Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: αλαγη αλυσιδας . κοστος και προτασεις

συνηθως και λεω συνηθως γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις, οι μαμα αλυσιδες ειναι did (στο δικο μου ετσι ειναι) απλα με αλλο ονομα, δλδ φασον για τον εκαστοτε κατασκευαστη και (στην χοντα σιγουρα) πιο ακριβες απο οτι τις πουλαει η ιδια η did.
    δλδ η μαμα χοντα και η εμπορειου did ειναι ιδιες αλυσιδες με την χοτνα πιο ακρυβη (αναφερομαι σε ιδιο κωδικο αλυσιδας)
    οποτε την περνεις απο το εμποριο και σου βγαινει φτυνοτερα...

σημ. ελπιζω να εγινα κατανοητος...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    DID χρυση... Εχει βγαλει 49.000 και συνεχιζει...!!!!
    Υποθέτουμε όλοι ότι αυτό το μαραφέτι που περιστρέφεται περί τον άξονά του στο δεξίο μέρος του τιμονιού το γυρίζεις ευλαβικά απαλά..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    συνηθως και λεω συνηθως γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις, οι μαμα αλυσιδες ειναι did (στο δικο μου ετσι ειναι) απλα με αλλο ονομα, δλδ φασον για τον εκαστοτε κατασκευαστη και (στην χοντα σιγουρα) πιο ακριβες απο οτι τις πουλαει η ιδια η did.
    δλδ η μαμα χοντα και η εμπορειου did ειναι ιδιες αλυσιδες με την χοτνα πιο ακρυβη (αναφερομαι σε ιδιο κωδικο αλυσιδας)
    οποτε την περνεις απο το εμποριο και σου βγαινει φτυνοτερα...

σημ. ελπιζω να εγινα κατανοητος...
    ναι το καταλαβα εκ των υστερων αυτο.

Παραγγειλαμε τη μαμισια με τον μηχανικο μου γιατι η πρωτη αλυσιδα ηταν μονοκοματη οποτε θεωρησαμε οτι θα ειναι λιιιγο καλυτερη.

Η δικια μου η μαμισια εβγαλε 40.000 που σιγουρα τα τελευταια 12.000 δεν τα λες οτι εγιναν χαλαρα. Οποτε αν καποιος θεωρει τα 50.000 πολλα κανει λαθος. Ο μηχανικο μου στο ΧΧ του εχει τη μαμισια ακομα με 70.000χλμ. Την Λαδωνει ομως καθε 15 μερες, και την πλενει καθε 2 μηνες. Επισης λογω του γκαραζ η δικια του δεν εχει φαει ποτε βροχη. Τωρα μου ειπε οτι σκεφτεται να την αλλαξει.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Υποθέτουμε όλοι ότι αυτό το μαραφέτι που περιστρέφεται περί τον άξονά του στο δεξίο μέρος του τιμονιού το γυρίζεις ευλαβικά απαλά..

Οχι,απλα ηταν η ακριβη κατηγορια της did, ασε που φοραει και την 530...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Eνα τοπ set της Afam μπορεί να αντέξει και πανω απο 50.000 χλμ με καλή συντήρηση. Οι τσεχικες που λέει ο McTalas ειναι πολύ αξιόλογες για τα λεφτά τους αλλά δεν θα βρείς κιτ αλυσιδογράναζα, θα πρέπει να τα παρεις χωριστά.
    Αν θέλεις καλή τιμή (120 Ευρω) με ποιότητα σαν της original κοίτα κι εδω
    http://www.dkmotorcycles.com/?sectio...erm=&order_by=

Tετοια εχω βάλει στο Hornet 900, ειναι τωρα στα 30.000 χλμ και κατι ψιλά και παει καλά ακόμα.
    αυτες οι τσεχικες εχουν ονομα, και που μπορουμε να τις βρουμε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    εγω προτεινω afam σε σχεση με τις did που παιζουν ως επικρατεστερες στην αγορα. και ο sapilas θυμαμαι να προτεινει καποιες τσεχικες αν δεν κανω λαθος...

τωρα για κοστος δεν ξερω ακριβως, κοιτα κατα ebay μερια...
    +1000 k apo mena gia ta afam
    Η ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 200

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Mαμα αλυσιδογραναζα 38000(Οχι παρα πολυ καλη φροντιδα)!!
    Αfam την χρυση(με αλυσιδογραναζα παντα) 34500(με αρκετα καλη φροντιδα)!!
    Πλεον DID zmv-x κ χ@σε μεσα και πολυ καλη φροντιδα...αναμενουμε!!

Αλλα προσωπικα παιζουνε ρολο και τα γραναζια σου!!Εντυπωσιαστηκα με τα τωρινα μου(supersprox μπρος-πισω Ατσαλι-αλουμινιου)
    Mε 220 ευρω καθαρισα!Λιγο τσιμπημενα αλλα τα γραναζια κανουν την διαφορα στις τιμες κ οχι καθ αυτου η αλυσιδα!!
    Ride(s) the wind of change...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dim40 Προβολή μηνύματος
    αυτες οι τσεχικες εχουν ονομα, και που μπορουμε να τις βρουμε?
    Λογικά λένε για τις "CZ" αλλά δεν ξέρω ποιος τις φέρνει...
    Give me fuel, Give me fire

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    ....Σωστη συντηρηση δεν ειναι μονο το λαδωμα. Θελει και πλυσιμο η αλυσιδα καποιες φορες. Σκονη και γρασο γινονται αχταρμας και καλο ειναι που και που να καθαριζει αυτο απ τη μηχανη. Θελει πολυ wd40......

