ανατριχιαστικο!!!!
![]()
ανατριχιαστικο!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εναν χρονο πριν ............2008 ακομα καλυτερη μαχη για οσους θυμουνται.........
http://www.youtube.com/watch?v=sfPM7...ure=plpp_video
στον γυρο που πατησε χωμα ....ακριβως στον προηγουμενο γυρο εκανε ακριβως το ιδιο προσπεραμα αλλα δεν πατησε χωμα.......
με μουσικη που τα σπαει.........
SIBERIA.......иркучк.......магабан.....влабивосток...........
έλα όπου να'ναι θα γίνει γιαπωνέζικο το Ducati...πλαίσιο άλλαξαν ο κινητήρας τους έμεινε κι αυτός είναι καθ'οδόν απ'όσο ξέρω...τέλος οι σωλήνες υδραυλικού για πλαίσιο ή το μη πλαίσιο,ήρθε το αλουμινένιο περιμετρικό...τέλος απ'ότι φαίνεται και στον L4 και πάμε σε V4 με μικρότερη περιεχόμενη γωνία κυλίνδρων για καλύτερη κατανομή βάρους...μπας και ξαναδούμε το γιατρό σε τέτοιες παραστάσεις ικανοτήτων κι ευφυίας...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Οκ να θυμηθούμε λοιπόν το 10, 2 πράγματα
Ο Ρόσσι με ίδια υλικά δεν κατάφερε να κερδίσει το Γιώργο.
Έκοψε και το μαλλί πολεμικά, να τον χτυπήσει στα ίσα, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να σπάσει το πόδι του, σε ένα από τα πολύ σπάνια χάι σάιντινγκ της καριέρας του.
Ύστερα έγινε κι εκείνο που όλοι οι Ροσσικοί δεν αναφέρουν ποτέ…
Ο Χόρχες έπεσε, σηκώθηκε και πέρασε το Ρόσσι
(δεν θυμάμαι σε πια πίστα ήταν τώρα)
Από εκεί και μετά όλα πήγαν κατά διαόλου
![]()
υγ
αυτά πρέπει να ήταν και τα μόνα λάθη στη καρριέρα του.
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
έτσι ακριβώς είναι....
μην ξεχνάμε οτι και ο μέγας ντουχαν μέχρι να αποχωρήσει ο ρεινι πλατούλα έβλεπε..... και απο τον σβαντς..... αλλά ποιος τα θυμάται αυτά???
εγώ δεν πιστεύω με τίποτα οτι κουλάθηκε ο γιατρός.... ούτε έγινε ο ιερεμίας καστανάς.... δεν τους κάθεται το μηχανάκι..... ισως πρωταθλημα να μην πάρει ξανά (ακόμα και σε άλλη ομάδα να παει) αλλά σίγουρα με καλύτερο μηχανάκι θα μπορεί να προσφέρει θέαμα....
By the way με αφορμή την κουβέντα αυτή,έψαξα και βρήκα στο rapidshare ένα αφιέρωμα στο γιατρό.70 λεπτάκια είναι,δεν το έχω δει ακόμα...όστις θέλει,εύκολα βρίσκεται.![]()
moto perpetuo
hasta luego.
αυτο το κολημα σας που ενω σας δειχνουνε το δασος εσεις βλεπετε το δαχτυλο δεν μπορω να το πιασω!!
εχετε μπροστα σας ενα βιντεακι που δειχνει 2 οδηγους στο κορυφαιο πρωταθλημα να μαχονται λυσασμενα για τη 1η θεση και αντι να σας καθηλωσει ο τροπος που χειριζονται τα κτηνη αναμεσα στα ποδια τους καθεστε και προσπαθειτε να μειωσετε τον ενα η τον αλλο, να τους συγκρινεται, να μετρησετε ποιανου ειναι μεγαλυτερη, τι λαθη εκανε στη καριερα του, αν ειναι μαλακας γιατι του αρεσει το κινεζικο φαγητο κλπ...δειτε πως οδηγανε επι τελους,απολαυστε το θεαμα και σταματηστε να το βλεπετε σαν μπαλα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το έβλεπα live... Απίστευτοι γύροι... Ευχαριστώ τον TIFOEFS που μου έφτιαξε τη μέρα... Οδηγάρες και ο STONER-LORENZO γιατί έχουν τη θέληση και το πείσμα του πρωταθλητή, αλλά σαν τον ιατρό δύσκολα θα ξαναυπάρξει οδηγός... Τον ευχαριστώ για τις απίστευτες στιγμές που μας χάρισε και για το ότι ενώ ήδη γούσταρα τις μηχανές με έκανε να τις αγαπήσω...
Άψογη μάχη, αξέχαστη, κορυφαία, ο λόγος να βλέπεις gp
Γούσταρα πολύ που στο τέλος ο Lorenjo βγήκε και χαιρέτησε τον κόσμο.
Είχε ένα βλέμμα σαν να έλεγε "Τον ήπια αλλά σαν προσφέραμε θέαμα ρε μάγκες την επόμενη είναι η σειρά μου"
Είναι σκυλί μαύρο ο κερατάς
"Never give up always pushing, pushing"
Ποοοο τί μου θύμισες! Από τους καλύτερους αγώνες ever! Θυμάμαι τον πατέρα μου να έρχεται να δει αν είμαστε καλά με τον αδερφό μου γιατί από τον ενθουσιασμό μας ουρλιάζαμε επι 2 λεπτά σαν τα 5χρονα...ΕΠΟΣ!
Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast