Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Τότε που δεν μας έπιανε νύστα

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    να συμπληρωσω και εγω οτι τοτε δεν ειχαν την ιδια ταχυτητα μεσα στην στροφη, ουτε επρεπε να φρεναρουν απο τα 330 στα 80...
    θα δεχτω οτι οι τυποι εγιναν θρυλοι γιατι καταφερναν να οδηγουν μηχανακια με 160 φευγα αλογα και ειχαν πλαισια απο πλαστελινη, φρενα ανυπαρκτα και κατι σαμπρελες για λαστιχα...
    και βεβαια, αν τα βαλεις κατω θα δεις οτι τωρα θελουν υπεραθλητες και superfit ατομα για να οδηγησουν. τοτε απλα αρκουσε το ταλεντο και η φυσικη κατασταση ερχοταν δευτερη με διαφορα...

αρα η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι οτι και ο σημερα το οδηγαει το τοτε.
    το μηχανακι που εχει λιγοτερη δυναμη και χειροτερα φρενα, αναρτησεις κλπ απο το δικο σου και ειναι κατω απο τις δυνατοτητες σου, οταν το μαθεις, το δενεις κομπο...

ειναι σαν να οδηγας ενα 1000αρι της εποχης, να το ξερεις τελεια, να γραφεις τρελα γυρολογια και να σου δωσουν ξαφνικα ενα 1000αρι 20ετιας.
    θα παθεις ενα πολιτισμικο σοκ στην αρχη αλλα οταν το μαθεις θα το πηγαινεις στα ορια του χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια...(οι χρονοι ομως δεν θα ειναι οι ιδιοι με το δικο σου)...

Εχεις λαθος .......!!!

Τα μηχανακια του τοτε ηταν αρκετα δυνατοτερα απο τα σημερινα........

160+ ΔΙΧΡΟΝΑ αλογα.......

Χωρια τα ηλεκτρονικα ευκολιας και διορθωσης στα σημερινα δεδομενα....!!!!

Δεν μπορεις να φανταστεις την δυσκολια και την τεχνη που χρειαζοταν για να μπαινουν ετσι στις φουρκετες με......

Διχρονα μηχανακια.....!!!!

Εαν συγκρινεις γυρολογια των τοτε με των σημερινων οδηγων στις οποιες ιδιες πιστες υπαρχουν σημερα.....

Χωρις να το εχω τσεκαρει στοιχηματιζω οτι θα τριβουμε τα ματια μας...!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μπορεί να έχεις δίκιο θεωρητικά, τουλάχιστον μέχρι να το δούμε κάποτε και στην πράξη, αλλά διάβασα μία δήλωση του χέιντεν από το εστορίλ, που με σόκαρε (γιατί δεν ήξερα οτι είχαν ΚΑΙ αυτό)....

εν ολίγοις, είπε οτι στο εστοριλ δεν δουλευε σωστα η ηλεκτρονική χαρτογράφηση της πιστας στην μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα στις ευθείες να νομίζει οτι είναι στροφές και να κόβει δύναμη και στις στροφές να είναι ευθεία και να έχει όλη την δύναμη....

εκει λοιπόν είναι η όλη μου ένσταση.... οι τότε είχαν τα μηχανάκια που περιέγραψες (δίχρονα, με κτηνώδη δύναμη - για την εποχή οκ, με πλαίσια τσίχλα, λάστιχα γειάσας κλπ κλπ).... αλλά δεν είχαν ηλεκτρονικά αντιτοένα, αντιτοάλλο με αποτέλεσμα όλα αυτά που περιέγραψες (να στρίβουν λες και έχουν καταπιει μπαστούνια, να σηκώνονται σούζα κλπ κλπ)....
    οπότε, το ερώτημα είναι, θα το μάθει ο σήμερα το τότε ή θα το φοβηθεί???

θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε ένα τέτοιο πείραμα.... ο ντούχαν να πάρει το σημερινό χοντα και ο στόνερ το τότε (ας μην κολήσουμε στα ονόματα - αν και του ντούχαν δεν το λέω τυχαία) και να κάνουν ένα γυρολόγιο.....
    οντως εγινε αυτο που λες με το μηχανακι του Hayden. συντονικτηκαν τα ηλεκτρονικα με εναν τοπικο ραδ. σταθμο και το μηχανακι αλλαξε χαρτογραφηση και νομιζε οτι ηταν στην ομονοια...
    στον αντιποδα, ο Stoner που ειχε τρελο chattering πηγαινε ταπα παντου και αλλαζε χαρτες εν κινησει καθως και προσαρμοζε το οδηγικο του στυλ για να μπορεσει το μηχανακι να μην κουναει σαν π0υτανα στην Συγγρου...

τα ηλεκτρονικα δεν αλλαζουν το οδηγικο στυλ. ετσι εστριβαν τοτε. τους ηταν αδιανοητο να βαλουν το κεφαλι τους στα πλαγια της μηχανης και να κοιταξουν εξοδο απο τα πλαγια...
    για τις σουζες εχεις δικιο, αλλα ειναι λογικο γιατι τα μηχανακια απο ενα σημειο και μετα εγιναν δυνατοτερα και πλεον στο τερμα γκαζι ηταν αδυνατον να ελεγχθουν και εβαλαν τα ηλεκτρονικα...που και παλι οδηγοι οπως ο Rossi και ο Stoner τα "προλαβαινουν" και δεν τα αφηνουν να επεμβουν. πιο πολυ τα ηλεκτρονικα πιστευω τους βοηθουν στο να μην χανουν χαζα δεκατα ντριφταροντας και σουζαροντας στις εξοδους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mead5600 Προβολή μηνύματος
    Επίσης τότε δν σε έπιανε η νύστα γιατί ήταν και 30 μηχανές μέσα στην πίστα...Όχι 10 όπως σήμερα!
    Επίσης αν δεις Moto2-Moto3 σου υπόσχομαι δν θα νυστάξεις ούτε στιγμή...

ενταξει, δεν ξερω αν εχει νοημα το "30 μηχανες στην πιστα", γιατι παντα θα βλεπουμε τις μαχες των πρωτων...ολος ο τηλεοπτικος χρονος θα καταναλωνεται εκει...τι με νοιαζει αν προσπερναει ο κος Πουθενιαδης τον κο Κανενοπουλο και πηγαινει απο την 20η θεση στην 21η...
    η moto2 ειναι ενιαιο πλεον...εκει φαινονται οι διαφορες των οδηγων και γι'αυτο βλεπουμε μαχες μεχρι τελους...
    Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 12/05/2012 στις 11:08. Αιτία: αλλαγη χρωματος στην 2η παραθεση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Εχεις λαθος .......!!!

Δεν μπορεις να φανταστεις την δυσκολια και την τεχνη που χρειαζοταν για να μπαινουν ετσι στις φουρκετες με......

Εαν συγκρινεις γυρολογια των τοτε με των σημερινων οδηγων στις οποιες ιδιες πιστες υπαρχουν σημερα.....

νομιζω οτι η ιπποδυναμη ειναι ιπποδυναμη ειτε προερχεται απο διχρονο κινητηρα ειτε απο τετραχρονο. το θεμα ειναι πως αποδιδεται η δυναμη αυτη. οταν ανεβαζεις 2 διαφορετικους κινητηρες στο δυναμομετρο θα σου δειξει την ιπποδυναμη τους ανεξαρτητα αν ειναι διχρονα, μονοκυλινδρα, τετρακυλινδρα ή τετραχρονα...

μπορει και να ηταν πιο δυνατα απο τα σημερινα (δεν το νομιζω ομως), αλλα το στοιχημα δεν ειναι μονο η δυναμη αλλα και η οδηγησιμοτητα και πως θα βγουν αυτα τα αλογα κατω και θα διαχειριστουν σωστα ωστε να νικησουν...
    γιατι και τα τουρμπισμενα busa ειναι στανταρ πιο δυνατα απο τα GP αλλα δεν τα βαζεις να τρεξουν...

