Ο Σκώτος (Cpt) έβγαλε τις διαδρομές και τα γκρουπ της ετήσιας ΕΔΩ. Από Πάτρα μέχρι τον 1ο ανεφοδιασμό είναι περίπου 160 χλμ με σχετικά υψηλές ΜΩ. Αν κάποιος από το μιναρογκρούπ έχει σχετικά μικρή αυτονομία ας ενημερώσει εδώ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Vaska σε αυτό το θέμα όπως ξέρεις είμαι βολικός άνθρωπΑς... Ότι και από τα δύο αν κάνουμε (ταβέρνα VS δικές μας προμήθειες) εγώ μέσα! Χτυπάμε το πρωί και ένα κουτάκι σιροπιαστά από το Caravel, που είναι δίπλα στα everest, και είμαστε super!
Απλά αν η "τάση του group" είναι για ταβέρνα ίσως καλό θα ήταν να το ξέρουμε, μην κουβαλάμε τζάμπα τα σάντουιτς (όχι ότι θα πάνε χαμένα). Βέβαια νωρίς είναι γι' αυτό, το αποφασίζουμε και την Κυριακή το πρωί στην τελική
Ελπίζω μόνο να έχει όμορφο καιρό το άλλο ΣΚ γιατί η εβδομάδα που έρχεται προβλέπεται βροχερή...
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.
Λεβεντες εκ Πατρων, θα σας βρω Πλανητερο.
Μπιλ θα ειμαστε σε επικοινωνια την ημερα εκεινη, για να μου πεις περιπου την ωρα αφιξης σας![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Συμμετοχές:
1. Vaska & Milf BMW GS1200 2πλος
2. ΝΙΟ1981 SUZUKI V STROM 650 2πλος ????
3. tommy dakar f 650 gs dakar 2πλος
4. lef99 μονός
5. fazer s2 600 2πλος
6. Φίλος του από πάνω μονός
7. mpapis200 μονός
8. sernodas2 μονός (παραλαβή από shell Αιγίου)
9. perastikos, μονός, GS 1200
10. Gourouni, transalp 600 μονός (παραλαβή από Κιάτο)
11.johny o στριφτερος μονός bmw gs 650
12.θειος ο γρηγορος μονός transalp 600
13.θανασης ο θαναησης μονός transalp 600
14.akistrevor διπλός FAZER S2
15.Camen????(υπό διαπραγμάτευση) αν πάρει η κουρούτα μπρος, αν δεν βρέχει, αν δεν έχει κ@βλες, αν έχει κόψει τα νύχια του κ.α
---------------------------------
---------------------------------
Θα μας βρουν στ Πλανητέρο
1. jimmis5
2. loylas
3. aristrom
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 17/05/2012 στις 06:18.
κατα 99% και εγω μεσα(διπλος).ισως ακολουθησει και ενας φιλος απο αιγιο.θα ενημερωσω αργα το βραδυ η αυριο...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....