Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Ρε πανε καλα τα ατομα?

μια μικρη ιστορια για ολα τα "παλικαρια" του forum:

Καλοκαιρι 88 Μυκονος, 17 χρονων εγω, ασχετος με τη κλιμα της Μυκονου, γυριζω μονος μου, στα σοκακια αργα το βραδυ. Περπαταω περπαταω, ψιλο-χανομαι και καποια στιγμη περναω μπροστα απο ενα club που λεγοταν Pierros... Πανικος μεσα-εξω, πολυ δυνατες μουσικες (οχι του γουστου μου), πολυ ζωντανος κοσμος και ... πολυχρωμος . Αραζω κι εγω απεναντι μ ενα κουτακι amstel. Moυ πηρε λιγη ωρα μεχρι να καταλαβω οτι οι περισσοτεροι θαμωνες ηταν ομοφυλοφιλοι. Καποια στιγμη, ενα ζευγαρι (αντρας-γυναικα) μπαινει μεσα. Μετα απο 3-4 λεπτα, βγαινουν εξω. Για την ακριβεια, η γυναικα κουβαλουσε το "παλικαρι" της, το οποιο ηταν αιμοφυρτο (στη μαπα). Περιεργος εγω, παω ν ακουσω. Τι ειχε γινει τελικα? Ειχαν τολμησει 2 ομοφυλοφιλοι, να φιληθουν μπροστα στον straight "παλικαρο". Τα παιρνει ο "παλικαρος" και παει να πουλησει τσαμπουκα στις "λουγκρες"...

Ε, ναι, εφαγε *πολυ* ξυλο :rotflmao:

Εχω και μια 2η, παρομοια ιστοριουλα: αρχες 90s, Middlesbrough, UK. Υπηρχε ενα gay club που καθε τεταρτη, ειχε φοιτητικη βραδια (φτηνα ποτα κλπ) οποτε και πηγαιναμε πολυς κοσμος απο το πανεπιστημιο. Εννοειται οτι ο περισσοτερος κοσμος ηταν straight, αλλα οπως ειναι λογικο, αρκετοι μονιμοι (gay) πελατες ερχονταν επισης...

Για να μην πολυλογουμε, ενας φιλος (κρητικος!), την πεφτει σ ενα "παλιοπουστα" που τον κοιτουσε περιεργα (πως τολμησε?!!) κι ετοιμαζεται να σηκωσει χερι οταν ... απογειωθηκε (στην κυριολεξια) απο ενα "φουσκωτο" φιλο του "παλιοπουστα", ο οποιος τον εχει πιασει απο πισω με το ενα χερι και τον εχει σηκωσει στον αερα σαν παιχνιδακι . Σωσαμε την κατασταση, λιγο πριν τον εκπαραθυρωσει (στην κυριολεξια!).

Γι αυτο σας λεω, το νου σας παλικαρια!! :rotflmao: :rotflmao:

α)Κακως μπηκε στο pierros,μηπως γυρευε κατι αλλο εκει

β)Μια μικρη λεπτομερεια:Ποτε μην τα βαζεις με ΚΑΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    οταν τα ξεκωλακια μας δειχνουν λιγο string ή λιγο τριχα απο το ξυρισμενο μουνακι τους, δε το κατακρινουμε γιατι μας καβλωνει.

εμενα προσωπικα δε με καβλωνουν καθολου πρεπει να σου πω :rotflmao: και επισης θεωρω πως υπαρχουν πολυ πιο ομορφοι τροποι για να προκαλεσεις το ενδιαφερον του αντιθετου φυλλου

οταν βλεπουμε μεθυσμενους αγγλους/αυστραλους/αμερικανους/νεοζηλανδους κλπ... τυφλα, να κατεβαζουν τα παντελονια τους και να δειχνουν τις κωλοτρυπιδες τους, γελαμε κι αν δε γελαμε ,το προσπερναμε γιατι ειναι "αντρικη" συμπεριφορα, δε μας ενοχλει.

το βρισκω ΤΡΑΓΙΚΟ και γελοιο,,...οπως επισης βρισκω γελοιο τον οποιονδηποτε γελαει με τετοιες μαλακιες

Οταν ομως δουμε, ομοφυλοφιλους να προκαλουν με αντιστοιχη συμπεριφορα... τοτε ειμαστε ετοιμοι να τους: "πλακωσουμε στις κλωτσιες", "σπασουμε τα μουτρα", να τους σκοτωσουμε αν γινεται...

ουτε συμφωνω με τη βια για να δειξουμε πως κατι δε μας αρεσει...αν δε γουσταρεις απλα το αποφευγεις...

Ευτυχως που υπαρχει κι η α-μηχανη, που ειναι υπερανω κι εχει και gay φιλο, ο οποιος ομως ειναι απο τους "σωστους" gay, κλεισμενος στην ντουλαπα του και δεν αναπνεει κιολας. Οχι σαν κατι "κουλες αδερφες" ...

πως με κρινεις χωρις να ξερεις εμενα η τον κολλητο μου? εσυ δηλαδη εισαι ο σωστος που ολα τα ξερει? για να καταλαβω δηλαδη....ο φιλος μου δεν ειναι σε καμια ντουλαπα, αλλα δε του αρεσει να προκαλει τους ανθρωπους γυρο του γιατι δε θελει να τον σχολιαζουν επειδη ειναι gay. Δεν εχει προβλημα αν καποιος δεν τον γουσταρει για την προσωπικοτητα του... αυτη η σημπεριφορα του φαινεται απαραδεκτη και το βλεπει με το ιδιο ματι που βλεπω εγω τα ξεκωλα 14χρονα κοριτσακια....γελοια.... ο συγκεκριμενος ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως ειναι gay...δεν εχει λογο να θελει να το κρυψει αλλα επισης δε θελει να κανει πραγματα στο δεν ταιριαζουν στον χαρακτηρα του (οπως ειναι αυτα τα ατομα στο site)

το original α-μηχανο™ μελος

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους.Δεν φταίνε αυτοί αλλά η φύση.Αρκει να μην είναι προκλητικοί και ενοχλητικοί.

Σωστός!!!

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Παιδιά!
    Το θέμα έχει αναλυθεί εκτενώς στο παρελθόν, αν ψάξετε λίγο στις "διαμάχες" , έχουν γραφτεί νομίζω κοντά στις 400 (!!!!!) απαντήσεις, για κάτι ανάλογο. Το λέω για τους πιό νέους, οι παλαιότεροι σίγουρα θα το θυμούνται, ήταν η μεγαλύτερη διαμάχη από καταβολής moto.gr!

Τι καιροί και 'κείνοι, ε;
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
    οταν τα ξεκωλακια μας δειχνουν λιγο string ή λιγο τριχα απο το ξυρισμενο μουνακι τους, δε το κατακρινουμε γιατι μας καβλωνει.

εμενα προσωπικα δε με καβλωνουν καθολου πρεπει να σου πω :rotflmao: και επισης θεωρω πως υπαρχουν πολυ πιο ομορφοι τροποι για να προκαλεσεις το ενδιαφερον του αντιθετου φυλλου

δεν ξέρεις!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Καλα Τα Λενε.....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 17:21
  2. Robot Game Για οσους δεν τα πανε καλα με το ελικοπτερο
    από Zbandit750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 01:01
  3. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2004, 21:39