Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Antilocks significantly reduce motorcycle crashes.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    στο καινουριο cbr 600rr ειναι περιπου 7 κιλα. Σκεψου οτι η μοναδα του abs ειναι περιπου 2-3 κιλα και οτι ολες οι σωληνωσεις των φρενων πρεπει να περασουν απο την κεντρικη μοναδα που ειναι κατω απο τη σελα. Οι αισθητηρες εχουν μικρο βαρος ομως βαλε οτι ολο αυτο το συστημα εχει ενα καρο ηλεκτρικα που πρεπει να παντρευτουν με την υπολοιπη μηχανη.

δες κατω δεξια στο πινακακι

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CBR600RR
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    Πηρα μηχανη με ABS και αναρωτιομουνα αν χρειαζόταν, έκανα χθες ένα φρενάρισμα πανικού και είδα πόσο καλα λειτουργεί! Απο εδω και πέρα μόνο με ΑΒS! Πραγματικα στις μηχανές σώζει ζωές! Η ΕΕ καλα κάνει και το επιβάλει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Πηρα μηχανη με ABS και αναρωτιομουνα αν χρειαζόταν, έκανα χθες ένα φρενάρισμα πανικού και είδα πόσο καλα λειτουργεί! Απο εδω και πέρα μόνο με ΑΒS! Πραγματικα στις μηχανές σώζει ζωές! Η ΕΕ καλα κάνει και το επιβάλει.
    το ιδιο ακριβως....πλεον ΜΟΝΟ με ABS!!!
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Αν δεν το θέλω, γιατί να έχω το βάρος, την πολυπλοκότητα, και φυσικά το κόστος του; Για να τα κονομάει η Bosch από τα royalties;
    Ισως γιατί δεν κυκλοφορείς μόνος σου στο δρόμο?
    Ίσως γιατί δε θέλω να με πάρεις παραμάζωμα σε ένα φρενάρισμα πανικού (που μεταξύ μας, δε διαφέρει σε τίποτα απο αυτό του βίντεο)?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Νέο μέλος
    οι παλαιωτεροι φρεναρουν πολυ καλα σε συνθηκες που τουλαχιστων εγω θα την ετρωγα τη τουμπα για πλακα εχουν μαθει (μετα απο τουμπες συνηθως βεβαια) αλλα σε φρεναρισμα πανικου σε βροχη γλυτσα κλπ ουτε πιλοτος gp δε τη σωζει.

και εγω οταν δεν ειχα δοκιμασει το abs τα ιδια ελεγα, αχρηστο το θεωρουσα, οταν ομως δωκιμασα εστω και το ξεφτιλα του στρωματος αλλαξα γνωμη, Μαγκες κακα τα ψεματα αλλα για καθημερινη μετακινιση το abs ειναι απαραιτητο και οποιος λεει το αντιθετο πολυ απλα δεν ξερει τι λεει.&-
    Για χωμα και πιστα δεν το συζητω καθολου εννοειται, αλλα για δρομο μακαρι να ειχαν ολα τα μηχανακια.
    Και σιγα το βαρος ρε παιδια, τι ειναι τα 10 κιλα εξτρα? εδω καποτε τα μηχανακια ζιγιζανε "τονους" τα + 10 κιλα μας πειραξανε? υπερβολες.

εδιτ: disclamer για τα ορθογραφικα: βγαινει στραβα ο φρονυμιτης και με εχει πεθανει στον πονο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αν σας πειράζουν τα 7 κιλά να αδυνατήσετε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    ..κανεις ομως δεν φρεναρει μπλοκαροντας την μπροστα!!!
    Πως φαίνεται ότι δεν έχεις βγει βόλτα με τον Fantacid...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    το μόνο που με προβληματίζει, είναι τι γίνεται στην περίπτωση «πέφτω ή στουκάρω».

δεν έχω οδηγήσει με ABS, αλλά μου έχει τύχει να μου πεταχτεί πεζός στα 4-5 μέτρα και να αναγκαστώ να ρίξω τη μηχανή.. αλλιώς θα τον είχα διαμελίσει. ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα το παλληκάρι.. μου φαίνεται όμως ότι αν είχα ABS ίσως να μη τη γλύτωνε.

και σε άλλη περίπτωση ή θα έριχνα τη μηχανή ή θα στούκαρα σε αυτοκίνητο. η πτώση αν και μεγάλη και επώδυνη, δεν θα ήταν τίποτα μπροστά στη στούκα, το μηχανάκι (και πιθανώς κι εγώ..) θα ήταν για πέταμα τώρα.

