ενταξει μωρε πως κανετε ετσι, απωλεια εγγραφων λεει, εγω το εκανα απωλεια κλειδιων γιατι ειμαι μαγκας και καραμπουζουκλης!
![]()
ενταξει μωρε πως κανετε ετσι, απωλεια εγγραφων λεει, εγω το εκανα απωλεια κλειδιων γιατι ειμαι μαγκας και καραμπουζουκλης!
![]()
Όντως το Vstrom δεν έχει immobilazer και μπορείς να βγάλεις ένα απλό κλειδί πολύ φθηνα δεν είναι ανάγκη να πάρεις το κλειδί απο την αντιπροσωπεία εκτός αν σε χαλάει το λουκ!
Γι αυτό τα Vstrom χρειάζονται οπωσδήποτε συναγερμό ο οποίος να ακινητοποιεί την μηχανή όχι μόνο να κάνει σαματά...
immobilizer δεν έχουν ούτε τα Triumph daytona 675... έπεσα απο τα σύννεφα...!
και κάτι πληροφοριακό έτσι για πλάκα... αν κάποιος προσπαθήσει να βγάλει αντικλείδι...2ο ή 3ο κλειδί σε Porsche 911 1978 (+- κάμποσες χρονιές) επειδή είναι αδύνατο να βρεί... το κλειδί μήτρα που ταιριάζει είναι απο VStrom 650!!!
(Αυτό προέρχεται απο μία κρυφή συνεργασία του τμηματος Vstrom της Suzuki με την Porsche... ωστε το Vstrom σχεδιάστηκε και εξελίχτηκε με την βοήθεια της Porsche... με τα λίγα και τα πολλά συμπεραίνουμε οτι το Vstrom είναι η 911 των μοτοσυκλετών!!!)
κατ' αρχήν ρε φίλε (σόρι) αλλά το ιμμομπιλάιζερ σου δείχνει αν δουλεύει η όχι, κ νούμερο που έχει το ταμπελάκι η το κλειδί επάνω είναι είναι για να το δώσεις στο κλειδαρά κ να σου βγάλει καινούργιο χωρίς καν να έχεις το παλιό.....![]()
george
Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas
Οι ασφαλιστικες δεν παρεχουν καληψη αμα χασεις τα κλειδια??
με ασφαλιστρο 1,5 ευρω το εξαμηνο (chartis) σε καλυπτει εως 200 ευρω κοστος για απωλεια κλειδιων.
επισης με 0,50 ευρω το εξαμηνο σε καλυπτει εως 250 ευρω κοστος για απωλεια εγγραφων.
χρειαζεται μια υπευθυνη δηλωση στην αστυνομια οτι εχασες ( κλεψαν την τσαντα σου πχ) και το τιμολογιο που πληρωσες για την αντικατασταση των κλειδιων.
παιρνεις τα χρηματα σε μια βδομαδα.