ενα εντελως τυχαιο δειγμα του τοτε και του τωρα...με μονη επιφυλαξη τον αριθμο των γυρων που εκαναν τοτε και τωρα και τις οποιες αλλαγες στην πιστα...
    1992 Mugello
    Συνημμένο 257445

2011 Mugello
    Συνημμένο 257446

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Εχεις λαθος .......!!!

Φίλε μου αυτό που λες δεν ισχύει.Τώρα έχουν 200+ άλογα,τότε 160.
    Το δίχρονα έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ανοίγεις το γκάζι,όχι με τη δύναμη.

Συμφωνώ με τον devil's animal,ειδικά με το θέμα χιλιόμετρα στη στροφή και φυσικής κατάστασης.
    Είναι πολύ δυσκολότερο να στρίψεις με πολλά παρά να'χεις δυσκολία στο ν'ανοίξεις πολύ το γκάζι,απαιτεί απίστευτη αυτοσυγκέντρωση.

Με τα παλιά μηχανάκι ήταν πιο εύκολο να κάνεις το λάθος με το γκάζι λόγω διχρονίλας,άθλιων ελαστικών κλπ.
    Με τα σημερινά είναι απείρως δυσκολότερο να τα πας στα όριά τους...

Για τον ίδιο λόγο είναι δυσκολότερο να πας στα όριά του ένα Mitsubishi EVO παρά μια lancia Stratos.
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 12/05/2012 στις 11:48.

αλλο ενα.
    1993 Brno
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Rainey.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	96,3 KB 
ID:	257448

2011 Brno
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Stoner.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	98,8 KB 
ID:	257449

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ τα τοτε ηταν πολυ γρηγοροτερα και δυστροπα απο τα τωρα.και οι αναβατες τους πολυ πιο @@ατοι απο τους τωρινους.

τοτε ειχες κτηνωδη δυναμη (και τωρα εχεις),διχρονους κινητηρες (δλδ μηχανοφρενο 0),δεν ειχες φρενα,δεν ειχες πλαισιο,δεν ειχες λαστιχα,δεν ειχες ηλεκτρονικα,δεν ειχες αναβατες αθλητες και οι διαφορες τους μετα απο 20 χρονια ειναι κανα 2λεπτο!!!

τωρα εχεις κτηνωδη δυναμη (αλλα πολυ πιο διαχειρισιμη),τετραχρονους κινητηρες (δλδ κοβει το μοτερ),φρενουκλες,πλαισιαρες,ψαλιδια απο αλλου και αναβατες που εχουνε απο διαιτολογους μεχρι ψυχολογους για να κανουνε 2 λεπτα ταχυτερα τον αγωνα και με θεαμα 0.

σε μια συγκριση εποχων θα πω οτι τοτε ειχαν @@ μηχανακια με οδηγους με @@ ενω τωρα εχουμε μηχανακια με @@ και @@ οδηγους (ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ Ε!!!ΜΗ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ''ΩΠΑ ΡΕ ΝΤΡΑΙΒΟΝΙ''!!!!)

παρ' ολα αυτα ειμαι χαρουμενος που ζω στο σημερα και μπορω να καβαλαω χωρις να φλερταρω τοσο με την πτωση οσο οι τοτε μοτοσυκλετιστες.

my 2 cents.
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 12/05/2012 στις 13:58.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ τα τοτε ηταν πολυ γρηγοροτερα και δυστροπα απο τα τωρα.και οι αναβατες τους πολυ πιο @@ατοι απο τους τωρινους.

τοτε ειχες κτηνωδη δυναμη (και τωρα εχεις),διχρονους κινητηρες (δλδ μηχανοφρενο 0),δεν ειχες φρενα,δεν ειχες πλαισιο,δεν ειχες λαστιχα,δεν ειχες ηλεκτρονικα,δεν ειχες αναβατες αθλητες και οι διαφορες τους μετα απο 20 χρονια ειναι κανα 2λεπτο!!!

