναι δύσκολος.
Ποτέ ξανά εύχομαι.
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Παιδες τα 60-70 που λεω ισως ειναι και πολλα για τη συγκεκριμενη στροφη
Ροδα-ροδα δεν το λες...ειχαμε περιπου 5 μετρα αποσταση μεταξυ μας γιατι τα χλμ που πηγαιναμε δεν ηταν πολλα...
Η στροφη ειναι τυφλη ,δεξια παρατεταμενη και ακριβως στην εξοδο της(μπορει και πιο πριν)βγαινει απο δεξια καθετα το αμαξι με πορεια αντιθετη σε εμας.Οπως καταλαβαινετε ειναι αρκετα δυσκολο-εστω και ενστικτωδως-να τσαρουχωσεις τα φρενα ενω εισαι ακομα πλαγιασμενος.Αν το καναμε αυτο θα γλυστρουσαμε αριστερα και θα πεφταμε ειτε στις μπαριερες ειτε στη θαλασσα.Οποτε πρωτα βρισκεις προσφυση και μετα προσπαθεις να σωσεις ο,τι προλαβεις.
Βαζω μια φωτο που ισως βοηθησει να καταλαβετε πως εγινε το ατυχημα.Η πορεια μας ηταν προς το σημειο που τραβηξα τη φωτο και δεξια,στο υψος του προφυλακτηρα,βλεπετε την κυκλικη πορεια που γραφει η μπαριερα ως το βαθος αριστερα της εικονας
![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
τυχεροι στην ατυχια σας παιδια,περαστικα σε ολους και γρηγορη επιστροφη στους ρυθμους σας.απο υλικες ζημιες τι παθατε?το αυτοκινητο φανταζομαι θα εχει την μεγαλυτερη απ'ολα.
Περαστικά σε όλους, και ποτέ ξανά!
Travel, Grow, Share
Για εμένα ούτε ο οδηγός του αυτοκινήτου φταίει αλλά και εγώ αν είχα εμπλακεί σε τέτοιο ατύχημα το λιγότερο που θα ήθελα να κάνω θα ήταν να απαλύνω τον πόνο των εμπλεκομένων δικυκλιστών. Πιστεύω πως αυτός που έπρεπε να σας αποζημιώσει και τους τέσσερις είναι ο δήμος ή η νομαρχία η τέλος πάντων όποιος έχει την ευθύνη για αυτόν τον δρόμο... Νομίζω πως είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ΚΑΚΟΥ δρόμου από τους χιλιάδες δρόμους στην Ελλάδα που απλά κάνεις το σταυρό σου τεντώνεις τα αυτιά σου, αφουγκράζεσαι τον αέρα και βγαίνεις προσκυνώντας μην έρθει κάποιο όχημα.
περαστικά εύχομαι και καλή τύχη από εδώ και πέρα.
ξαφνιάζεσαι ... δε ξέρεις από που θα περάσει ο άλλος και αν ανοίγονταν όπως επίσης και εσυ που πας κανονικά ξαφνιάζεσαι δυστυχώς αυτά τα κρυφά σημεία είναι πολύ ύπουλα τώρα νταξ τι να πούμε και για την εκπαίδευση των οδηγών ...
σημασία έχει να γίνουν καλά τα παιδιά και μετά οι μηχανές τους γιατί και αυτό είναι σημαντικό.