δεν λέω ότι δεν σώζει ζωές φυσικά, απλά επειδή μου έχουν τύχει τα παραπάνω κάμποσες φορές, δεν ξέρω πως θα αντιμετώπιζα μια τέτοια κατάσταση με ABS. σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Τί εννοείς ρίχνεις τη μηχανή; Μπλοκάρεις επίτηδες την μπροστά ρόδα; Και μετά αφού πέσει δεν συνεχίζει να σέρνεται;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Τί εννοείς ρίχνεις τη μηχανή; Μπλοκάρεις επίτηδες την μπροστά ρόδα; Και μετά αφού πέσει δεν συνεχίζει να σέρνεται;
    ναι.. επίτηδες ξε-επίτηδες σε τόσο μικρή απόσταση ή θα έπεφτα κάτω ή πάνω του.. η μηχανή έπεσε και πέρασε σχεδόν από κάτω του και αυτός έκανε ένα μικρό άλμα και τον βρήκε λίγο στο πόδι. με abs θα είχα σταματήσει νωρίτερα αλλά θα τον είχα πάρει αγκαλιά. όσο για το αυτοκίνητο, πέφτοντας η μηχανή χώθηκε από κάτω του και έτσι δεν βρήκε πουθενά στο αυτοκίνητο, ενώ εγώ βρέθηκα να σέρνομαι πίσω από τη μηχανή. άλλη φορά θα έπεφτα σε σταματημένο σε φανάρι.. η μηχανή βρέθηκε από κάτω χωρίς να το χτυπήσει, ίσα που ακούμπησε κι εγώ πριν προλάβω να πέσω κάτω, έπεσα σε ένα παρκαρισμένο στην πόρτα του κι έτσι δεν χτύπησα.. τεσπα, ιστορίες για αγρίους μάλλον μόνο σε εμένα συμβαίνουν αυτά..

αν και λίγο καιρό κάτοχος μηχανής με abs έχω να πω ότι εμένα με έσωσε από τούμπα σε λιγότερο από μήνα. Κινούμενος τσιμισκή(θεσσαλονίκη) αμαξι με ελαφρόμυαλη οδηγό αποφασίζει στα 3-4 μετρα από μένα να κόψει στην λωρίδα μου χωρίς καν να κοιτάξει δεξιά αριστερά. Οπότε αντίδραση μου ήταν να κοκαλόσω για να μην κολήσω και δεν κόλησα τελικά, πήγαινα με 30-35. Χωρίς abs χαλαρά τούμπα και η μηχανή κάτω από το αμάξι. Οπότε τα λίγα λεφτα παραπάνω που έδωσα για να αγοράσω μοντέλο με abs για μένα ήδη αποσβέστηκαν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    ναι.. επίτηδες ξε-επίτηδες σε τόσο μικρή απόσταση ή θα έπεφτα κάτω ή πάνω του.. η μηχανή έπεσε και πέρασε σχεδόν από κάτω του και αυτός έκανε ένα μικρό άλμα και τον βρήκε λίγο στο πόδι. με abs θα είχα σταματήσει νωρίτερα αλλά θα τον είχα πάρει αγκαλιά. όσο για το αυτοκίνητο, πέφτοντας η μηχανή χώθηκε από κάτω του και έτσι δεν βρήκε πουθενά στο αυτοκίνητο, ενώ εγώ βρέθηκα να σέρνομαι πίσω από τη μηχανή. άλλη φορά θα έπεφτα σε σταματημένο σε φανάρι.. η μηχανή βρέθηκε από κάτω χωρίς να το χτυπήσει, ίσα που ακούμπησε κι εγώ πριν προλάβω να πέσω κάτω, έπεσα σε ένα παρκαρισμένο στην πόρτα του κι έτσι δεν χτύπησα.. τεσπα, ιστορίες για αγρίους μάλλον μόνο σε εμένα συμβαίνουν αυτά..
    πραγματικα παιζει να εισαι ο μονος...

μηπως παιζεις το armagedon real edition?
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Πες αλήθεια τώρα... δουλεύεις κασκαντέρ στο χόλυγουντ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    Πες αλήθεια τώρα... δουλεύεις κασκαντέρ στο χόλυγουντ?

το να κυκλοφορείς επί 20 χρόνια με μηχανή στην Αθήνα.. κάτι τέτοιο δεν είναι; πιο επικίνδυνο μάλιστα

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Motorcycles most likely to be crashed or stolen
    από idi στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 20:19
  2. Amateur video of Kato crash
    από DEMINIO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2004, 21:38
  3. Rider Sainct killed in Egypt crash
    από Julius στο forum Αγωνιστικά νέα