τωρα εχεις κτηνωδη δυναμη (αλλα πολυ πιο διαχειρισιμη),τετραχρονους κινητηρες (δλδ κοβει το μοτερ),φρενουκλες,πλαισιαρες,ψαλιδια απο αλλου και αναβατες που εχουνε απο διαιτολογους μεχρι ψυχολογους για να κανουνε 2 λεπτα πιο ταχυτερα τον αγωνα και με θεαμα 0.

σε μια συγκριση εποχων θα πω οτι τοτε ειχαν @@ μηχανακια με οδηγους με @@ ενω τωρα εχουμε μηχανακια με @@ και @@ οδηγους (ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ Ε!!!ΜΗ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ''ΩΠΑ ΡΕ ΝΤΡΑΙΒΟΝΙ''!!!!)

παρ' ολα αυτα ειμαι χαρουμενος που ζω στο σημερα και μπορω να καβαλαω χωρις να φλερταρω τοσο με την πτωση οσο οι τοτε μοτοσυκλετιστες.

my 2 cents.
    ''ΩΠΑ ΡΕ ΝΤΡΑΙΒΟΝΙ''

Ετσι ειναι παντως!
    Κατι αντιστοιχο με τα Γκρουπ Β στα αυτοκινητα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaspetrou Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου αυτό που λες δεν ισχύει.Τώρα έχουν 200+ άλογα,τότε 160.
    Το δίχρονα έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ανοίγεις το γκάζι,όχι με τη δύναμη.

Συμφωνώ με τον devil's animal,ειδικά με το θέμα χιλιόμετρα στη στροφή και φυσικής κατάστασης.
    Είναι πολύ δυσκολότερο να στρίψεις με πολλά παρά να'χεις δυσκολία στο ν'ανοίξεις πολύ το γκάζι,απαιτεί απίστευτη αυτοσυγκέντρωση.

Με τα παλιά μηχανάκι ήταν πιο εύκολο να κάνεις το λάθος με το γκάζι λόγω διχρονίλας,άθλιων ελαστικών κλπ.
    Με τα σημερινά είναι απείρως δυσκολότερο να τα πας στα όριά τους...

Για τον ίδιο λόγο είναι δυσκολότερο να πας στα όριά του ένα Mitsubishi EVO παρά μια lancia Stratos.

Πως μπορεις να μου διαχωριζεις το ποσο ευκολα ανοιγεις το γκαζι με την δυναμη ( και πως θα στην βγαλει στην ασφαλτο ) αφου αυτα τα δυο ειναι αληλενδετα....

Δεν μπορω να καταλαβω αλλα παμε παρακατω....

Σας ειπα παραπανω ...

""" Δεν μπορεις να φανταστεις την δυσκολια και την τεχνη που χρειαζοταν για να μπαινουν ετσι στις φουρκετες με......

Διχρονα μηχανακια.....!!!! """

Που σημαινει οτι εκτος απο την δυναμη που ειχαν αντιθετα δεν ειχαν φρενο ( κατεβασμα ταχυτητων δηλ ) κινηση απειρως ευνοικοτερη στα τετραχρονα ειδικα οταν πλησιαζεις σε μια φουρκετα με 300+ κμ.....

Επισεις να σου θυμισω

Οτι το audi quatro της Μισελ Μουτον εβγαζε 660ps χωρις ηλεκτρονικα βοηθηματα ......

Τωρα πως μπορει να φανταζει στα ματια σας οτι ενα Mitsubishi EVO με τα "ταπεινα " 330ps ....

Με τα ηλεκτονικα βοηθηματα κατανομης ροπης δυναμης στους τροχους ....

Με τα σειριακα κιβωτια κλπ.. κλπ...

Ειναι ποιο δυσκολο να οδηγηθει στο οριο...????

Μαλλον διαφωνουμε αρκετα....!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    νομιζω οτι η ιπποδυναμη ειναι ιπποδυναμη ειτε προερχεται απο διχρονο κινητηρα ειτε απο τετραχρονο. το θεμα ειναι πως αποδιδεται η δυναμη αυτη. οταν ανεβαζεις 2 διαφορετικους κινητηρες στο δυναμομετρο θα σου δειξει την ιπποδυναμη τους ανεξαρτητα αν ειναι διχρονα, μονοκυλινδρα, τετρακυλινδρα ή τετραχρονα...

