Οι piggy back δεν ειναι ανεξαρτητοι εγκεφαλοι ψεκασμου! Ειναι απλα μια παραλληλη μοναδα η οποια μπορει να λαβει τις αληθινες πληροφοριες απο τους αισθητηρες και να τις διαφοροποιησει κοροιδευοντας ετσι τον εργοστασιακο εγκεφαλο ο οποιος αλλαζει με την σειρα του την σχετικη εγχυση εκεινη την στιγμη. Ο KMS ειναι ενας κανονικος αγραφος εγκεφαλος (stand alone) και ειναι ανεξαρτητος οπως ειναι και ο megasquirt που προανεφερε ο φιλος πριν και οπως ειναι και πολλοι αγραφοι εγκεφαλοι. Ολοι τους ειναι καλοι εγκεφαλοι και με πρωτο απο ολους θα ελεγα τον megasquirt και microsquirt λογο της τιμης του! Αλλα ο kms βολευει πολυ γιατι ειναι αδιαβροχος μικρου μεγεθους και μπορει να λαβει παλμο απο τον πολλαπλασιαστη. Με piggy back δεν ασχοληθηκα ποτε μου να σας πω την αληθεια γιατι δεν μου αρεσουν τα συστηματα που ''κοροιδευουν'' παρα μονο αυτα που μπορουν να επεμβουν σε εναν χαρτη ψεκασμου.
μπραβο φιλε μου,ειναι κατι που δεν ειχα ξαναδει,ευχομαι να το τελειοποιησεις και να το χαρεις!
μπραβο. κι εμενα με αρεσε η ιδεα. κι ισως σε κατι διτροχα μαστοδοντα που χρησιμοποιουνται για παπι να ειχε κι οικονομικο οφελος μιας κι η καταναλωση τους ειναι 2πλασια απο το χοντακι σου.