Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Honda cbf 125 βοήθεια !!!

Πάντως οι εθνικές είναι πια ΑΑΑΑΑΑΑΑΔΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ.

Με το 125cc θα ταξιδευεις με 100, και προ κρίσεως, όντως θα σε πέρναγε ο καθένας και θα ήταν κουραστικό-εκνευριστικό.

Στο 2012 όμως, κίνηση η Ε75, έχει από Αθήνα μέχρι το πολύ Θήβα, και από Αιγίνιο μέχρι Θεσσαλονίκη... Όλο το υπόλοιπο δίκτυο, κάάάάπου μακριάάάάά στον ορίζοντα βλέπεις και κανά άλλο όχημα και δεν νοιώθεις lonelyness of the long distance runner... *Aκόμα και τα ΣΚ, που υποτίθεται ο κόσμος ταξιδεύει πιο πολύ...

(απελπισία η κατάσταση για την αυτοκίνηση η Ελλάδα του 2012, άστα να πάνε...)

Οπότε αν έχεις υπομονή, δεν θα έχεις θέμα.

Το ντεπόζιτο χωρά 13 λίτρα. Έχω μετρήσει την κατανάλωση κάμποσες φορές γεμίζοντάς το τέρμα και φτάνοντάς το στον πάτο. Αυτό σημαίνει ότι όταν το έχει γεμίσει ο βενζινάς έχει 13 λίτρα.Αμέσως εγώ μηδενίζω το χιλιομετρητή.Όταν,μετά από 20 μέρες ως 1 μήνα, η βενζίνη που έχει μείνει είναι πια ελάχιστη,κοντά στο να με αφήσει,ο χιλιομετρητής έχει φτάσει το 520! Η κατανάλωσή του λοιπόν είναι 2,5 λίτρα/100 χλμ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
    s.s

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stathisym Προβολή μηνύματος
    Το ντεπόζιτο χωρά 13 λίτρα. Έχω μετρήσει την κατανάλωση κάμποσες φορές γεμίζοντάς το τέρμα και φτάνοντάς το στον πάτο. Αυτό σημαίνει ότι όταν το έχει γεμίσει ο βενζινάς έχει 13 λίτρα.Αμέσως εγώ μηδενίζω το χιλιομετρητή.Όταν,μετά από 20 μέρες ως 1 μήνα, η βενζίνη που έχει μείνει είναι πια ελάχιστη,κοντά στο να με αφήσει,ο χιλιομετρητής έχει φτάσει το 520! Η κατανάλωσή του λοιπόν είναι 2,5 λίτρα/100 χλμ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
    Εγώ πρίν γι'αυτο το έκανα και bold τα 520 γιατί υπολόγιζα στο ότι θα έχει τεπόζιτο όπως τα παπιά και θα έχεις κάνει αναγραμματισμό καταλάθος (aka 250km).Με 13 λίτρα είναι εφικτό όντως αυτό το νούμερο απ'ότι διάβασα.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν παιζει αυτο το νουμερο (520) ποτε των ποτων...
    εκτος αν το πηγαινεις συνεχως με 40χλμ/ωρα...

με τερμα γεματο ντεποζιτο και μηδενισμο χιλιομετρητη μου φτανει στα 420χλμ μπορει και 450 με ΤΕΡΜΑ ΧΑΛΑΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ!!
    αν πιεστει θελει ανεφοδιασμο στα 350. κατω απο αυτα ομως δεν παιζει να πεσει...δλδ παιζει μεταξυ 350 και 450 αναλογως την οδηγηση σου...

και ολα αυτα για πολη...

αν βγει σε εθνικη τα πραγματα αλλαζουν προς το καλυτερο.
    κρατωντας μια σταθερη ταχυτητα στα 70χλμ/ωρα πιθανοτατα να σου καψει ενα ντεποζιτο στα 500χλμ...(ειναι εκπληκτικο να μπορεις να πας Αθηνα-Θεσσ/νικη) με ενα μονο γεμισμα...

