πατριωτ' εσυ να σαι καλα ....κ οι λαμαρινες φτιανονται!παντα ορθιος
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
Ευχαριστώ παιδιά! Αύριο - βαριά μεθαύριο αν δεν μπορεί - κανόνισα με εξατμισά, δεν του το έδειξα όμως να μου πει τη γνώμη του, μακάρι να μη χρειαστεί να "κατέβει" ολόκληρη η εξάτμιση. Είναι και ο καθρέφτης που πρέπει να γίνει παραγγελία από Suzuki (25-30€ νομίζω έχει) και βαψιματάκια στα σημεία που έχει γδαρθεί.. Πάντως η εξάτμιση έχει άγριο ήχο, όχι όμως εκκωφαντικό σε σημείο που να γίνεται ενοχλητικό! Μήπως να την άφηνα έτσι;![]()
Τελευταία τροποποίηση από sakiskoz; 18/04/2012 στις 15:14.
suzuki bandit K8 650s ABS
Εξάτμιση οκ! (10€ ζήτησε ο άνθρωπος, χρειάστηκε να κατεβάσω το "μπουρί")
Σκεφτόμουν με μαύρο χρώμα να το περάσω στο προστατευτικό κάγκελο που γδάρθηκε για να μη φαίνεται έντονα η γρατσουνιά. Δεν ξέρω ακριβώς τι είδους χρώμα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί, κάτι φαντάζομαι θα υπάρχει... Για ποιό λόγο λες να μην το προσπαθήσω, δεν θα κρατήσει το βάψιμο;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μονωτική ταινια;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μια 400αρα θα σου κοστίσει το fairing από Σφακιανάκη!Υπάρχουν βέβαια και χειρότερες τιμές για άλλα μηχανάκια...
Κάνε μια γύρα από κοντινά συνεργεία ή πάρε τηλέφωνο μήπως μπορέσεις και βρεις κάποιο μεταχειρισμένο!
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αν πιάνουν τα χέρια σου, δεν είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ένα μπάλωμα με πολυεστέρα και λίγο ύφασμα.
Ή καλή κόλλα δύο συστατικών και γάζα...
Το τριψιματάκι στην γωνία το γεμίζεις με κόλλα ή στόκο, τρίψιμο, βάψιμο. Κρίμα είναι να πετάξεις το φέρινγκ για τόσο μικρή ζημιά.