καλά τα λες, αφού άντεξαν το o-ring από το αντσκουριακό πάλι καλά.....

το θέμα είναι πως ανοίγεις το γκάζι πόσους κυλίνδρους έχει η μηχανή και αυτό είναι μεγάλο κεφάλαιο για να το αναλύσουμε ...
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Λογικά λένε για τις "CZ" αλλά δεν ξέρω ποιος τις φέρνει...
    http://www.havellas.gr/index.php?dis...ategory_id=183

πέρυσι έβαλα σετάκι DID zvm-2 x-ring με γρανάζια JT.190 ευρώ με τα μεταφορικά μου βγήκε.Καλή τιμή αν λάβουμε υπ'όψιν ότι μιλάμε για 530.Η προηγούμενη ήταν DID x-ring vm530 και άντεξε γύρω στις 23.000km και η εργοστασιακή η οποία ήταν DID o-ring v530 με ανέχτηκε για 18.000km.Λίπανση καθαρισμός τακτικότατα και η μηχανή πάντα σε κλειστό γκαράζ.Από την άλλη όμως τη μηχανή δεν τη χρησιμοποιώ για καθημερινές μετακινήσεις ποτέ.Μόνο βόλτες ,πολεμικές ως επί το πλείστον,οπότε τραβάει μεγάλα ζόρια η αλυσίδα αφού μιλάμε για μια απ΄τις δυνατότερες superbike που κυκλοφορούν....
    (καλά υπάρχουν κι εκείνα τα παλιοbmw αλλά σκορπάνε εύκολα....)
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

εχω 18.000 χιλ και θα αλλαζα προωρα αλυσιδογράναζα,βλεπω οτι ακομα το πισω εχει δοντάκια τα οποια δεν αλιώθηκαν,
    ποτε καταλαβαινουμε οτι θελουν αλλαγή?οχι ομως με το μάτι,αλλα με την αίσθηση κατα την ωρα της οδήγησης...
    στην χειροτερη των περιπτωσεων τι συμβαινει?σπαει η αλυσιδα η βγαινει απο τη θεση της?

ρωταω γιατι απο 50 cc πηγα σε 650 cc και τωρα μαθαινω !!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mr_bandit Προβολή μηνύματος
    εχω 18.000 χιλ και θα αλλαζα προωρα αλυσιδογράναζα,βλεπω οτι ακομα το πισω εχει δοντάκια τα οποια δεν αλιώθηκαν,
    ποτε καταλαβαινουμε οτι θελουν αλλαγή?οχι ομως με το μάτι,αλλα με την αίσθηση κατα την ωρα της οδήγησης...
    στην χειροτερη των περιπτωσεων τι συμβαινει?σπαει η αλυσιδα η βγαινει απο τη θεση της?

ρωταω γιατι απο 50 cc πηγα σε 650 cc και τωρα μαθαινω !!!!!
    Κατ' αρχην κοιτας κυριως την αλυσιδα, οχι το γραναζι.

Βλεπεις τί τζόγο εχει η αλυσιδα πανω στο γραναζι και πόσο χαλαρη ειναι. Εαν ειναι, την τεντωνεις, οσο χρειαζεται. Όταν η αλυσιδα θελει αλλαγη, όσο και να την τεντωνεις, χαλαρώνει σχετικα γρηγορα. Επισης, μια καλή ενδειξη ειναι η αλυδισα να μην ειναι ευθεια, αλλα να εχει "κυματιστη" μορφη.

Στη χειροτερη των περιπτωσεων, η αλυσιδα ειναι τελειως χαλαρη και βγαινει. Απο εκει και πέρα, εαν κοπει ή κατσει καπου ελευθερα, καλως, προλαβαινεις να σταματησεις στα δεξια του δρομου. Εαν σφηνωσει στον πισω τροχο.... καταλαβαινεις...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nio1981 Προβολή μηνύματος
    εγω τι λακαμια εκανα και στις 18.000 μου θελει αλλαγμα???και την λαδωνω και την καθαριζω και της μιλαω ομορφα....αλλα δεν....την afam την χρυση ειχα βαλει.και τωρα το σκεφτομαι αν πρεπει να βαλω την ιδια η να βαλω την αντιστοιχη της did...180 το σετ για το v-strom
    Εδω εισαι....μην πετας χρηματα
    https://www.e-wheels.gr/Product.php?ProductId=487
    http://www.tyreshop.gr/Product/1627/Page/343/el/
    http://www.motopissaris.gr/cat/%CE%A...ll/all/Suzuki/

και ρωτω εγω τωρα που φοραω 520,αν βαλω 525 που ειναι πιο αντοχης γινεται η θα εχω θεμα?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2009, 08:37
  2. Granturismo Pro σκέψεις και προτάσεις
    από naysiploos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2008, 14:34
  3. Αγορά Daelim Daystar 125 και προτάσεις
    από elladion στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2008, 06:19
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2008, 18:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