μπορει και να ηταν πιο δυνατα απο τα σημερινα (δεν το νομιζω ομως), αλλα το στοιχημα δεν ειναι μονο η δυναμη αλλα και η οδηγησιμοτητα και πως θα βγουν αυτα τα αλογα κατω και θα διαχειριστουν σωστα ωστε να νικησουν...
    γιατι και τα τουρμπισμενα busa ειναι στανταρ πιο δυνατα απο τα GP αλλα δεν τα βαζεις να τρεξουν...

ενα εντελως τυχαιο δειγμα του τοτε και του τωρα...με μονη επιφυλαξη τον αριθμο των γυρων που εκαναν τοτε και τωρα και τις οποιες αλλαγες στην πιστα...
    1992 Mugello
    Συνημμένο 257445

2011 Mugello
    Συνημμένο 257446

Δεν επαιζαν τα αλογα καποια ιδιαιτερη σημασια......

Ο τροπος που αυτα τα βγαζει στο δρομο το μοτερ επαιζε.....

Σαν πρωην κατοχος δυο tdr 250 που καθως ποτε δεν μπορεσαν μπροστα τους να επιβληθουν το τερας εκεινης της εποχης που λεγοταν super tenere 750 ......

Κατι ξερω...!!!

Εαν υπηρχε η παραμικρη αλλαγη στην πιστα τοτε οι χρονοι δεν ισχυουν με την καμμια !!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος

........

my 2 cents.
    δεν έχεις @ρχίδι@ ρε.....

είσαι στο πνεύμα μου.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Πως μπορεις να μου διαχωριζεις το ποσο ευκολα ανοιγεις το γκαζι με την δυναμη ( και πως θα στην βγαλει στην ασφαλτο ) αφου αυτα τα δυο ειναι αληλενδετα....

Δεν μπορω να καταλαβω αλλα παμε παρακατω....

Σας ειπα παραπανω ...

""" Δεν μπορεις να φανταστεις την δυσκολια και την τεχνη που χρειαζοταν για να μπαινουν ετσι στις φουρκετες με......

Διχρονα μηχανακια.....!!!! """

Που σημαινει οτι εκτος απο την δυναμη που ειχαν αντιθετα δεν ειχαν φρενο ( κατεβασμα ταχυτητων δηλ ) κινηση απειρως ευνοικοτερη στα τετραχρονα ειδικα οταν πλησιαζεις σε μια φουρκετα με 300+ κμ.....

Επισεις να σου θυμισω

Οτι το audi quatro της Μισελ Μουτον εβγαζε 660ps χωρις ηλεκτρονικα βοηθηματα ......

Τωρα πως μπορει να φανταζει στα ματια σας οτι ενα Mitsubishi EVO με τα "ταπεινα " 330ps ....

Με τα ηλεκτονικα βοηθηματα κατανομης ροπης δυναμης στους τροχους ....

Με τα σειριακα κιβωτια κλπ.. κλπ...

Ειναι ποιο δυσκολο να οδηγηθει στο οριο...????

Μαλλον διαφωνουμε αρκετα....!!!

Μάλλον έχεις σταματήσει ν'ασχολείσαι με WRC,τα βοηθήματα που λες ποτέ δεν υπήρχαν...και τα wrc μέχρι πριν 2 χρόνια είχαν 200 άλογα στο ρελαντί...

Φυσικά είναι δυσκολότερο το evo να οδηγηθεί στο όριο γιατί παίρνει μια στροφή με 180 ενώ αυτό της Μισέλ με 140.
    40+ διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    Ρώτα όποιον οδηγό αγώνων θες(έχω ρωτήσει) και μου επιβεβαίωσε αυτό που σου γράφω.
    Το παλούκι δεν είναι το γλίστρημα λόγω υπερβολικής ιπποδύναμης και λίγα χλμ,αλλά το οριακό φρενάρισμα και το στρίψιμο με εξωφρενικά χιλιόμετρα.
    Οι κινήσεις σου πρέπει να'ναι χειρουργικές και ή αίσθηση της ταχύτητας εκπληκτική.
    Γι'αυτό δε βλέπεις πλέον θερμοκέφαλους οδηγούς(Μοντόγια,Βάτανεν) να κάνουν καριέρα,αυτά τα χαρακτηριστικά δεν ειν'εύκολο να τ'αποκτήσουν όλοι,δεν κάνουν για όλους τους χαρακτήρες.

Το ίδιο ισχύει και για τα μηχανάκια.

ΥΓ:τα 600+ άλογα του Άουντι σπάνια τα χρησιμοποιούσαν στο έπακρο,μόνο στις ευθείες(ο Ρερλ το'χει επιβεβαιώσει),ενώ τα σχεδόν 400(300 μόνο στα χαρτιά) των μέχρι πρότινως WRC τα χρησιμοποιούσαν παντού.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    δεν έχεις @ρχίδι@ ρε.....

είσαι στο πνεύμα μου.....

εχω βαλει απο αυτα τα φουσκωτα που χορηγει το ικα

τα πηρα μαζι με τον υπολοιπο προστατευτικο εξοπλισμο οταν ηταν να αγορασω τη πρωτη μου μηχανη.τελικα ηταν χοντα και δε μου χρειαστηκανε τοτε.τα ειχα σπεαρ να τα δανιζω αμα τα ηθελε κανενας
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    μακαρι να ετρεχαν ακομα τα διχρονα
    κατα τα αλλα θα καταληξει η συζητηση παλι στο χασμα γενεων μεσα στο moto.gr...
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Σίγουρα οι εποχές αλλάζουν και σίγουρα το σπόρ έχει γίνει πιο επαγγελματικό, αλλά για εμένα το θεατή που δεν έχω μπεί ποτέ στην πίστα, στα @@ μου το εκατοστό του δεπτερολέπτου. Όλο και λιγότερο (εώς πολύ σπάνια) τινάζομαι από τον καναπέ-καρέκλα με αγωνία και ένταση παρακολουθώντας μια μάχη. Στην τελική αν το θέμα είναι αποκλειστικά η αναζήτηση των απόλυτων χρόνων, ας τους βάζουν να τρέχουν ένας-ένας να μην γίνονται και ατυχήματα. Νομίζω πως το θρέντ νοσταλγεί μάχες ρόδα-ρόδα και στροφή στροφή. Ο θεατής (τουλάχιστον εγώ) αυτό θέλει να βλέπει και να είναι στην τσίτα. Πλέον κοιμάσαι και κανα δεκαλεπτάκι (ειδικά μεσημέρι μετά το φαγητό και τις ) και δεν τρέχει τίποτα...
    WHO RUNS THE SHOW

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shiatman Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα οι εποχές αλλάζουν και σίγουρα το σπόρ έχει γίνει πιο επαγγελματικό, αλλά για εμένα το θεατή που δεν έχω μπεί ποτέ στην πίστα, στα @@ μου το εκατοστό του δεπτερολέπτου. Όλο και λιγότερο (εώς πολύ σπάνια) τινάζομαι από τον καναπέ-καρέκλα με αγωνία και ένταση παρακολουθώντας μια μάχη. Στην τελική αν το θέμα είναι αποκλειστικά η αναζήτηση των απόλυτων χρόνων, ας τους βάζουν να τρέχουν ένας-ένας να μην γίνονται και ατυχήματα. Νομίζω πως το θρέντ νοσταλγεί μάχες ρόδα-ρόδα και στροφή στροφή. Ο θεατής (τουλάχιστον εγώ) αυτό θέλει να βλέπει και να είναι στην τσίτα. Πλέον κοιμάσαι και κανα δεκαλεπτάκι (ειδικά μεσημέρι μετά το φαγητό και τις ) και δεν τρέχει τίποτα...
    το κακό είναι οτι το δεκαλεπτάκι μπορεί να γίνει και ωρίτσα....... και τότε.....

http://www.youtube.com/watch?v=5B19fNJ7i_0

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει.
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2006, 22:26
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 14:53
  3. Αφού δεν μας σηκώνεται...
    από fastheo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0