το μοτέρ του 800 να μπαίνει άραγε κουτί σε dr650? χμμμμ....![]()
το μοτέρ του 800 να μπαίνει άραγε κουτί σε dr650? χμμμμ....![]()
Και ειναι ακομα εξαιρετικο μηχανακι στο χωμα .......!!!!
Δυσκολα ακομα και σημερα θα μπορουσαν να βγουν μπροστα του τα αναλογα ΚΤΜ και μονο αυτα !!!!
Παραμενει το μεγαλυτερο μονοκυλινδρο με την απιστευτη ροπακλα του και το πολυ καλο στησιμο στο χωμα !!!!
Σε δυο απο αυτα που περασαν καποιες ωρες στα χερια μου προβλημα εβγαζαν τα ηλεκτρικα τους ( στο βολαν κυριως )
Απιστευτη εικονα σε αγωνα εντουρο του καποτε οταν ηρθε ενας bigουλας με τεποζιτο και κουστουμι απο RM 250 ( ασχετο......δεν τον ειδα στο τερματισμο ομως)
Προπονηση στον χειροκινητο αποσυμπιεστη του λοιπον Και βουρ....!!!
![]()
καλο φαινεται αν και ξαναβαμμενο....
μου αρεσει και η αναρτηση Pro-Link.....(οτι να'ναι....)
πες του 1200€ και εισαι οκ
120.000χλμ με DR 650RS αυτο με τη μανιβελα,απιστευτο μηχανακι και ποσο μαλλον o bigουλας που ηταν το κατι καλυτερο τοτε.καπου ειχα διαβασει οτι οι katemades οταν φτιαχνανε το 950 adventure ειχαν ενα bigουλα και μια elefant γιατι ειχαν πολυ καλη αποδοση στο χωμα και ηθελαν να φτιαξουν το κατι καλυτερο.......ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Είχα κι εγώ το 650 και όντως ήταν κουδουνίστρα αλλά σκυλί μαύρο δεν μου είχε βγάλει ποτέ κάτι.
Φαίνετε πολύ καλό γι'αυτό καλύτερα να του ρίξει μια προσεκτική ματιά κάποιος μηχανικός πρώτα.
Μάκης
Μάγκες σας ευχαριστώ όλους. Το μηχανάκι είναι στα γούστα μου και όλοι μου λένε ότι είναι μαύρι σκυλί. Για το συγκεκριμένο το βλέπω ότι το χρώμα δν είναι το εργοστασιακό. Με ενδιαφέρει το 800ρι το τελευταίο. Ξέρετε μήπως πότε σταμάτησε να το βγάζει η μαμά;
Άλλο, επειδή από μηχανολογικά δεν το έχω, τη πράμα είναι ο αποσυμπιεστής και αν έχει ηλεκτρικά προβληματάκια λύνονται ή θα τα κουβαλάω μια ζωή;
Ευχαριστώ πολύ και αν γνωρίζετε κανέναν φίλο που ενδιαφέρεται να πουλήσει ρίξτε μια φωνή. Εγώ έχω μια πάπια innova 125 του μέσα του 2009 κουκλάκι πεντακάθαρο, το κάνω και ανταλλαγή ή το πουλάω κσι τσοντάω διαφορά ανάλογα.
Σας ευχαριστώ για την καλή παρέα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
χτυπατο το μηχανακι ειναι το κατι αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!ατελειιωτες ροπες απο ρελαντι!!!!!!!!!!!!!!!!!
το θεμα συνεχιζει εδω
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Είμαι φανατικός οπαδός του μπίγκουλα απο την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε.
Πριν 4 χράονια κατάφερα να αποκτήσω έναν και στην πορεία άλλους δυο για ανταλλακτικά.
Ότι απορίες έχεις για την μηχανή καθώς και διάφορα τεχνικά συγράμματα που έχω είναι όλα στην διάθεση σου.
Στο facebook έχω δημιουργίσει μια ομάδα για φίλους του dr 800 στο facebook με όνομα DR BIG HELLAS
http://www.facebook.com/groups/DR.BIG.HELLAS/
Το αστείο είναι ότι οι Έλλνες με big στην ομάδα μας είναι μόλις 3.
Κάνω έκκληση σε όλους τους κατόχους big να ρθούμε σε επαφή για να ζωντανέψουμε τον θρύλο αυτής της μηχανής.
Τέλος το φιλαράκι μου πουλάει ο προδότης τον μπίγκουλα του μοντέλο 1997 ,αν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον απάντησε μου.
Φιλικά Ηλίας.(οι φωτό είναι απο το δικό μου dr)
![]()
Καλημέρα φίλε. Ωραίο το μωρό σου. Ακόμα δεν έχω κάνει αγορά μιας και πάγωσε λόγω κάποιων υποχρεώσεων το καλοκαίρι αλλά θα γίνει και αυτό μέσα στο επόμενο 2μηνο-3μηνο.
Με ενδιαφέρει πολύ ο μπίγκουλας αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με προβληματίζουν κάποια πράγματα, όχι τόσο γιατί δεν είναι καλό το μηχανάκι αλλά κυρίως λόγω παλαιότητας και επειδή δεν είναι και τόσο δημοφιλές ίσως με τα ανταλλακτικά θα υπάρχει θέμα. Δεν θα μπορέσω να διαθέσω ούτε χρήματα, αλλά δεν υπάρχει και χώρος, για να πάρω άλλον ένα για ανταλλακτικά. Βέβαια συχνά είμαι υποκινούμενος από το συναίσθημα, μόνο στις γυναίκες και τις μηχανές, οπότε παίζει δυνατά ο μπίγκουλας.
Από την άλλη μεριά, στα χρήματα που (θα) διαθέτω, υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις και σε αρκετά νεότερα μηχανάκια, κυρίως στρητάδικα, με δυνατότητες ταξιδιών γιατί αυτό με ενδιαφέρει, αλλά από την άλλη αγαπώ το χώμα και ψάχνω μια λύση που να τα συνδυάζει.
Γενικά τα γούστα μου σε μεγαλο-μεσαία ον-οφφ είναι (αφρικάνες, μπίγκουλες κλπ.) αλλά οι τιμές και τα χρόνια τους κάπως...
Μέχρι που σκέφτομαι να πάρω δύο, ένα για τα ασφάλτινα 500-650 κκ και ένα εντούρο παλιό 250 κκ για ταξιδάκια στην πίνδο με ασφάληση μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Δεν ξέρω, είναι δύσκολες οι εποχές και με προβληματίζουν και οι καταναλώσεις ιδιαίτερα.
Με ενδιαφέρει πάντως, ρήξε πμ για τον φίλο σου αν πουλάει και αν το έχει σε κανά σαϊτ να δω καμιά φωτο.
Ευχαριστώ πολύ.