μια μικρη ιστορια για ολα τα "παλικαρια" του forum:
Καλοκαιρι 88 Μυκονος, 17 χρονων εγω, ασχετος με τη κλιμα της Μυκονου, γυριζω μονος μου, στα σοκακια αργα το βραδυ. Περπαταω περπαταω, ψιλο-χανομαι και καποια στιγμη περναω μπροστα απο ενα club που λεγοταν Pierros... Πανικος μεσα-εξω, πολυ δυνατες μουσικες (οχι του γουστου μου), πολυ ζωντανος κοσμος και ... πολυχρωμος. Αραζω κι εγω απεναντι μ ενα κουτακι amstel. Moυ πηρε λιγη ωρα μεχρι να καταλαβω οτι οι περισσοτεροι θαμωνες ηταν ομοφυλοφιλοι. Καποια στιγμη, ενα ζευγαρι (αντρας-γυναικα) μπαινει μεσα. Μετα απο 3-4 λεπτα, βγαινουν εξω. Για την ακριβεια, η γυναικα κουβαλουσε το "παλικαρι" της, το οποιο ηταν αιμοφυρτο (στη μαπα). Περιεργος εγω, παω ν ακουσω. Τι ειχε γινει τελικα? Ειχαν τολμησει 2 ομοφυλοφιλοι, να φιληθουν μπροστα στον straight "παλικαρο". Τα παιρνει ο "παλικαρος" και παει να πουλησει τσαμπουκα στις "λουγκρες"...
Ε, ναι, εφαγε *πολυ* ξυλο :rotflmao:
Εχω και μια 2η, παρομοια ιστοριουλα: αρχες 90s, Middlesbrough, UK. Υπηρχε ενα gay club που καθε τεταρτη, ειχε φοιτητικη βραδια (φτηνα ποτα κλπ) οποτε και πηγαιναμε πολυς κοσμος απο το πανεπιστημιο. Εννοειται οτι ο περισσοτερος κοσμος ηταν straight, αλλα οπως ειναι λογικο, αρκετοι μονιμοι (gay) πελατες ερχονταν επισης...
Για να μην πολυλογουμε, ενας φιλος (κρητικος!), την πεφτει σ ενα "παλιοπουστα" που τον κοιτουσε περιεργα (πως τολμησε?!!) κι ετοιμαζεται να σηκωσει χερι οταν ... απογειωθηκε (στην κυριολεξια) απο ενα "φουσκωτο" φιλο του "παλιοπουστα", ο οποιος τον εχει πιασει απο πισω με το ενα χερι και τον εχει σηκωσει στον αερα σαν παιχνιδακι. Σωσαμε την κατασταση, λιγο πριν τον εκπαραθυρωσει (στην κυριολεξια!).
Γι αυτο σας λεω, το νου σας παλικαρια!! :rotflmao: :rotflmao: