οχι τοσο σε εκκινησεις οσο σε λιωμενους δρομους , εστριβα λες και ειχα SM. Δεν περιμενα να τα φυτιλιασει τοσο ευκολα. Στο προηγουμενο cb400 που ειχα με metzeler μαλακο λαστιχακι δεν ειχα τετοιο θεμα και το ελιωνα πολυ περισσοτερο. Βεβαια θα πεις αλλα αλογα και κιλα αλλα οκ..
Πλεον εχω βρει την υγεια μου με σκληρο λαστιχακι, αν και τα επομενα που θα βαλω κι εγω θα ειναι τα Μ5 . Κανω πολυ λιγα χλμ πλεον και δεν εχει νοημα το σκληρο λαστιχο. Καλυτερα να φαγωθει παρα να ξεραθει απο αχρηστια
Eγω φιλος εχω τον μεγαλο τον ληστη, εβαλα τα bt 023 τα εχω 20.000 χλμ επανω και ειναι πενα, ειναι βεβαια πιο τουριστικο λαστιχο, αν ζεσταθει ειναι τρενο. Ελπιζω να βοηθησα.
val
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
για χαρα και απο μενα.. αυτα τα λαστιχα τα εχει φορεσει κανεις ? MAXXIS DIAMOND
http://www.championmotouk.com/produc...-pid11812.html
καλα δεν το συζητω... απλα μου φανηκαν πολυ παραξενα
εγω ειμαι μεταξυ
Bridgestone ΒΤ 023
Michelin Pilot Road 3
αν εχετε καμια γνωμη καλοδεχουμενη
βασικα χειμωνα δεν την μετακινω ...πολυ σπανια....
σε πολη παιζει και η παπια...
οποτε πιο πολυ ταξιδακια δικαβαλος και φουλ φορτωμένος και αν ειναι καμια μακρινη βολτα
η αν βγω απο πειραια γενικοτερα..
αυτη τη στιγμη εχω τα ΒΤ 20 μαμα 18.500 και εχουν ακομα αλλα εχουν πεθανει και μου εχουν γινει μπαλονια..
λογικα τα ΒΤ23 πρεπει να ειναι πιο μαλακά απο τα ΒΤ20 και πιο πολυ κλεινω προς αυτα λογο οτι βγαζουν αρκετα χλμ
τωρα τα Pilot Road 3 δεν τα ξερω μονο απο την οψη που φαινεται βροχολαστιχο που φρεναρει και στη θαλασσα
θα κρατήσουν καμια 15.000 χλμ ?
Μια χαρα θα κρατήσουν τουριστικό λάστιχο είναι! Για μενα τα ΒΤ πιστεύω ότι είναι κατάλληλα μονο για εθνικές, στο επαρχιακό δίκτυο θα χορεύεις κλακέτες αν δεν έχουν ζεσταθεί καλά! Βάλε Michelin και δε θα χάσεις+ στο βρεγμένο είναι ότι καλύτερο υπάρχει!
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αλλαζω λαστιχακι την επομενη εβδομαδα. εχω τωρα τα bt023 αλλα σκεφτομουν τα pilot road 3 η ta roadsmart 2. και για τα 2 εχω διαβασει καλες κριτικες, ξερει κανεις ποιο βγαζει πιο πολλα χλμ γιατι με 15 κ το χρονο μας νοιαζει![]()
Εχω τα roadsmart 2, ειμαι ακομα στις 12-12.500 χλμ.με αρκετα καλο κρατημα ακομα... Φιλος τα ειχε σε 1000 fzr (touring) μηχανακι για 20.000χλμ. και μεχρι τα τελευταια χλμ. απ'οτι μου ειπε δεν τον προβληματισαν καθολου!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...