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Παίδες το μικρό cbfάκι είναι απίστευτα οικονομικό.500 χμ με ένα γέμισμα τα έχει παντού και πάντα με ό,τι οδήγηση και να κάνεις.....500 χμ βλέπω συνεχώς με μικτή οδήγηση στην πόλη(χωρίς να είμαι προσεκτικός με το γκάζι) και 100άρες στην εθνική....
    Προσωπικά εγώ όταν προσπάθησα να δω τη μέγιστη αυτονομία του (κινούμενος με μέγιστη ταχύτητα 65 χμ και πολύ προσοχή στο γκάζι) είδα 610 χμ με ένα γέμισμα κοινώς κατανάλωση 2,1 2,2 λίτρα/100χμ....
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από arazw.ara.zw Προβολή μηνύματος
    Παίδες το μικρό cbfάκι είναι απίστευτα οικονομικό.500 χμ με ένα γέμισμα τα έχει παντού και πάντα με ό,τι οδήγηση και να κάνεις.....500 χμ βλέπω συνεχώς με μικτή οδήγηση στην πόλη(χωρίς να είμαι προσεκτικός με το γκάζι) και 100άρες στην εθνική....
    Προσωπικά εγώ όταν προσπάθησα να δω τη μέγιστη αυτονομία του (κινούμενος με μέγιστη ταχύτητα 65 χμ και πολύ προσοχή στο γκάζι) είδα 610 χμ με ένα γέμισμα κοινώς κατανάλωση 2,1 2,2 λίτρα/100χμ....
    φίλος που το ΄χει πάνω κάτω τα ίδια λέει!!!!
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

τι διαολο ρπμ, τοσο αχρηστη βενζινη βαζω??

εχω δει απο αλλαγη βενζιναδικου να αλλαζει η αυτονομια αρδην...
    εκτος και να αν χανω τοσο απο τα αλυσιδογραναζα που ειναι στα τελευταια τους...

Τα νούμερά μου είναι απόλυτα αληθινά.Δείτε κι αυτό εδώ,αν και μου φαίνεται υπερβολικο....
    christofilus.blogspot.com/.../10000-honda...
    s.s

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τι διαολο ρπμ, τοσο αχρηστη βενζινη βαζω??

εχω δει απο αλλαγη βενζιναδικου να αλλαζει η αυτονομια αρδην...
    εκτος και να αν χανω τοσο απο τα αλυσιδογραναζα που ειναι στα τελευταια τους...
    τελικως τοσο αχρηστη βενζινη εβαζα...
    αν βρεις καλη βενζινη σου βγαζει με ενα γεμισμα 600χλμ με ηπια χρηση γκαζιου...550 σκισμενο...
    2,2-2,4 καταναλωση σε σχετικα χαλαρους ρυθμους...2,6-2,8 σκισμενο...

τελικη 120...
    ταξιδευει ανετα με 80-90..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τελικως τοσο αχρηστη βενζινη εβαζα...
    αν βρεις καλη βενζινη σου βγαζει με ενα γεμισμα 600χλμ με ηπια χρηση γκαζιου...550 σκισμενο...
    2,2-2,4 καταναλωση σε σχετικα χαλαρους ρυθμους...2,6-2,8 σκισμενο...

τελικη 120...
    ταξιδευει ανετα με 80-90..
    μετρημενο και το δικο μας, καπου στο 2,5 βγαζει, με τον πατερα μου που ειναι 130 κιλα. Μια φορα καταφερα να πιασω κοφτη πεμπτης σε κατηφορικο κομματι της εθνικης οδου και ενιωσα σα 14χρονος παπιοκαγκουρας ετσι που εσκυψα. 100-110 ειναι εφικτο στην ευθεια, το θεμα ειναι πως αντεχεις να πηγαινεις για ωρα με 80χλμ/ωρα για να μην το ζορισεις... Εγω δε μπορω. Καλο χρυσο σα μηχανακι, αλλα μια φορα εχω βγει εθνικη και ενιωσα τεραστια ανασφαλεια απο την ελειψη δυναμης
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Σχετικά με Honda CBF-125 (Νέος οδηγός)
    από Prodromaki στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 21:01
  2. Honda CBF-250 vs Cagiva Planet 125
    από Alchimistis στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2004, 21:44
  3. Hyosong Comet Gt 125-250 ή Honda Cbf 250
    από stam75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