Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: ψαχνω καρπυρατερ για honda fireblade 919 ' 97 model

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikolakis67 Προβολή μηνύματος
    μετρησαμε την συμπιεση με ενα συμπιεσομετρο ακριβο και καλο ενος φιλου που ειναι μηχανικος στα αυτοκινητα, και μου εβγαλε την συμπιεση 125 psi. το manual service αν το διαβασα καλα, λεει 171 psi η 12.0 kgf/cm2, . kai τωρα το παιδι που ειναι τσακαλι σε αυτα μ λεει πως δεν ειναι τα παρπυρατερ και πρεπει να βγαλω εξω κεφαλη για βγαλσιμο βαλβιδες κ τρυψιμο να αποκτηση και παλι συμπιεση γιατι μου λεει οτι αυτο το παθαινουν απο την ακινησια τα μηχανακια. τι λετε και εσεις? 125 psi αντι για 170 λιγο δεν ειναι?
    Φίλε μου ειλικρινά θες να παιδεύεσαι...
    Αυτό που σου λέει για ακινησία είναι τρίχες.Αν εννοεί ότι οι βαλβίδες και οι έδρες του έχουν πιάσει μάκα,αυτό με 5-6 καλά ανοίγματα(βλέπε σκίσιμο) φτιάχνεται...ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ!!!!

Γενικά όταν ψάχνεις να βρεις τί φταίει πρώτα εξασφαλίζεσαι ότι οι απλές(δηλαδή φτηνές) δυνατότητες διόρθωσης του προβλήματος έχουν αποτύχει.
    Τί εννοώ...πχ αν τ'αμάξι σου γρατσουνάει στην αλλαγή μιας ταχύτητας,πρώτα αλλάζεις βαλβολίνη.Εάν αυτό αποτύχει ανοίγεις κιβώτιο.
    Δεν ανοίγεις κατευθείαν κιβώτιο,δεν πα να λένε οι μηχανικοί ό,τι θέλουν.
    Κάνε ό,τι σου πρότεινα με τη σειρά που σου το πρότεινα.
    Αλλιώς θα ταλαιπωρηθείς...

ok φιλε μου και σε ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σου. τους αφηνω ολους στην ακρη, και απο αυριο κιολας θα κανω αυτο που μου ειπες εσυ. σιγουρα ειναι το πιο λογικο. θα τα κανω αυτα να δω πως θα παει, και θα σε ενημερωσω αμεσως μετα.. καλη σου νυχτα ..και σε ευχαριστω παρα πολυ.

καλησπερα σε ολα τα παιδια.. παιδια μολις σημερα ειδα τη μηχανη μου να πεταει. το προβλημα τελος επιτελους. που να παει το μυαλο μας εκει... με τιποτα. που βραχικυκλωνε τα μπουζι καθε λιγες μερες και η μηχανη πνιγοταν απο 5 εως 7000 στροφες και μετα ετσι ετσι... πηγαινε, καλα αλλα οχι τελεια, ξερετε τι ηταν? το κοντερ. ο κοφτης δηλαδη.ηταν χαλασμενος και εδινε σφαλμα στ παλμο της ηλεκτρονικης γιαυτο απο τις 5000 και πανω πνιγοταν . εβαλα αλλη της μανας του να δοκιμασω ακριβως τα ιδια.χαλια. και παω σημερα τη μηχανη σε εναν φιλο που φτιαχνει ηλεκτρονικες απ ολες τις μηχανες... μαγαζι εχει, και ειπε αμεσως .. μη παιδευεσαι ρε παιδι. ειναι ο κοφτης στ κοντερ βραχυκυκλωμενος. μου βαζει αμεσως μια ηλεκτρονικη δικη του, με φισα που συνδεεται στ υπολογιστη και απενεργοποιει να να βλεπει το κοφτη στις 5500 και στα κοκκινα του κοντερ.. τη πηγα βολτα και τρελαθηκα...τελεια...ειμαι μια χαρα τωρα..εαν καποια αλλη μηχανη κανει παρομοια να ξερετε οτι ειναι απο κει...πουθενα αλλου... παντως σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας, και ειδικα το φιλο [kostapetrou] poy ασχοληθηκε αρκετα με το προβλημα μου... φιλε σ ευχαριστω παρα πολυ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Ωραίος!Αυτό με τον κόφτη δε το'χα σκεφτεί(δεν είχα ποτέ τόσο γρήγορα μηχανάκια... ).
    Τέλος καλό λοιπόν(ευτυχώς γιατί άνοιξε κλείσε καρμπυρατέρ είναι κωλοδουλειά...).
    Αφού πάει καλά καλές βόλτες!

ευχαριστω. καλα να περνας και εσυ!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ψαχνω manual για honda chally
    από HERCAKOS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2013, 21:04
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2006, 09:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα